COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 8

• 971 374
  • 22 549
  •   1
Отговори
# 19 920
Бедни и смешни сме!
Сравнявайте се с Европата..Там преди ваксините се тестваха безплатно и с антигенни, после с PCR . Сега основната част от преболедувалите последните 6 месеца увисват, защото не са се добрали до така скъпоценните направления или не са имали излишни 100лв. Дано ги признаят, все пак присъстват в отчета им!
Иначе за да има угодия или масово мрънкане считам за честно и с най-добър ефект..пълно затваряне на държавта. Да работят само малки хранителни магазини (под 300кв) , аптеки , банки и държавна администрация! Не, че е възможно..но

# 19 921
  • София
Не съм вадила сертификат, защото не ми е трябвал. Ще видя утре какво ще стане в РЗИ.

# 19 922
Ами няма как да стане пълно затваряне. Като ни спре тока, интернета, водата кой да дойде и ни ги оправи? А в моя град най не се спазват мерки в малките магазини. Там маски и дистанция е табу.

# 19 923
Зелен сертификат от вдругиден.
А как ще отидат на работа медиците, които са прекарали Ковид преди повече от 3 месеца и не са си направили ваксини междувременно?
Да му имам "политиката" на Кацаров.

Ще си направят тест!

# 19 924
Отчаяна съм. Как да се държа с приятели антиваксъри. Ужасно е!
Изтрий ги от приятели и ги блокирай

# 19 925
]условията по букви „аа“ и „бб“ не се прилагат по отношение на лица до 18 годишна
възраст.

Тези букви касаят сертификатите за ваксинация или сертификатите от тестове..

Така че, мерките не важат за деца под 18.

Не съм вадила сертификат, защото не ми е трябвал. Ще видя утре какво ще стане в РЗИ.
[/quote
Защо е нужно да ходите до РЗИ? Сертификатите за ваксина и преболедуване се разпечатват от НЗИС. Или кода си го взимате с приложение към телефона.

# 19 926
От стойчовата умнотия разбрах, че мога да ходя където си искам. Другите да я тълкуват 😀
И аз така, всички сме ваксинирани, вкл и детето на 12, пей сърце.
Аз пък разбрах, че всичко затварят. Който обект иска да работи да създаде организация за 100% наличие на сертификат или тест за посетители и персонал.
Така че може да ходите където си искате, стига да има нещо отворено. Много магазини ще предпочетат да затворят, отколкото да плащат наем, ток и заплати за пет ваксинирани на кръст.

# 19 927
И аз не съм вадила сертификат - не е имало причина. Имам КЕП, не е проблем, но едно е ваксинационният процес, друго - удостоверяването му (стига първото да не се прави само заради).

Миа, нищо няма да се промени Sad

# 19 928
Какво сега стана последно за тези сертификати? Дали ще се окаже така, че хора, които като мен са ваксинирани, но по бъгнати причини не са го извадили, някрая няма да могат да отидат на работа в четвъртък?
Освен с КЕП от his.bg, можете да се обърнете към личния лекар за сертификат, те имат достъп до тази информация за пациентите от листата си и могат да издават сертификати, дори ваксината да е поставена другаде. В РЗИ, както и в болницата, където са поставени ваксините.

Последна редакция: вт, 19 окт 2021, 21:53 от Rayna13

# 19 929
ама като ще въвеждат грийн пас,трябва да е навсякъде.Какви 300 квадрата,кви 5 лева.Е защо Кауфландите и разни други боклучарници да са привилегировани ?!? А и всички си регистрираха щанд за храни.И то значи къде няма да се влиза свободно-в МОЛа…

# 19 930
  • в страната на чудесата
От стойчовата умнотия разбрах, че мога да ходя където си искам. Другите да я тълкуват 😀
Ама сама или с деца?

# 19 931
Зелен сертификат от вдругиден.
А как ще отидат на работа медиците, които са прекарали Ковид преди повече от 3 месеца и не са си направили ваксини междувременно?
Да му имам "политиката" на Кацаров.

Ще си направят тест!

Значи да си плащат, за да ходят на работа в болницата? Вие се шегувате, нали?

# 19 932
Очаквам скоро да падне тази заповед със зелените сертификати. Да видим колко ще издържи.
И аз очаквам масово напускане или “покриване” на нежелаещи ваксини учители, лекари и разни други ключови професии. Пак ще процъфти дистанционното лечение и обучение.

# 19 933
Ама сама или с деца?
и детето е в кюпа.

# 19 934
  • София
Извади си го от сайта. Нали имаш номер на картончето за ваксинация, отиваш на сайта и си го принтираш, вадиш и ПДФ и слагаш в телефона.

Общи условия

Активация на акаунт