Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 79

• 41 166
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Аз да попита дамите ,които вече са минали през инжекциите. Вие ли си ги платихте или фонда ги покрива и какви парички са? Благодаря предварително и успех на всички Simple Smile

# 511
Аз да попита дамите ,които вече са минали през инжекциите. Вие ли си ги платихте или фонда ги покрива и какви парички са? Благодаря предварително и успех на всички Simple Smile
Фондът покрива определена сума за лекарства. Зависи с какво ще те стимулират. На мен ми се е случвало да доплащам, защото сумата не стигна, но това са редки случаи като цяло.

# 512
Здравей! При мен също сумата не стигна за лекарства. Ние първия опит бяхме ИКСИ. Доплатих около 1700-1800лв за последните три дни от стимулацията.
Отделно след трансфер също имаш лекарства, които фонда не покрива. По груби сметки са около 200лв, може и малко повече.

# 513
Здравейте дами , док иска да направя биопсия преди трансфер . Някоя от вас правила ли си е , какво представява и боли ли ? От притеснвнив збравих да си задам всичките въпроси на док. 🙁  И също така каза ми на 2/3 ден от ц. , да направим биопсията

# 514
Здравейте, момичета! Как сте, как върви при вас? 😊 Днес ми е 9ти ден от началото на стимулацията. Вчера бях на преглед и ми сложиха 1 Цетротид и 2 Менопура и ме извика отново днес. Репрото се отказа да брои фоликулите защото са мнооооого. Сутринта ми сложиха Цетротид, а довечера ще си бия 2 Декапептила. В петък ми е пункцията ❤️❤️❤️ Нямам търпение да извадят яйчицата, че доста ми тежат и болят при движение. Стиснете палчета, да извадим качествени яйчица. От вчера приемам голямо количество протеини, дано всичко е наред. Естрадиолът ми е 2777 🤭 Стискам палци на всички!!! 🤞🍀🍀🍀

# 515
Кактусче, стискам палци всичко да мине добре☺ Аз съм с два дни след теб. От вчера и на мен ми добавиха цетротид . Ще си го слагам три дни+хормон на растежа и гонал.

Здравейте, момичета! Как сте, как върви при вас? 😊 Днес ми е 9ти ден от началото на стимулацията. Вчера бях на преглед и ми сложиха 1 Цетротид и 2 Менопура и ме извика отново днес. Репрото се отказа да брои фоликулите защото са мнооооого. Сутринта ми сложиха Цетротид, а довечера ще си бия 2 Декапептила. В петък ми е пункцията ❤️❤️❤️ Нямам търпение да извадят яйчицата, че доста ми тежат и болят при движение. Стиснете палчета, да извадим качествени яйчица. От вчера приемам голямо количество протеини, дано всичко е наред. Естрадиолът ми е 2777 🤭 Стискам палци на всички!!! 🤞🍀🍀🍀

# 516
  • до най-прекрасния мъж
Здравей! При мен също сумата не стигна за лекарства. Ние първия опит бяхме ИКСИ. Доплатих около 1700-1800лв за последните три дни от стимулацията.
Отделно след трансфер също имаш лекарства, които фонда не покрива. По груби сметки са около 200лв, може и малко повече.
Зависи в коя клиника си и какво изписват. Аз давах по около 500 лв на месец в първите 3 месеца след трансфера, после ми спряха част от лекарствата и сега са около 300 лв на месец. Аз бия Клексан, като само той ми е над 200 лв, Утрогестан, витамини, Аспирин и те се събират.

# 517
По въпроса със сумата за лекарства от фонда - на мен също не ми достигна и доплатих около 500лв.

Kactus и Si_Yana, силно стиснати палчета за пункциите! Да извадите качествени яйчица и да се превърнат в хубави ембриончета! Heart

# 518

Здравей и от мен,

при мен стимулацията беше 10 дни на Гонал 300, след това пункция, изваждане на 11 яйцеклетки, връщане  на 5ти ден на 1 ембрион, 3 замразихме, останалите спряха развитие. От самото начало до края на трансфера бях платила около 400лв., което включва разни лекарства (естрофем, циклогест, вит.К и разни такива преди и след трансфер), изследвания ПКК, Ковид, вирусология. Също си платих и мониторинга на ембрионите, което беше около 250лв.
Това беше при нас, но при всеки е строго индивидуално.

Стиснати всички налични или неналични палци. Хубави яйцеклетки, още по-хубави ембриони и най-хубавото бебе след 9месеца (а може и 2 Simple Smile ).

# 519
За съжаление при нас нещата днес рязко се сгромолясаха и останаха 3 от 8 и то недоразвити .. ужасно е чувството, ама ще се опитам да се стегна .. Ще го обсъждаме какво и защо след утрешния ден.

Kactus и Si_Yana успех момичета! 🤞🏼🤞🏼🤞🏼

# 520
Какво точно представлява тази служебна бележка за допълнителния платен отпуск. В петък ми е пункцията, но съм на работа....Сега репрото ми каза, че той не дава такава бележка. Чудя се какво да правя. Болничен от ЛЛ си го пазя за евентуално след трансфер.

# 521
Kactus, Si_Yana успех момичета❤️❤️❤️. Аз съм след вас на етапи. Днес бях на преглед, още съм в началото - трети ден ми е. Имаме фоликулчета, още малки. От днес почнах менопур а в петък започвам цетротид и имам преглед пак. Стискай те палчета и за мен, дано ги опазя да не изчезнат 😂😘😘😘

# 522
Кактус, от клиниката няма ли да ти дадат болничен? На нас ни дадоха 30 дни от датата на пункцията.

# 523
Кактус, от клиниката няма ли да ти дадат болничен? На нас ни дадоха 30 дни от датата на пункцията.
В Майчин дом Варна не дават болнични... 😔 Не знам как ще се оправям, защото май и служебни бележки вече не дават. Моята работа е на крак с болни хора...
Имам общо 30 дни от ЛЛ и 5 дни платен отпуск, като при положителен резултат, не знам дали ще ми стигнат. Някои май минават ЛКК още в 6г.с.

# 524
Кактус , дори да ти издаде бележка клиниката, не ти върши особено работа. Няма такова нещо като допълнителен отпуск. Има ходене на преглед при напреднал етап на ин витро, което е от пункция до трансфер. Ако си СЕТ, такива прегледи няма. ЛЛ може да ти издаде до 14 дни болничен, след това се минава ЛКК.

Общи условия

Активация на акаунт