Моля, дайте ми съвет къде да започна работа в Кол Център

• 22 542
  • 160
  •   1
Отговори
# 135
Много благодаря за инфото, Golfo! Горе-долу съвпада с моята представа.

# 136
  • София
Много благодаря за информацията! Аз съм била на интервю за МА, но не съм минавала по-нататък, а може би и по-добре.

# 137
Здравейте,

Търсен ли е норвежкия език? Колебая се между курсове по немски и норвежки, защото е по-специфичен и  има с кого да практикувам, но ще започна от нула.

# 138
Здравейте,

Търсен ли е норвежкия език? Колебая се между курсове по немски и норвежки, защото е по-специфичен и  има с кого да практикувам, но ще започна от нула.
в чужбина се търси норвежки, и немски също. За Бг не знам как е.

# 139
Аз не съм попадала на обява, нито в нашата фирма се търси.
Но пък много търсят немски, полски и мандарин.
Разбира се и английски включително, него май не го имат за нищо кой знае какво вече. 😆
Желая късмет на всички търсещи!

# 140
Ние търсим холандски и бразилски португалски. Някои фирми търсят норвежки,да. Но гаранция няма

# 141
А какво ще кажете за работите с френски и английски?

# 142
А какво ще кажете за работите с френски и английски?

Привет,

Ако е същото като при немския и спешно си търсиш работа - около 1,500-1,700-2,000лв, в зависимост къде кандидатстваш и как протече интервюто.

Ако можеш да изчакаш и да инвестираш време в търсене - най-вероятно ще вземеш и повече от 2,000лв. чисто.

Личен съвет - не се хвърляй(те) на първото предложение.

# 143
Golfo, би ли споделила коя е фирмата, която напускаш? Може и на лично, че ми стана много интересно.

# 144
  • София
Обадиха ми се, интересен проект, английски, испански, всичко точно. И пак - нощни смени. Ми не.

# 145
Обадиха ми се, интересен проект, английски, испански, всичко точно. И пак - нощни смени. Ми не.

Да дадат 5,000 лева да вися по нощите, пък ще си помисля. Да не съм на 20 години, без друга работа, че да ги правя тези упражнения ...

Иначе достигнах до умопокъртителното заключение (с помощта на приятелка, разбира се), че е по-добре да работя за 1,200лв, отколкото да се мъча по тези пубертетски центрове, където ще ми "сцепат шишарката", за да компенсирам, заради "качествената" работа на колегите ...

Въпреки, че все още не съм се "пуснала по пързалката" - смятам да го направя. Ако не друго, то поне ще изпитам на собствения си гръб "удоволствието и привилегията" да работя в подобен Център.

Да споделя нещо забавно (и малко тъжно) - започнаха да ми звънят от Центровете, които първоначално са ме отказали, защото съм искала прекалено високо заплащане. Чак сега "чуха", че съм готова на разговор по темата, като заплатата е гъвкаво понятие.

С цялото си уважение към всички ХР-и тук - положението е скандално. Колегите ви не могат да обяснят за фирмата и позицията, за които си кандидатствал, единствено ги интересува дали ще работиш за толкова пари и дали ще работиш нощни смени и уикенд. Еми, съжалявам, ама няма как да привлечете качествени, можещи и себеуважаващи се кадри по този начин и метод.

# 146
То и някои кандидати (не авторката) не знаят какво искат, все едно им е, стига да получат желаната заплата и може затова и HR да са започнали да действат по същество, да не губят време в излишни разговори.

# 147
  • София
Не, това НЕ са специалисти човешки ресурси! Това са млади хора, до максимум 30 г, минали едно "обучение" какво да говорят и какво да отчитат. Кандидатът не иска нощни - чао.

# 148
То и някои кандидати (не авторката) не знаят какво искат, все едно им е, стига да получат желаната заплата и може затова и HR да са започнали да действат по същество, да не губят време в излишни разговори.

Хе-хе-хе, благодаря ти. То пък може това да се окаже другото острие на ножа. Че знам какво искам ...

Не, това НЕ са специалисти човешки ресурси! Това са млади хора, до максимум 30 г, минали едно "обучение" какво да говорят и какво да отчитат. Кандидатът не иска нощни - чао.

Според мен 30 годишен не би се унижавал на толкова неперспективна работа. Това си е направо деградация ...

# 149
  • София
Казах макс, всъщност са разни хлапета, току-що завършили училище.

Общи условия

Активация на акаунт