Доста наедряват нашите телца,защото в тях изгряват Януарски слънчица!!!

• 17 229
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
Анджи,званиш ли някаде за записване,или направо в олимпииския в 9.30?

# 91
Честита сватба и от мен на Titti   bouquet
момичета плашите ме с тези казуси за отпуските. Между края на болничният ми за бременност и болничния за раждане имам 1 ден, в който мислех да отида на работа, но сега незнам дали да не го обсъдя с лекарката ми да ми пише термина 1 ден по рано.... Thinking

# 92
Аз съм + 11кг,корема ми е  91см,но забелязах, че на всеки 10 дни качвам по 1кг  Embarassed  , а и апетита ми се увеличава  Laughing
На последния преглед лекарката ми каза, че не съм качила много ,но  да почвам диета #Crazy

newsm78

# 93
Здравейте мамчета   bouquet 
Като чета колко сте качили и се отчайвам  ooooh! Аз съм +13кг.,но пък обиколката ми е..................118см. и то миналия месец  newsm78 Ама вие как се мерите в легнало или в изправено положение? Аз като се прибера пак ще се меря и ще пиша,че не ми се вижда реално да ми е токова огромен корема  hahaha Сега купих на бебо една плюшена жилетка  Hug
Лек ден от мен...

# 94
  • София
Аз права си го меря, в най-широката част.

# 95
Анджи,званиш ли някаде за записване,или направо в олимпииския в 9.30?

Не се записвахме предния път, направо там Simple Smile

# 96
Честита сватба и от мен на Titti   bouquet
момичета плашите ме с тези казуси за отпуските. Между края на болничният ми за бременност и болничния за раждане имам 1 ден, в който мислех да отида на работа, но сега незнам дали да не го обсъдя с лекарката ми да ми пише термина 1 ден по рано.... Thinking

Дори и един ден прекъсване ще ти намали обезщетението, излез един ден по-рано, като свърши единия болничен, веднага от следващия ден да е другия болничен.

За русенските мами - лекциите са в училище Ма-ма http://www.ma-mabg.com/. Няма конкретни дни за лекции - всеки път си правим различни уговорки.

Пуснах инфо за русенското училище тук:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=133736.new#new

Последна редакция: пн, 23 окт 2006, 16:53 от Анджелина

# 97
  • София
Искам да питам всички ли сте "бракувани"?

Не, не всички. Ние с моят ще пробваме да се обичаме доброволно.  Mr. Green

Така предпочитам аз. Той се наложи да го усвои.

# 98
  • София
За корема - най-широката ми част е малко под пъпа?  newsm78 Ще взема да се премеря, ама утре сутрин примерно, че сега съм се наяла  Joy

Нинище, не знам кое е по-далаверско: болничните да са ти с прекъсване или без. При мен обаче няма как да ми "свият" термина с 3 седмици.  Crazy Така че утре следобед палците, че ако ме прецакат с 3 седмици неплатена, ще умра от яд!

Момичетата от Варна и Русе, които ходят на училище - ИСКАМЕ СНИМКИ! Софиянки сме запълнили албума, а от вас почти нищо.  Crossing Arms

Малко спамърски може да звучи, ама аз открих новото рок радио Зи Рок и беба се обучава да слуша любимата ми музика!   superuu Леле, как му се кефя! Вместо аз да джуркам дисковете от прахта, те ми връткат рок парчета от "мое" време и от времето на баща ми  Party

# 99
Момичета, отдавна не съм писала, но чета всеки ден. Имах доста работа, в събота с мъжо обиколихме освен стройко и още 100 магазина и се скапах.

Честито на младоженците!!!  bouquet

Аз съм +8, а обиколката ми е 97 см вечер. Да ви се оплача всеки ден получавам контракции, особено вечер, но вече им свикнах и ги приемам за нормално. Дано само не родя преждевременно. Снощи имах страшни киселини, изпих чаша прясно мляко и малко позатихнаха, но днес си взех Талцид и ако се появят ще ги боря. Може да е от това, че ядох леща, вече ще избягвам вечер по-течната храна.

Утре да ме чакате за училище! Която е първа да пази маса по-напред, че ще има показно. Темата е много интересна и полезна.

Ивонска, утре питай моля те за всичко свързано с раждането в болницата!

# 100

Малко спамърски може да звучи, ама аз открих новото рок радио Зи Рок и беба се обучава да слуша любимата ми музика!   superuu Леле, как му се кефя! Вместо аз да джуркам дисковете от прахта, те ми връткат рок парчета от "мое" време и от времето на баща ми  Party

Хи хи - и ние това слушаме - Z Rock    superuu

# 101
  • София/Варна
я дайте някаква честота на това радио, че и аз дребния от сега требе да го възпитавам Wink

# 102
Аз изтеглих за бебо Моцарт, но нямам нищо протв Рока, давай честотата и има ли го он-лайн? Simple Smile

# 103
  • София
В София е 89.1. Понеже е съвсем ново и прясно, още няма никакви блокове и реклами - само музика! Преди малко пуснаха някакви новини и следващите щели да са чак утре сутрин! Само музика. То няма да е дълго така, ама в момента супер много ме кефи!

# 104
Moмичета, мерси за пожеланията.

Ivonska, как се казва това дето е за 5 лв за хремата или за каквото беше?
И аз имам чувството, че от тая гадна кашлица получавам контракции.Много се притеснявам.

Моят корем е 97 см и съм качила около 10-12кг, но най-гадното е, че ги качвам изведнъж - задържам ги около месец и накрая за 2-3 дни качвам изведнъж по 3килца.Отвратително.

Аз ще дойда утре за училището също.

Да ви се похваля за един от подаръците от сватбата - парочистачка Цептер с парна ютия.Много е готина - работи като прахосмукачка и като какво ли още не - ама още не съм я разучила, че има доста джиджавки.

Общи условия

Активация на акаунт