Доста наедряват нашите телца,защото в тях изгряват Януарски слънчица!!!

• 17 233
  • 281
  •   1
Отговори
# 105
Честита сватба,Titti 

Two Hearts    Много дълъг и щастлив семеен живот,разбирателство и здраво и послушно бебче.    married

# 106
  • София
Ivonska, как се казва това дето е за 5 лв за хремата или за каквото беше?
И аз имам чувството, че от тая гадна кашлица получавам контракции.Много се притеснявам.

Sterimar, Physiological Sea Water Microspray!

# 107
  • София
Днес трябваше да е прегледът на бъбреците на А.Недева. Надявам се да й се е разминало влизането в болница и да се похвали с добри новини!  Praynig

# 108
Аз изтеглих за бебо Моцарт, но нямам нищо протв Рока, давай честотата и има ли го он-лайн? Simple Smile
   Моцарт е чудесен за бебетата!Мъжа ми е изтеглил и друга класическа музика от интернет "Forever Classics" .Четох някъде,че класическата музика развивала бебета по най-добрия начин още в корема на майките,а и след това.
  Но съм съгласна,че малко разнообразие не пречи.Има и много други страхотни жанрове музика,които,сигурна съм,допълват много хубаво "образованието" на бебетата.

# 109
  • Варна
Здравейте и от мен ...
От доста време не съм влизала-и аз вече съм си вкъщи и ще мога да се отдам пълноценно на училището за бъдещи мами, разходки и спокойствие. Трябваше и една малка почивка да си спретнем тази седмица, но тя се провали, поради доста неприятно събитие в семейството на мъжа ми, но става не искам да ви занимавам.
Да се включа в статистиката за кг-аз съм +7, за см- не съм се мерила-като имам данни ще пиша  Laughing

И аз смятам да се включа в училището на "9 месеца", само да доуточня, че то ще е в четвъртък, а не в сряда. Някой да не се обърка  Rolling Eyes и да се появи там в сряда в 9.30ч. Обещавам да взема апарата да щракнем по някоя снимчица и да отсрамим варненския отбор- и се надявам да се съберем повече януарки. Веси не открих твоя снимка в албумчето, но се надявам ти да ни познаеш с Анджи.
  Hug
26. 10. 2006г. – 09.30 ч. в Пицария Palazzo Олимпийски клуб, (Ул. Славянска 1-3-5) – Д-р Юдова, педиатър в “Майчин дом”, Варна ще представят темата “Първи грижи за новороденото.”

# 110
  • Варна
http://onlineradio.inbulgaria.info/

Това е линк-че към множество on-line радио станции класирани по видове музика. Надявам се да свърши работа и да ви е интересен.

Лека нощ на всички, които все още не са отпътували за страната на сънищата.

# 111
Аз изтеглих за бебо Моцарт, но нямам нищо протв Рока, давай честотата и има ли го он-лайн? Simple Smile
   Моцарт е чудесен за бебетата!Мъжа ми е изтеглил и друга класическа музика от интернет "Forever Classics" .Четох някъде,че класическата музика развивала бебета по най-добрия начин още в корема на майките,а и след това.
  Но съм съгласна,че малко разнообразие не пречи.Има и много други страхотни жанрове музика,които,сигурна съм,допълват много хубаво "образованието" на бебетата.

newsm10 и аз съм от тази партия, но не му пускам всеки ден на беби да слуша.

# 112
  • София; Дружбето
Добро утро мами  bouquet
Аз два дена се гърча с гадна бъбречна криза, сега отивам на док да ми даде болничен за 2-3 дена. За съжаление днес пропускам училището и се надявам Ним да се представи добре после Mr. Green, че тая тема ми беше много интересна. За четвъртък живот и здраве може и да дойда. Честито Тити и искаме снимки   Flutter

