Слънцето пече, а зима ни влече, че като дойде зима, ДЕКЕМВРИЙЧЕ ще има! (Тема 4/2021)

• 24 162
  • 712
  •   1
Отговори
# 630
Точно така Рошличка. Всичко ще бъде наред с нас и бебчетата Blue Heart Heart Blue Heart
Ние се чудим за име, но още има време. Купихме кошара, матрак и количка за останалите неща има време.

# 631
Супер, че са те прегледали. Радвам се, че всичко е наред Hug
Ако не е тайна колко ти е желязото?
Желязото ми е 8.5. Беше 15.5 преди 3 седмици. Не знам дали защото пада така бързо или просто си е ниско, но ми каза че трябва бързо да го вдигна. Не искам да плаша никой, а и доста хора във форума казват, че Сигридив плаши ненужно бременните, но ми каза, че има риск от преждевременно раждане ако остана с ниско желязо. Та почвам ги ампулите по 2 на ден и ще видим след 2 седмици как се движи. Силно се надявам да не се наложи да вливам венозно, но ми даде координати на някаква лекарка ако се стигне до там.
Пффф Fearful определено ще говоря с моята следяща... Моето желязо е 3 и по принцип си знам, че анемията си е опасна заради липса на кислород. Днес четох и някакви страхотии....
Не се притеснявай, тотемата вдига желязото и не е толкова гадна, май я водят тежката артилерия. Ще го вдигнеш.

# 632
Fairy ти пила ли си тотема? Направо 1 час след като изпих първата ампула ме заболя стомаха и ми се повръща. Не виждам от какво друго може да е. Много неприятно, не знам как ще го пия по 2 пъти на ден 1😖😖

# 633
Fairy ти пила ли си тотема? Направо 1 час след като изпих първата ампула ме заболя стомаха и ми се повръща. Не виждам от какво друго може да е. Много неприятно, не знам как ще го пия по 2 пъти на ден 1😖😖
Пила съм, но не бях бременна. Нали го разреди с нещо? Аз го разреждах с фанта портокал, но предполагам, че може с каквото решиш (само за топли напитки не знам). Освен това не се сещам за друга причина да повърнеш, на мен ми беше приятно даже.

# 634
Да, със сок от лимон, така каза докторът. Беше приятно на вкус наистина, но точно след 1 час ми стана зле. Май взима да преминава, но беше доста гадно

# 635
Да, със сок от лимон, така каза докторът. Беше приятно на вкус наистина, но точно след 1 час ми стана зле. Май взима да преминава, но беше доста гадно
Ако искаш пробвай още няколко пъти, може да е нещо инцидентно. Може и да пробваш да поразредиш с вода за да не е толкова кисело. Ако започнеш да го повръщаш по-добре се свържи с доктор, иначе файда никаква от пиенето.

# 636
От тотемата и на мен предната бременност ми ставаше ужасно зле. Сега заради нисък хемоглобин ми изписаха ферофолгама нео.

# 637
От тотемата и на мен предната бременност ми ставаше ужасно зле. Сега заради нисък хемоглобин ми изписаха ферофолгама нео.
Нори, имам 5 цели блистера Феро Фолгама, ако искаш ти ги давам веднага. Аз минах на друго, защото Фолгамата не ми помогна...

# 638
Нори, имам 5 цели блистера Феро Фолгама, ако искаш ти ги давам веднага. Аз минах на друго, защото Фолгамата не ми помогна...

Аз си взех. Но се чудя след колко дни да си пусна контролно изследване да видя дали ми помагат? Благодаря ти !

# 639
Някой ако ги иска, ги подарявам.
Аз пуснах след 2 месеца кръвни и ме е яд, че чаках толкова. Сега съм решила да пусна месец след като смених терапията. С такова желязо не искам да влизам да раждам, а то не остана много време за смяна на терапия и чакане да подейства.

# 640
Момичета как сте? Имам чувството че тези дни коремчето много ми порасна сякаш изведнъж 😊,но усещам някакво опъване или по скоро разтягане на кожата на корема,не знам дали може да се усеща,започва и да си натежава.

# 641
И при мен така, Руми, от началото на август като че ли изведнъж дръпна напред. Като се изправя и усещам леко опъване на кожата, както когато преди се издувах от голям обяд 😀

# 642
  • София
Аз пък с ужас преди малко установих че и дупето ми е "изчезнало" Joy Някак си освен, че коремчето е пораснало сякаш талията ми се е поскрила и имам чувството че и отзад на палските съм сложила. А какво съм сложила и аз не знам като не съм качила и килограм от началото.

Обаче се гледам в огледалото и викам - Не, не, това не е моето тяло. Понеже съм съм висока и краката ми са слаби имам чувството че ще заприличам на Обеликс. Joy

# 643
При стартирани 62 килограма сега съм 67-68, за сега само на коремче растем. Най-удобни са ми рокли, за сега добре, ама като захладнее не знам какво ще правя...

# 644
gabby в H&M има чорапогащници за бременни с различна дебелина (включително и 200 den) така че аз и на есен оставам с рокли. Предполагам ще взема и клинове и долнища за бременни да се намират. Но не си представям как ще ми стоят понеже съм свикнала да се виждам супер прибрана, а сега вече и в ханша се пооформих 😁

Общи условия

Активация на акаунт