COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 8

• 969 602
  • 22 549
  •   1
Отговори
# 20 910
данните за Малта от 2020 г. насам са проекции на данни на ОН и не отчитат ефекта на САРС-КОВ-2 вируса.
Точно така, данните след 2019 не били данни, а само прогнози. Защо за много други показатели си има данни вкл. и по месеци до септември 2021, а точно коефициента на смъртността не може да бъде даден за този така интересен период 2019-2021? Дали е случайно?

Брей, как се извъртя Simple Smile

# 20 911
Професор Чорбанов се изложи много, като съобщи в медиите няколко явни лъжи, които лъснаха след определен период. Хич не ми пука на какъв форум е участвал, до тук "прогнозите" му не се оправдаха и внася смут и напрежение в и без това изнервената ситуация. Като е ходил на този форум дали е влизал без сертификат, че ми стана интересно, понеже нещо в чужбина не се поддават на теориите за естествения подбор. Отделно че правописът му буди не изумление ами направо отчаяние.

# 20 912

Погледнах и данните за Малта - положението е същото. Коефициентът на смъртност през 2021 продължава да си расте, напук на успешната васкинационна кампания. А не трябва ли всъщност да отбелязва пик през 2020 и да намалява през 2021?

# 20 913
Наистина ли Чорбанов пише "презюнкция"! Да сбърка една буква в бързината и от недоглеждане, ама три!
Също така и "горе-изложените". В потрес съм, това е професор!

С голямо усилие прочетох "творбата" му и открих още 3 грешки. Професор!

# 20 914
Тъй като коментарът ми беше изтрит от друга група,ще си позволя тук да пиша. Вие за или против ваксините сте?
ЗА ваксините съм, но не по начина, по който се прави в момента. Има и други варианти да ни задължат, без да се получава хаос по време на вълна.
Сега ще имаме много ваксинирани и много заразени в едно.

# 20 915
  • Пловдив
ГЕРБ настояват наличието на антитела да бъде добавено към зеления сертификат за България.
Аз не съм медицинско лице, но това ми допада повече отколкото човек след първа игла да получи такъв документ.
Да се обединят около най-читавия тест и да го приемат в следващото НС.

# 20 916
До края на седмицата работят училищата за малките ученици 1-4 клас и предучилищна. Това поне беше инфото от вчера.

Държавните от днес са онлайн.

За частните ми е интересно.
Частните също са онлайн. Няма основание да не бъдат. Заповедта важи за всички.

Отговориха по-рано. И частните училища са онлайн.

Заповедта излезе вчера след обяд, а учебниците по всички предмети стоят в частните училища .
Част от децата са приключили занятия на обяд или до 14 часа и са си тръгнали без тях. За да има нормален учебен процес, за тези, които Нямат учебници е създаден график за вземането им от училище, без да се изсипват всички накуп.
Това е създало усещането за пълен двор с деца.
След вземането на учебниците, всички са пред компютрите.
Няма привилигировани училища, въпрос на осигуряване на училищни материали. Но министъра тези неща, не ги знае, той заповеди може да пуска до 24 часа.

# 20 917
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Нана, за това са си виновни тези, които се бутат, създават хаос, обичат да се ръгат
те явно нищо не въприемат, така че кой каквото си направи...

Имаше едно психологическо изследване как се отнасят хората към личното пространство от наблюдение къде застават, когато чакат автобуса на спирката

Първия- сам
като станат двама - в двата края
трима- на почти равни разстояния и т..н

Интересно как би изглеждало в България. Вероятно- всички скупчени на едно Simple Smile
Или щом пристигне втория и почва да се ръга

# 20 918
  • София
ГЕРБ настояват наличието на антитела да бъде добавено към зеления сертификат за България.
Аз не съм медицинско лице, но това ми допада повече отколкото човек след първа игла да получи такъв документ.
И двете са пълна глупост.
Не знам колко пъти обясниха, че липсата/наличието на антитела не означава нищо.

# 20 919
Инфо от МЗ:
От 00:00 ч до 17:00 ч на 21.10 четвъртък са поставени 23 хил. дози ваксини.

# 20 920
Хубавото е че европейският сертификат се издава по критерии на ЕС, а не на Герб или други фракции.

# 20 921
  • Пловдив
И двете са пълна глупост.
Не знам колко пъти обясниха, че липсата/наличието на антитела не означава нищо.
Пак казвам, че не съм медицинско лице. Но смятам, че в условията на тази безпътица това е по-доброто решение. Измерването на клетъчния имунитет ще е скъпо удоволствие.
Защото да дадеш сертификат на току що ваксиниран е равносилно да му дадеш пистолет да се гръмне в този момент. Лично мнение.

# 20 922
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Инфо от МЗ:
От 00:00 ч до 17:00 ч на 21.10 четвъртък са поставени 23 хил. дози ваксини.

Айде още 4 дни и ще стигнем 100 хиляди

# 20 923
данните за Малта от 2020 г. насам са проекции на данни на ОН и не отчитат ефекта на САРС-КОВ-2 вируса.
Точно така, данните след 2019 не били данни, а само прогнози. Защо за много други показатели си има данни вкл. и по месеци до септември 2021, а точно коефициента на смъртността не може да бъде даден за този така интересен период 2019-2021? Дали е случайно?

Брей, как се извъртя Simple Smile

Да Grinning

Друга му беше тезата май май.

А до Royal, sorry, аз в спорове по теории на конспирациите не влизам.

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 17:54 от Анонимен

# 20 924
Нана, за това са си виновни тези, които се бутат, създават хаос, обичат да се ръгат
те явно нищо не въприемат, така че кой каквото си направи...
Да, хората са такива и затова има други, на които работата им е да мислят как да се направи по най-добрия начин.

Общи условия

Активация на акаунт