Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да купя билети за влак онлайн и трябва ли да ги разпечатам?
Как мога да стигна до центъра на Барселона в късен час?
Къде е най-удобно да отседна в Бар, като ще използваме града като отправна точка за пътувания с влак и автобус?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да купя билети за влак онлайн и трябва ли да ги разпечатам?
За закупуване на билети за влак в Италия, посетете уебсайта на съответния железопътен оператор и създайте акаунт. След като влезете, изберете желаното пътуване и следвайте инструкциите за плащане. След като завършите покупката си, ще получите PDF файл с QR код на вашия имейл. Тези електронни билети не изискват разпечатване; просто покажете QR кода на кондуктора по време на пътуването си.
-
Как мога да стигна до центъра на Барселона в късен час?
-
Къде е най-удобно да отседна в Бар, като ще използваме града като отправна точка за пътувания с влак и автобус?
-
Какви са изискванията за влизане в Италия относно PLF и тестове за COVID-19?
-
Какви са възможностите за пътуване до Лече и други градове в Пулия с влакове и автобуси?

Макаронът бил наше момче. Нищо, да си знае да не блъска възрастни жени. Половината успяхме да влезем, другата половина останаха да чакат другия рейс. Учениците се изнизаха на порции на междинни спирки, та до Равело стигнахме около 15 човека. Слязохме и всичко живо се юрна към Руфоло. Аз дръпнах моя мъж и отидохме първо във вила Чимброне. Входът е вече 10 евро, а не 8 както бях чела. Нямаше много хора, което беше перфектно за нас. Само дето ония стълби, които пропуснах в Соренто, тук ми се върнаха тъпкано. Голям баир надолу, нагоре, че стъпала...беше нещо като абсурдната топла връзка на Форест Нук в Пампорово. Говоря за пътя до и от вила Чимброне. Иначе вътре - няма такава красота. Там бяхме около час и нещо. На връщане селянията в нас ОТНОВО надделя и си откъснахме клонче от дърво лимон (без лимони на него, за калемче само). Днес до самолета ни дойде патрулка и казах на моя мъж - крайно време е да те опандизят заради оня калем. Уви, не беше за него. Ще го търпя още 20-30 години.
). Та от сега съм се заела с това, защото ми се иска да резервирам хотел/airbnb от по-рано, но не мога да реша дали да спим само в Неапол или не.