Разчитане на снимка от ехограф

• 79 417
  • 493
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте,
Според вас дали големината на ембриона , е добре за седмицата в която съм? Чухме и пулс. Доктора каза честито, но и накрая на прегледа каза на следващия преглед ще видим дали се развива, което малко ме притесни. Благодаря!

# 406
MilenaDA,всичко изглежда нормално.
До 12 г.с е рисковано,предполагам не сте чули още пулс.

# 407
Как да разчетем какво означават написаните неща на  снимката, всеки път се чудя?

# 408
MilenaDA,всичко изглежда нормално.
До 12 г.с е рисковано,предполагам не сте чули още пулс.

Чухме пулс.

# 409
MilenaDA, не виждам нищо притеснително. Най-вероятно лекарят го е казал, защото чисто статистически 1 от 3 бременности приключва с аборт в ранните седмици. Щом не е изказал някакви конкретни притеснения относно твоята бременност, не виждам смисъл да разсъждаваш повече по въпроса. Изчакай си следващия преглед, а ако толкова чак се притесняваш - просто отиди при друг лекар за второ мнение.

# 410
Здравейте, някой дали може да разпознае пола на бебето ..?

# 411
Здравейте, някой дали може да разпознае пола на бебето ..?

Предполагам и залагам на МОМЧЕ !!! 89%давам , че не греша 😂

# 412
  • Варна
Ако лекарят не е успял да види не знам как се очаква ние да познаем. Можем да хвърлим един боб.

# 413
За тази цел си има УЗ и лекари. Ако твоя лекар не може да го определи, защо ние да можем? Снимката в коя г.с. е правена??? Пол се определя след 12 г,с, а може и още по-късно. Ако искаш да знаеш със сигурност пусни се пренатален тест.

# 414
Здравейте! Може ли някой да ми каже дали всичко е наред? На първата снимка се видя, че бременността е маточна и каза, че всичко е наред, на втората снимка в 6 седмица все още не се чува пулс, каза, че плодния сак е пораснал и отговаря на седмиците си но каза нещо ембрионално не е пораснало. Не можах да разбера какво иска да каже с това, моля някой да ми помогне

# 415
Здравейте, доктора каза, че ембриона отговаря за 8 г с . Но няма сърдечна дейност, можели по късно да се чуе!

# 416
Nadejda12,бременността се развива нормално. На долната ехографска снимка има напредък на развитието.

Melaniiiiiiii,съжалявам,но ако сега няма пулс едва ли по-късно би се чул.

# 417
Здравейте бг мами качвам една снимка и се надявам да ми помогнете да разбера дали това е наистина хубавата новина защото лекарят първо ми каза да а вчера се чухме и ми каза че не съм и ми каза че това е филикул а до колкото видях в нета изобщо не е моля ако дайте мнение

# 418
Според мен това е яйчник с фоликули, да.

# 419
Какъв е пък този лекар,който на фоликули ще каже ,че е бременност и после ще ви каже не не е бременност...ако неможе да различи фоликул от плодно сакче не бих отишла повече там

Общи условия

Активация на акаунт