На пазар във Варна - тема 65

• 42 151
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Препоръчайте моля интернет доставчик с оптика.Но само интернет ,без телевизия .

Ние ползваме оптичен интернет от А1, без телевизия. Доволни сме, а преди това бяхме на Виваком и от бяхме доволни, но ги сменихме, защото А1 ни предложиха по-ниска цена. Simple Smile

# 541
  • Варна
Оптичен на Виваком, забравете всякакви местни доставчици. За мен са на доизживяване, ТСВ, Мсат и т.н.
Видеонаблюдение търсеше някой- Делфин 3 са от много години в бранша.

# 542
  • Варна
Днес на касата в Джъмбо имаше голям кош с пакети х 10бр маски в различни цветове.
Сини, лилави, черни...

На каква цена?

2.99лв

# 543
Дами, не намерих подходяща тема да питам .. търся си добра масажистка, по възможност да е и рехабилитатор. Локацията няма значение, може би само да не е във Владиславово. Може и мъж, ако е добър. Проблемите са ми в ръцете и рамото, ако има значение.

# 544
  • Deutschland/HE
Може да опитате при Рената Александрова, Варна, ул. Генерал Цимерман 19, 0898 625 923. Аз за гръб съм ходила при нея.

# 545
Владислав до училище Найден Геров ,кинезитерапевт е.Мога да дам телефон.Страхотен е.45 мин терапевтичен масаж правим ,30 лв струва.

# 546
  • In transit
Владислав до училище Найден Геров ,кинезитерапевт е.Мога да дам телефон.Страхотен е.45 мин терапевтичен масаж правим ,30 лв струва.
+1 глас за Влади! Познавам го от години, наистина е много добър.

# 547
  • Варна
Засега си оставаме на старите цени за ГТ.
Да кажа, че много се радвам, едва ли... по-скоро исках да одобрят месечни карти за 40 лв, за да си спестя главоболието с ежедневната покупка на билетчета 😆

# 548
  • Варна
Момичета къде във Варна има офис на DHL и пращали ли сте пратка до Русия. Търся опции за пратка до Русия, гледам и Спиди имат, та утре ще звъня насам - натам да видя с какво ще пращам.
Ако имате опит споделете моля.

# 549
  • Варна
Здравейте, дали някой е виждал някъде да се продават дренки?

# 550
  • Варна
Момичета къде във Варна има офис на DHL и пращали ли сте пратка до Русия. Търся опции за пратка до Русия, гледам и Спиди имат, та утре ще звъня насам - натам да видя с какво ще пращам.
Ако имате опит споделете моля.

В руските групи във фейса четох, че по пощата изпращат, но май пак скъпичко излиза.

# 551
  • Варна
На Владислав 110 има офис на DHL (в блока, където е нотариална кантора Шарабански, офисът гледа не към булеварда, а настрани в пресечката)

# 552
  • Варна
DHL- Също и на Уста Кольо Фичето 17, до базата на Зърнени храни в ЗПЗ, под Практикер.

# 553
  • София
Проверете и a1post дали доставят до Русия.

Момичета, може ли да ми подскажете интернет доставчик, с който не е необходимо да сключвам договор. Нужно ми е като платя за месеца да имам интернет, следващият месец като не съм във Варна да не го плащам. За център става въпрос.

# 554
Булсат имаха такава услуга, ама това преди сума години. Даже не зная съществуват ли като доставчик още, ама съм била на квартира и бяхме точно така, плащаш -имаш интернет, не плащаш-нямаш.

Общи условия

Активация на акаунт