COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 8

• 971 298
  • 22 549
  •   1
Отговори
# 20 175
Слушах сутринта Мария Шаркова. Ако се докажело в сертифицирана лаборатория, че имаш достатъчно количество антитела, дори и да си боледувал без тест, би могло да ти се издаде сертификат. Също и въпросното изследване за антитела трябва да е направено през последните 6 месеца.

Последна редакция: ср, 20 окт 2021, 10:23 от daisy12

# 20 176
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Мен ме притеснява да не процъфти бизнесът с фалшивите сертификати. Чух (подчертавам - чух - не съм пряк свидетел), че в Драгалевци един от най-известните криминогени е проводник за намирането им...

# 20 177
Дано СЗО метне някой експерт и насам. Даже се чудя Стойчо дали не се активизира, защото ЕС и СЗО са почнали да ни се чудят. То бива да сме експеримент и плашило, ама става геноцид вече. Неприемливо за европейска държава

# 20 178
  • София
Полезна информация за тези, които търсят фалшиви сертификати даваш, Деси.

# 20 179
  • София
Аз пак да попитам ще ходят ли утре на училище децата в София или няма да ходят? Колко тежат думите на министъра??

https://www.segabg.com/hot/category-education/mz-postavi-shah-uc … uchenieto-im-utre

Чакаме заповед от МОН. Предполагам, че днес ще има такава. И мен ме интересува живо.

# 20 180
Скрит текст:
А, за задължителни ваксини в определени сектори съм с две ръце "за", обаче за другото не съм съгласна. Не е нормално зрели хора вечно да чакат някой да ги води за ръчичка. С това няма как да се съглася.
Не се съгласявай, това няма как да промени ситуацията.
Помисли, че има ЛЛ, които продължават да отричат ваксинирането, не ваксинират. Как ще убедиш техните пациенти да го направят доброволно? Все пак доверието в ЛЛ съществува, докато доверието в министър Кацаров е нула.
Моят ЛЛ е точно такъв. Е, имам глава на раменете си, ваксинирах се.
И моят беше такъв /смених го/, но ние сме 20%. Не казвам, че сме по добри, но просто сме малцинство.

# 20 181
Хм,че те заведенията с над 300квадрата площ са нищожна бройка,значи би трябвало да не важи и за тях...
Също и за стадионите -на открито са,у нас едва 20% се пълнят.
Видяла жабата че подковавам коня и вдигнала крак

Последна редакция: ср, 20 окт 2021, 10:23 от Barsa

# 20 182
  • София
Да, знам колко сме.

# 20 183
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Полезна информация за тези, които търсят фалшиви сертификати даваш, Деси.

Никак не е пълна, така че - няма какво да се правим, че това не се случва.
А и да ти кажа, не e един подобен в нашето аристократично село, та няма как да е точно информация.
Отделно пък - очевидно, щом е достигнала до мен, значи тя си протича по каналите.
Едва ли някой от тук ще я намери точно за полезна и ще тръгне да я използва.

Последна редакция: ср, 20 окт 2021, 10:30 от LemonDesi

# 20 184
Слушах сутринта Мария Шаркова. Ако се докажело в сертифицирана лаборатория, че имаш достатъчно количество антитела, дори и да си боледувал без тест, би могло да ти се издаде сертификат.
Заради даването на трибуна на такива сме на тоя хал Sad
На принципа е ....Ай сега вие на мен ли ще ми кажете, че не може .... адвокат по телевизора каза, че може !!! ….

# 20 185
Слушах сутринта Мария Шаркова. Ако се докажело в сертифицирана лаборатория, че имаш достатъчно количество антитела, дори и да си боледувал без тест, би могло да ти се издаде сертификат. Също и въпросното изследване за антитела трябва да е направено през последните 6 месеца.
Според мен тук работата беше малко като с "компютрите" и "компотите". Това "антигенен" сигурно ѝ звучи като "антитела" Simple Smile

# 20 186
За първи път гледам БНТ сутринта. Д-Бацелова говори, даваха и обяснения от онзи със забавната химия за вируса. Ми добре е. Полезно. Дано повече медии заложат на нормални хора и достъпни обяснения.

# 20 187
Дано СЗО метне някой експерт и насам. Даже се чудя Стойчо дали не се активизира, защото ЕС и СЗО са почнали да ни се чудят. То бива да сме експеримент и плашило, ама става геноцид вече. Неприемливо за европейска държава
Много ясно..кой ще ни търпи, да сме инкубатор на зараза още десетки години...то бива, бива, ама нашето невежество мина всякакви граници.

# 20 188
  • Пловдив
Кацаров с цялостното си творчество успя да направи това, което нито Бойко, нито НОЩ успяха - да отблъсне всички: и ваксъри, и антиваксъри. Е той някак обедини народа.
Сегашното състояние изисква строги мерки за всички веднага! За зелен сертификат и аз мисля, че трябваше да има гратисен период и в момента не е адекватна мярка.
На мен не ми стана ясно - студентите как ще ходят в университет?
Може ли да се ходи без сертификат в църква? Вчера по БТВ казаха, че и там не може, но не го видях в заповедта.

# 20 189
Сега седнах да изгледам Стойчо Кацаров от сутринта по Бтв. Този човек направо в ефира си каза, че Пешо може да влезе навсякъде със сертификата на Гошо и никой не може да му изиска документ, с който да удостовери, че сертификата е издаден на лицето, което го показва. Е, това вече уби!

Аз пак да попитам ще ходят ли утре на училище децата в София или няма да ходят? Колко тежат думите на министъра??

https://www.segabg.com/hot/category-education/mz-postavi-shah-uc … uchenieto-im-utre

Едната ни директорка ни прати съобщение в Школо, че чакат заповедта на МОН и ще ни уведоми допълнително какво точно ще се прави. Като получим някакво съобщение с конкретна информация, ще докладвам

Последна редакция: ср, 20 окт 2021, 10:45 от Lady Cassiopeia Duval

Общи условия

Активация на акаунт