За бебета и деца от 0+ месеца - Бързи въпроси, отговори и съвети 95

• 26 729
  • 767
  •   1
Отговори
# 390
За един опитен лекар изобщо не е проблем да установи гъбички на око.
Ето примерно това са гъбички и не е необходимо да се взема секрет.

# 391
Опитен или не, аз не бих си тъпкала детето с лекарства без направени изследвания и без антибиограма.Разбира се, всеки да си гледа детето както иска.

# 392
Тридерм е по рецепта, по правило.

# 393
На мен преди два месеца не ми искаха, затова реших, че свободно се продава.

# 394
Как изглеждат гласните, някоя мама знае ли?

# 395
Дадоха ми тридерм без рецепта

# 396

Как изглеждат глистите? 😀

# 397

Как изглеждат глистите? 😀
Червейчета, като от ябълка. Не може да се сбърка.

# 398
Здравейте! Синът ми (11м) си залепи ръката на вратата на печката и се изгори лошо. Станаха му мехури на дланта, единият се спука. Мажем с бепантен, моля кажете съвети за бързо зарастване без да остават белези. Heart

# 399
  • Пловдив
Баби по селата и не само предлагат крем от невен, мас и други неща вътре. Като дете така ми мазаха бедрото, след като ми се залепи ютията.

# 400
За изгорено само Дефламол ползвам аз, чудесен крем.

# 401
Здравейте! Синът ми (11м) си залепи ръката на вратата на печката и се изгори лошо. Станаха му мехури на дланта, единият се спука. Мажем с бепантен, моля кажете съвети за бързо зарастване без да остават белези. Heart
Витасин съм ползвала аз, нямам белег. Натурален е, става и за деца, има го по аптеките.

# 402

Жълто змийско кремче на TianDe. Доказано работи от личен опит.

# 403
  • Пловдив
Витасина и той е много добър.

# 404
Нямам опит с изгорено но се сетих и аз да попитате в групата на тианде и специално да кажете че е за дете(не съм консултант или нещо такова,просто ми излизат разни снимки преди и след и съм виждала 😄)

Общи условия

Активация на акаунт