Мартенското бебенце расте, а много скоро ще се разбере, синьо или розово ще е 💗💙

• 37 166
  • 709
  •   1
Отговори
# 180
  • sofia
Аз установих, че когато ям омлети навън ми става адски зле на стомаха. Мисля да избягвам яйцата, освен, ако не си ги правя сама.

Някоя от вас изследвала ли е Вит Д? При мен е на долна граница - 23, лекарката ми е в отпуск и не зная дали ще ми изпишат нещо допълнително. Приемам Елевит, където Вит Д е в състава, но знам ли.

# 181
  • sofia
И аз се чувствам малко по-добре в сравнение с преди месец. Сега съм в 11 седмица. Но определено си имам все още екстра  умора, а и не ми се работи май вече, на друга вълна са ми мислите Simple Smile) Странното при мен е, че изобщо, ама изобщо не ми се яде сладко, шоколад и т.н. А преди всеки ден хапвах по 20-30 гр шоколад, като зависимост ми беше. Което е добре в момента всъщност - явно организмът си подбира какво му е нужно в момента и кое излишно.

# 182
И аз утре влизам в 12 седм. Все още имам неразположения, предимно след обяд и вечер.
Не са ми пускали никакви изследвания към момента. Другата седм съм на ФМ и септември ще избирам лекар за ЖК.

# 183
Интересно, че и честия, вълчи апетит вече намаля, което е по-скоро добре Grinning

Аз съм 11+4 и имам моменти в който ми е доста зле, обикновенно вечер. Хубавото е, че моментите на просветление са все повече, преди 2 седмици и аз се чудих как изобщо ще идвам на работа Simple Smile сега просто вече не ми се работи хахахх. Ягодка казват, че гърдите през 3-4 месец е възможно да поспира болката, аз лично го чакам с нетърпение, защото има моменти дето много болят и такива дето все едно не съм бременна Simple Smile Та сигуро ако/като спрат ще се шашна и аз Simple Smile
Есенна как си?

# 184
Интересно, че и честия, вълчи апетит вече намаля, което е по-скоро добре Grinning

Аз съм 11+4 и имам моменти в който ми е доста зле, обикновенно вечер. Хубавото е, че моментите на просветление са все повече, преди 2 седмици и аз се чудих как изобщо ще идвам на работа Simple Smile сега просто вече не ми се работи хахахх. Ягодка казват, че гърдите през 3-4 месец е възможно да поспира болката, аз лично го чакам с нетърпение, защото има моменти дето много болят и такива дето все едно не съм бременна Simple Smile Та сигуро ако/като спрат ще се шашна и аз Simple Smile
Есенна как си?

Да и при мен е така, сега остана да хапвам сутрин Simple Smile но все по - малко количество мога което ме радва иначе как ще завърши всичко Simple Smile
Относно сладкото до преди 2 седмици не исках и да погледна шоколад, сега на моменти ми се прияжда сладичко Simple Smile

# 185
Момичета аз съм 10г.с.+3 и сутрин като се събудя много ми се гади. После прераства във вълчи глад и си правя по два големи сандвича, които омитам за отрицателно време Grinning
Иначе и аз усещам как неприятните симптоми понамаляват, но за сметка на това аз съм от един месец с кафяво течение и да ви кажа честно изобщо не ми е приятно. Постоянно съм с превръзки, все треперя дали всичко е наред, да не прокървя и някак не мога да се отпусна още и да се наслаждавам напълно на бременността.
Люба май беше споменал за яйца. Ние имаме даже късметът да получаваме домашни, които обожавах преди. Но точно в момента това е нещото, което не желая да консумирам освен може би на пържени филийки.
Утре съм на последна консултация с репро док., който ме следи, след това ще се записвам за ж. к. Нямам търпение да мине прегледът и да се успокоя, че всичко е наред.

# 186
Здравейте, аз съм в 8 г.с. Откакто забременях сънувам доста повече от преди. Мога да кажа, че не минава нощ без да сънувам нещо. За пръв път снощи, обаче, сънувах голям кошмар, дори като се събудих не бях сигурна дали не е истина. Сънувах, че кървя и се страхувам да не загубя и това бебе (на предишния преглед се оказа, че едното от ембриончетата е спряло развитие). На вас случва ли ви се да сънувате повече откакто сте бременни?

# 187
Нова, аз втора нощ сънувам абсолютно същото. Явно ни идват повече притесненията Simple Smile Лично аз мисля са се настроя вече малко по-позитивно, не е добре и за нас, и за човечетата да сме в постоянна тревога Simple Smile

# 188
  • Варна
Привет!
Нова777 , и аз сънувам повече.
Йоана, разбирам те много добре. С първата бременност имах зацапвания до 5-ти месец, до последно ходих с превръзки,  от притеснение.
Гледайте да се разсейване и да не мислите лоши неща, защото аз получих няколко ПА при първата бременност .

# 189
Аз установих, че когато ям омлети навън ми става адски зле на стомаха. Мисля да избягвам яйцата, освен, ако не си ги правя сама.

Някоя от вас изследвала ли е Вит Д? При мен е на долна граница - 23, лекарката ми е в отпуск и не зная дали ще ми изпишат нещо допълнително. Приемам Елевит, където Вит Д е в състава, но знам ли.

Аз съм с вит. Д и вит. Б12  под долната граница. Изписаха ми вигантол капки и вит. Б12.
 Лекарката ми каза, че е хубаво да са към горната граница при бременност.

# 190
Вит. Д е прекалено малко в Елевит, за да запълните дефицит. Аз преди да забременея също бях с дефицит, пробвах с Вигантол, но не се вдигна много въпреки високата доза. Сега приемам вит. Д на Солгар по 6000 единици дневно, като го следя на месец и половина. Има и спрей на Better you, който също ми помогна, но лично аз усвоявам най-добре този на Солгар.

# 191
Как Ви завиждам , че наближавате заветните  седмици , в които намалява и спира повръщането:)
Аз съм в 8г.с и при мен е страшно Sad  По цял ден е . Каквото хапна - почва се едно въртене из корема...стомаха...гърлото. Препочитам да повърна за да ми олекне. И така денонощно. Емил, Вомитосхил , Превомит - гола вода са всичките, а и Деган пих едно хапче- нищо. Чай от джинджифил , бонбони с джинджифил - гола вода! Спомням си със сина ми. до 16 г.с беше , от всичко повръщах. И сега май ще е така.
Исках да направим нещо в темата , но не знам как. Всяка една като разбере пола да се впише : повръщах - момче е ! Или обратното , или както се е паднало. Защото митовете са , че с момчета се повръща , а с момичета - не. Ако искате да го проверим , ще ми бъде интересно Simple Smile

# 192
Като бях с 1 момче нямах никакви симптоми,единственото от бабините работи беше,че имах черна линия от пъпа към интима и корема ми беше по остър.Онзи ден се сетих за черната линия и си казах,че този път ще видя как ще е ще я има ли ще я няма ли и какъв ще е пола на бебето дали ще има доза истина в тези бабешки неща

# 193
И на мен ми е интересно, но аз съм чула точна обратното... с момиче ти се гади и повръща, с момче-не.
Първата ми бременност с момче не съм имала никскви неразположения. Сега ми се гадеше доста, зспочна да отшумява. Пол още не знам, надявам се на 24ти да разбера 😉

# 194
  • sofia
Аз линия имах и с двете ми дъщери Simple Smile и не съм повръщала

Общи условия

Активация на акаунт