Модни консултации (Август, 2021) - 58

• 48 265
  • 772
  •   1
Отговори
# 495
Обожавам млечнорозови чанти. На Фурла има прекрасни модели и цветове. Бих носила палтото точно с такава.

Вече като чуя Фурла и МК ми иде да крещя Simple Smile.
Крещи!

# 496
  • Down south
Цитат
Вече като чуя Фурла и МК ми иде да крещя Simple Smile.
Защо? Какво им е?
Аз Фурла не ги "познавам" почитател съм на МК.

# 497
Само да подчертая дебело че и аз имам МК и преди години съм имала Фурла. Joy

# 498
Вчера си харесах чанта в цвят сьомга. Много компактен и изчистен модел, два пъти се връщах да я гледам и както бях облечена в бял панталон и светлосиня пастелна блуза, ми “ заспа”.
Бихте ли носили този цвят през есента?
Още я мисля, имам много бели и сини дрехи в гардероба си и няма да ми е проблем съчетаването.
Другият вариант беше в цвят горчица, също много ми хареса, но сьомгата просто привлича поглед от раз.

# 499
Това с "модерните" цветове за мен е голяма глупост. Всяка носи цвят, какъвто харесва. Нищо не би ме спряло да нося зимата циклама и лятото тъмносиво.
Зеленото палто бих носила и с чанта в пудрен нюанс, и в ярка циклама - последната само ако е мини, или тъмен виолет / бордо велур - тип "tote bag". Единственият недостатък на велура през студените сезони е навлажняването му, но ако е качествен, не остават петна.

# 500
..........
Търся чанта, с която да освежа това изумрудено палто ..............
Скрит текст:

Палтото е в тъмен и наситен цвят, и розовото не е добра идея. Прекалено силен става контраста, поне в моите очи. Simple Smile
Този цвят палто бих комбинирала с чанта в цвят фуксия, вишна, бордо, лила, горчица или светло кафяво. Със същата наситеност на цвета на палтото, но няколко нюанса по-светло за да не затъмнява и утежнява прекалено.
Освен това чантата, която ще се комбинира с връхна дреха би трябвало да е по-голяма за да балансира и да изглежда съразмерно. В противен случай, на фона на обемната дреха, малката чанта някак се губи и прави фигурата да изглежда по-едра от колкото всъщност е.

# 501
  • sofia
Аз от 5-6 г. ходя само с малки чанти. Наносих се на торби. Според мен точно необичайната (за повечето хора) комбинация между това зелено и бледо розовото ще направи аутфита по-стрийт, по-младежки...Simple Smile
п.с. Разгледайте малко снимки от Copenhagen fashion week, скоро беше.

# 502
Само да подчертая дебело че и аз имам МК и преди години съм имала Фурла. Joy
Демек гроздето не е кисело Grinning
Може да са банални за някой, но са си класика, пък и качествени.

# 503
  • София
Фурлите са ми таман на вид и цена, когато са намалени. Качествени са. Не са лукс някакъв.
За тези пари някои хора си купуват Гесс

# 504
Аз пък си паднах но новите модели чанти. Много са ми "лагом", както казват шведите. Точно мой тип - изчистени и прави геометрични форми без нищо излишно.
За сега аналози откривам в Зара и Манго. Видях новата колекции на Манго и като никога до сега бях способна да си тръгна с най-малко 5 броя. Едвам се удържах, че имах други задачи. От там чанта никога не съм купувала, но цял ден са в ми главата.
Луксозните марки не съм поглеждала изобщо, че в момента ще ми дойдат прекалено "кисели".Wink От тях ще дебна намаления по-нататък.

# 505
За мен от изброените Фурла са най- добре. Много ги харесвам.
Гес имат хубави дизайни, ама качеството... Верно го казвам с опит  само от една раничка, ама тя за няма и 2-3 месеца започна да се къса и захабява.
МК съм сигурна че качеството е хубаво, ама нищо не ми харесва Grinning Страхотен кич са ми, тук е пълно с техни магазини, то всичко в златни синджири и канти. Особено тези, които освен синджирите са и целите в принт МКМКМКМКМКМКМК ... Не са моите чанти и това е.
Кейт Спейд много ми харесват, има много закачливи и свежи модели, без да са излишно кичозни.

# 506
  • Mediterraneo
Гес и хубав дизайн... Кич до кича, за качество да не говорим.

# 507
И Liu Jo. Пълни смешки.

# 508
  • София
Аз за това го казах. Ужасни са.

# 509
Качеството ясно, но има някои неща, които ми харесват.
Раницата ми е черна и изчистена, нищо кичозно няма в нея.

Общи условия

Активация на акаунт