1 АЕГ - тема 4

• 80 987
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • Някъде на край света
Здравейте,

Много им е хубаво откриването. Миналата година мислех да отида за 5- 10 минути и си стоях до края на тържеството. Имаше игри, песни, приповдигнато настроение... Естествено детето беше далеч, Laughingза да не се притеснява от моето присъствие. Smile

Ако някой има интерес от учебници за 8-ми клас, нека ми  пише на лични.

# 451
Тази година още нямаме информация за покупката на учебниците по втори език. Ако някой разбере нещо, моля да пише.

И предлагам учебници за 9 клас.
Контакт на ЛС.

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 14:02 от Анонимен

# 452
Нали не е възможно един човек да е класен на два класа? Не виждам в школо нашият класен да е сменен, а му е добавен нов клас??

# 453
Нали не е възможно един човек да е класен на два класа? Не виждам в школо нашият класен да е сменен, а му е добавен нов клас??
И при нас е така, според мен не е възможно. Просто още стоят класните от осми клас, които са актуализирали, че децата са вече девети,но не са заменени с новите.

# 454
Дано!!!
Ами ала-бала щото каза,че вече си знаят класния новия... И се притесних,че така стои старият класен ...

# 455
Здравейте! Някой може ли да сподели отзиви за г-жа Валерия Тодорова по английски, В.Георгиев по БЕЛ и Нейчева по математика? 🙂

# 456
  • София
От изброените учители само за Нейчева мога да кажа. Много хубаво обяснява и се стреми учениците да разберат материала. От това което знам от моя син е, че не само като учител е добра, но и като човек.

# 457
  • София
От изброените учители само за Нейчева мога да кажа. Много хубаво обяснява и се стреми учениците да разберат материала. От това което знам от моя син е, че не само като учител е добра, но и като човек.

Същото мога да кажа и за В.Георгиев по БЕЛ.

# 458
  • В средата на времето
Излязла е програмата:
https://www.fels-sofia.org/media/files/ZaTablo%282%29.pdf

# 459
Може ли мнения за Кръстанова - преподавател по Немски език?

# 460
  • София
Може ли мнения за Кръстанова - преподавател по Немски език?
Аз не съм впечатлена. Преподаваше на сина ми 9-11 клас. Сега виждам в програмата, че за финал ще са с другата преподавателка, за която съм чувала само добри отзиви. Дано да е така!

# 461
  • В средата на времето
Синът ми е доволен от Кръстанова като преподавател, харесва я. Виждала съм тестове му по немски език, съвсем сериозни са си. За това колко научават, имайки предвид, че е втори език - не мога да споделя мнение, защото при моя син знанията са комбинация от училище+школата.

# 462
Коя школа посещавате? Може и на лични.Благодаря!

# 463
Дали някой може да сподели отзиви за Евгения  Ангелова по английски език, мненията в темата са малко и разнопосочни.

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 22:33 от jennyb

# 464
Izida, благодаря за информацията .
А как процедирахте с школата - през годината или през лятото я посещаваше детето?
Все още не съм решила за моето дете. Дали , ако посещава школа през годината и с разказвателните предмети по АЕ няма да се получи голямо натоварване?

Общи условия

Активация на акаунт