Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 10

• 80 226
  • 768
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Здравейте,
надявам се да съм сложила тмата в правилният раздел.

Търся идея как да подреждам уредите за коса, които ползвам, ще се радвам на някакви идеи.

# 511
Аз имам табуретка, която е и за съхранение и вътре са ми нещата, а табуретката е пред тоалетката. Но вътре е ужас, общо взето, предимно оплетени кабели Grinning

# 512
Аз имам нещо като дълбока кошница/кутия от Пепко, държа ги вътре и прибрани в един шкаф. Никак не обичам да се размотават кабели по пода или мебелите. Идеята с табуретката за съхранение също е много добра. Simple Smile

# 513
В пластмасова кръгла форма предназначена за саксия , много красива,  в края на тоалетката, слагам ги в нея надолу сушоара, преса за изправяне и четка за изправяне. По този начин  не ми заемат място и са ми по-удобни за ползване.

# 514
  • София
Всякакви подобни неща стоят в стаята на дъщеря ми - също в табуретка за съхранение, която стои до леглото, а повърхността й дъщеря ми ползва като поставка за лаптопа си или като нощна масичка за книги, телефон и подобни.

# 515
  • София
Моите са от вътрешната страна на вратата на шкафа в банята, в една такава поставка - https://olele.bg/product/organayzer-za-seshoar-i-chetki-26508/

# 516
+1 имам подобна , но е захваната за стената до огледалото и ми е много удобна.

# 517
В чекмедже на скрина.

# 518
  • Сливен
В ДМ има силиконови връзки 5 или 6бр за 4лв по спомен,много са ми удобни за зарядните ,ще стават и за други кабели.

# 519
Здравейте, къде си държите дъската за гладене? Ще поръчваме гардероб за спалнята и ми се иска да е в гардероба, но пък е доста висока 125см, а отдолу ще има чекмеджета и от тях нагоре ще започва отделението със закачалки и рафтове и нещо не мога да си го представя. В същото време нямаме дрехи, които са дълги до долу за да я сложа вътре при тях.
Пс: И сушилниците за дрехи? Имам два, които не ми се иска да изхвърлям, но пък не ги ползвам понеже имам сушилня.

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 19:56 от inska_maslinka

# 520
Не гладя, откакто имаме сушилня. Преди стоеше встрани до гардероба.

# 521
  • София
В единия апартамент дъската е вградена в гардероба и като ми трябва, я изтеглям, много е удобно.
Ей такава е - https://balkanyug.bg/bg/Wardrobe-mechanisms/Foldig-ironing-board
В другия съм с дрешник и дъската стои вътре, подпряна в ъгъла на частта за дълги дрехи. Обаче определено вариантът с вградената дъска ми е по-удобен.

# 522
В гардероб в коридора, който е нешо като килер.

# 523
В другия съм с дрешник и дъската стои вътре, подпряна в ъгъла на частта за дълги дрехи. Обаче определено вариантът с вградената дъска ми е по-удобен.
Аз гладя във всекидневната и дъска монтирана в гардероба в спалнята няма да ми е удобна.

# 524
  • София
Здравейте, къде си държите дъската за гладене? Ще поръчваме гардероб за спалнята и ми се иска да е в гардероба, но пък е доста висока 125см, а отдолу ще има чекмеджета и от тях нагоре ще започва отделението със закачалки и рафтове и нещо не мога да си го представя. В същото време нямаме дрехи, които са дълги до долу за да я сложа вътре при тях.
Пс: И сушилниците за дрехи? Имам два, които не ми се иска да изхвърлям, но пък не ги ползвам понеже имам сушилня.

Ние също имаме гардероб в коридора. В него е пералнята и сушилнята (една над друга), а от другата страна имам ниша 35 см. и в нея се помещават дъска за гладене, сушилник, метла и прочее. Удобно е и скрито от хорските очи Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт