Акушер-гинеколози Варна -11 тема

• 75 045
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
Може ли да споделиш в какво се отразява отрицателното?
Честно казано е много трудно да се довери човек на лекар поне в моя случай.
Ходих при Симеонова когато търсих причините за абортите, аз бях доволна от това, че ме насочи кои изследвания да направя. Но накрая вдигна ръце и каза, че няма какво повече да направи за което евала, не ми е губила времето.
Не знам кой да препоръчам, тъй като имам едно детенце и не съм ги обикаляла АГ-тата, но моята Симеонова гледаше заради тромбофилията ми точно кръвопотока, на всеки две седмици бях на преглед. Факт за Табакова има само положителни мнения навсякъде, аз имам обаче близка с отрицателно и затова като щях да раждам тя отпадна и се насочих към Мирчева.

# 616
  • Вестерос
Табакова е искала да оперира позната, отказала е приятелката ми, отишла е в Плевен и там са казали, че въобще не е за операция, оправиха я с лекарства.

# 617
Аз имам подобен случай със Симона Анжел която всички хвалят. Каза ми, че на цветната снимка е ок и имам лека аномалия която нямало нужда да се оперира. Е да, но това може би беше причината за 2рия ми аборт. В София след като видяха снимката казаха, че трябва формата на матката да се коригира за успешна бременност.

# 618
Здравейте, казаха ми че за др Анжел записват вече за юни. Има ли как да се свържа за преглед другия месец или си се чака така с месеци, дори при рискови ситуации с ограничено време?

# 619
Здравейте, казаха ми че за др Анжел записват вече за юни. Има ли как да се свържа за преглед другия месец или си се чака така с месеци, дори при рискови ситуации с ограничено време?
Къде попитахте и Ви дадоха тази информация? Вероятно се отнася за МЦ към АГ Варна. Иначе за МЦАР - Варна не ми се вярва да приема чак юни месец, опитайте там.

# 620
Да, там звънях. Става въпрос за ехографски преглед, а не за забременяване или фетална затова не звънях на центъра по асистирана репродукция, там виждам че май са високи цените.

# 621
Да, действително не работят със ЗК, преди 2 години прегледът струваше 80 лева, в момента не знам какво е положението.

# 622
Миналата седмица бях при др Александров в МЦАР - общ гинекологичен преглед + ехография - 100 лв.

# 623
Здравейте дами може ли да ми дадете мнение за д-р Нина Хаясетдинова акушер-генеколог . До колкото разбрах изражда в АГ Варна, скоро ми предстои раждане , не съм от Варна, по препоръка на следящия ми лекар ЖК била добър специалист, но не намирам никаква информация. Ще бъда благодарна за мнения ☺️

# 624
Здравейте дами, може ли да ми препоръчате читав следящ лекар ЖК? Понеже съм с рискова бременност мисля да ходя на частно и при Желязкова, но се чудя при кой да се регистрирам по ЗК. А и разбрах, че др. Желязкова е по-трудна с болничните, а аз ще имам нужда.

# 625
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали гинеколог, да назначава лечение след изследване .Не става въпрос за бременност и репродуктивни проблеми! Какво ви е мнението за Росица Мурад и Христина Христова?Може и друг лекар стига да сте доволни. И не на последно място да спазват хигиенните норми в кабинета и при преглед.
Благодаря!

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 13:19 от alex 123

# 626
Здравейте! Някоя следи ли бременност при др Николета Табакова и болничните през нея заплащат ли се?

# 627
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали гинеколог, да назначава лечение след изследване .Не става въпрос за бременност и репродуктивни проблеми! Какво ви е мнението за Росица Мурад и Христина Христова?Може и друг лекар стига да сте доволни. И не на последно място да спазват хигиенните норми в кабинета и при преглед.
Благодаря!

И двете съм ги посещавала. Д-р Мурад даже доста повече от д-р Христова.Внимателна е, при проблеми обръща внимание, назначава допълнителни изследвания, спазва хигиена. Уточнявам, аз се лекувам само с хомеопатия и съм я ползвала само като диагностик. Д-р Христова ми скри шапката. Бех при нея за рутинен преглед и вземане на цитонамаска/също се спазва хигиена/. Споделих в хода на разговора за проблеми назад, от раз пусна изследвания, които уролози и гинеколози не бяха пускали. Според мен е много добра в диагнозите. Не е много  мила,но на мен това не ми пречи! Пак казвам лечение не съм правила и при нея по мой избор.  Но и за двете съм с положително мнение!

# 628
Споделям горното мнение и двете са доста добри. При Христова съм ходила малко по-често. Веднъж ходих с проблем и направи директна микроскопия на секрета, но въпреки че видя какво има, пусна изследвания в лаборатория за всеки случай.
Не съм забелязала да не е мила. Дори е доста отзивчива.

# 629
Много ви благодаря за отговорите!

Общи условия

Активация на акаунт