# 113
Здравейте и от мен, честито на titti. Много да се обичате и да се радвате на бебо. АААА и снимки да качиш Naughty
Аз вчера бях на преглед и май и аз съм сдала багажа с бъбреците. Тези дни ще ходя на нефролог и ще давам стерилна урина, за да видим дали не правя инфекция. Иначе вчера получих и някакъв задух, едвам си поемах въздух. Док ми каза че може да е заради бебо, зашото диването още не се е обърнало и главата му е в най-горната ми част на корема Cry Имам надежда още 2 седмици да се обърне, после нямало да има място Praynig
Иначе аз съм +11, а обиколката на корема ми е 98см Embarassed Embarassed Embarassed

# 114
  bouquet
Добро утро и от мен.
dani barabani много полезен ми е поне на мен този линк.Сега слушам радио"Витоша"...
Абе само аз ли съм най-дебела на корем    newsm78  Тая сутрин го мерих - 120 см. -а вашите са по 95-98 см.,но пък ако не бях напълняла драстично преди да забременея и моя корем щеше да е малък като вашите,но.... Tired Важното е бебка да е добре,а после ще се мъча с килата да ги свалям  ooooh!
Сега си правя он-лайн сватбен албум и ми е много увлектелно заниманието.
Лек ден на всички....        bouquet

# 115
  • Русе
Здравейте, майчета! Първо да честитя на Титти и да й пожелая много любов и разбирателство с нейната половинка txtloves Мен също от няколко дни ме гази някакъв грип. Започна с болки в гърлото, но топлите чайове и хапчетата за смукане не ме спасиха Weary Появи ми се хрема, която лекувах с Виброцил /по лекарско предписание/. Срещу сухата кашлица ми изписаха Проспан - разтворими таблетки. При мен лично тези медикаменти подействаха добре, защото буквално за 2-3 дни си стъпих на краката и сега се закашлям само по 2-3 пъти на ден и вече нямам хрема. За килограмите - аз съм от категорията на Ивонска - вече съм +20. Доки не е особено очарована от това, но какво да се прави newsm62 Що се отнася до болничните - на мен също не ми достигат 10 дни. Вчера бях на ЛКК и от там ми казаха, че наблюдаващият лекар може да ви насочи към ТЕЛК, от където да издадат болничен за времето до полагаемите се 45 дни. Ако имате възможност проверете дали нистина е така? Аз също ще се интересувам тепърва. Усмихнат ден на всички newsm08

# 116
  Здравейте!Да ви се похваля.Май,коремчето ми започна да личи.Отстъпиха ми място в трамвая вчера за първи път! Grinning Grinning Grinning
  Иначе повечето ми познати не вярват,че вече съм в 7 месец.Да не говорим,че някои все още не се сещат,че съм бременна!Отгоре на всичко лекарите ми казват,че плода е по-голям,би трябвало и корема да е по-голям,май..... newsm78
  Останаха ли други мамчета като мен?

Късметлийка си  Simple Smile Щото на мен ми пожелаха леко раждане /начало на 7ми месец/, че така като гледали събитието щяло да е много скоро  Joy Ама здраве да е, само детенце да е добре

# 117
Ха- Ха и мен ме питат дали малко останало Confused, а аз като кажа, че е чак за зимъска и се опулват. Ами какво да направя като стърчи тумбака. Е, да беше само той ама...ще взема и аз да замеря колко е изпъкнал

# 118
  bouquet
Добро утро и от мен.
dani barabani Абе само аз ли съм най-дебела на корем    newsm78  Тая сутрин го мерих - 120 см. -а вашите са по 95-98 см.,но пък ако не бях напълняла драстично преди да забременея и моя корем щеше да е малък като вашите,но.... Tired Важното е бебка да е добре,а после ще се мъча с килата да ги свалям  ooooh!

Споко не е само твоя моят преди 15 дена беше 103см -сега сигурно съм те настигнала-иначе с кг съм +10, но сега както ми казаха да лежа повечко, ще ги натрупам яко-но важното е да се родят бебоците живи и здрави Praynig

# 119
  • София/Варна
а аз като се кача в "адския" транспорт коремчето ми става невидимо, скоро и на мъжо го демонстрирах това Wink
И миналата седмица след училище така се случи - в тролея се качихме 3-4 бременлийки и никой не ни забеляза (а другите момичета определено бяха в по-напреднала бременност). Пътувахме си до Медицинска академия правички.

Общи условия

Активация на акаунт