АПРИЛчето порасна вече в любопитно мъничко човече

• 8 080
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте вси4ки,

благодаря за сърде4ните пожелания, за да не го правя наново, ето в тази тема съм постнала благодарности за вси4ки вас : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=136325.0

Казвам наздраве и прегръдки -  Hug

П.С. Мисти, моето дреби се казва Мадлен ( но ако ти е проблем , не го променяй )

# 151
  • София
ЧЕСТИТО МИСТИК!
Снимката е много хубава!

Честито и на всички бебчета, които имат повод и на бъбъл за годишнината!

И аз си мисля за Дея, дано всичко мине успешно и в най-скоро време да ни зарадва с добри новини.
Мисти, мерси мила!

А сега малко за Тонито: Вече подскачаме в бънджито, седим без да падаме на дивана, ядем си краката, пълзим и викаме ааасъъъм, това защото му обеснявамх, че аз съм мама, а той тони и след дълго обесняване той почна да вика нещо такова.
Какво ще кажете за козето мляко?
Мерси!

# 152
Честито второ зъбче на Миленка  tooth

Филипа, аз тъкмо се връщам от консултация и питах за количеството АМ/кърма, та това което се прибавя към храната също се брои. Peace

# 153
  • София
Матей определено плаче от непознати, особено ако са възрастни! Забелязали ли сте такова нещо?
Мецанке, вес забравям да ти кажа да не се ядосваш, защото може с големи проблеми да сте се разминали! Някой ден сигурно ще кажете, ей добре, че тогава нестана!
Хайде, който има връзка с Дея, да пише как е!

# 154
  • София
Вени, Стаси единствено се разплака от един комшия, дядо, който е с голям мустак и с много дебел глас. Иначе бабите от блока са му любими, като ги види засиява в хилеж  Mr. Green

# 155
  • 2 етажа над тавана
Честито второ зъбче на Миленка tooth

# 156
честито на празнуващите  bouquet

# 157
Междс впро4ем Милена е ве4е беz лигавник, вси4ко спря с появата на zъб4ето. И при другите ли е така?

# 158
  • Русе
Привет мами,
малко със закъснение, благодаря за поздравите вчера и специални Hug Hug Hug на сладката ни наборка Вили!!!

Аз съм още в зоната на здрача - искам да изчезна някъде... Вчера по едно време кумът ми дойде да ме спасява от двата ми дзвяра...Ей, викам му, да става студент ТОЯ (баткото), и да ми се маха от главата (мечти, мечтииии...)- ако не съм се гътнала до тогава...  Close

Не знам кога ще ви дочета, и ще се включа пак..., но дотогава само хубави неща да пишете, и да ви се случват...  bouquet

# 159
Зъбки не мия, защото сме все още само на кърма.

Ра4е, няма zна4ение, нали кърмата съдържа лактоzа, демек zахар. И ако бебето су4ело много ноЩем, като моята госпожица, трябвало да се мият.....

# 160
Честито 2ро зъбче на Миленка! Hug
така...изследванията - нисък хемоглобин - 108 Rolling Eyes...май спанак ще се въвежда, помагайте с какво друго да го вдигна Rolling Eyes

# 161
  • София
Зъбки не мия, защото сме все още само на кърма.

Ра4е, няма zна4ение, нали кърмата съдържа лактоzа, демек zахар. И ако бебето су4ело много ноЩем, като моята госпожица, трябвало да се мият.....
Обадих се на докито и той ми каза, че е добре да започна да ги мия едва като прояде твърда храна.  Даже се пошегува, че баба ми все с четка за зъби е стояла.
За млечните зъби не било страшно, но било добре да се създаде навик в детето та после с постоянните зъби да няма проблем.

# 162
раче, добре отсега да се мият, нали зълва ми е зъболекар, та обясненията са както Татянчето е казала Peace

# 163
  • София
раче, добре отсега да се мият, нали зълва ми е зъболекар, та обясненията са както Татянчето е казала Peace
Embarassed отивам да купувам четчица

# 164
  • София
Иленка, сподели с какво те тормозят тез` ангелски дзверчета?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт