Осмокласници 2021/2022 - Все още ваканционна!

• 34 773
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
Чух се днес с докторката, каза ми, че правилно съм дала изопринозина да продължам. Било вирусно и освен локални на този етап няма смисъл от АБ. Ако поддържа 3,4 дни температура тогава.
Правих торта, френска селска както обичайно.
При нас родителска нямало да има на този етап, като почне учебната година.

# 556
  • София
Следя аз за родителска и друго инфо, но е мълчание на сайта на нашето училище.

Страхотни котета сте показали, но на Марти ми е любимата, влюбена съм в тази сивушка.

# 557
  • Пловдив
Всички учебници - купени.
Втора употреба от борсата на ул. Одрин в Пловдив.
Без този по ИТ, който имам от приятелка-42,50лв!
Bowtie
Припомням- ЕГ Пловдив с НЕ. Отделно ще купуваме немския, заедно-така са писали в сайта.

# 558
  • София
Учебници поръчани и платени през формуляра на училището. За каката съм купила само БЕЛ и литература, има още три или четири, но в НЕГ им нямам доверие за останалите, ще изчакам да започнат. Купувам нови за нея (първи са по тази програма), днес и наборът каза - и аз искам нови и директно през сайта им. Хич не го мислих. Дрехи накупени имам и за тримата, раници... тетрадки имам за една книжарница и все си харесвам и купувам. Само да ходят на училище.

# 559
Момичета, извинявам се за причиненото неудобство и най-вече се извинявам на Кали, но е време за осмокласна тема.
Да не се чудите на заглавието!
Успех и здраве на децата ни!

# 560
  • София
Нашата РС е на 09.09., а тогава имам рожден ден.
Добре, че тази година нищо не съм запланувала точно за тогава, че щеше да стане интересно 😂
За девойката с изключение на учебниците по български и литература съм взела останалите. В списъкът с учебниците, обаче за някои предмети им искат и учебни тетрадки. Тях ще ги купя утре. На вашите деца искат ли им?
Добри, кажи как мина първата седмица на детенце. Как се чувства, харесва ли му в училището, приятели намери ли си вече...?
Гита, и теб чакаме да кажеш имаше ли полза от стискането на палците.

# 561
  • София
Vox, райските ябълки не се тачат у нас. Стипцави са ни Wink (пък и претенции!!!:joy: )

Защото не сте опитали нашите Wink Ненапразно се казват райски. Не знам дали зависи от сорта или от това, че сте ги яли недобре узрели, но нашите направо се топят в устата, няма как да са стипцави. Голямо хвалене Satisfied

Щото всички плодове за продан винаги се берат зелени... Sad

# 562
Vox, райските ябълки не се тачат у нас. Стипцави са ни Wink (пък и претенции!!!:joy: )

Защото не сте опитали нашите Wink Ненапразно се казват райски. Не знам дали зависи от сорта или от това, че сте ги яли недобре узрели, но нашите направо се топят в устата, няма как да са стипцави. Голямо хвалене Satisfied

Щото всички плодове за продан винаги се берат зелени... Sad

Райските ябълки майка ми ги слага в фризера да замръзнат, на другият ден ги вади и оставя да се размразят. Така стават сладки и не стипцови дори и недобре узрелите.

Наборът вчера ходи на среща на новия си клас. Каза " стават" Simple Smile От три им беше срещата, прибра се в 8. Играли карти, после се разхождали ....и така Simple Smile

# 563
Здравейте! Днес сме в София по медицински причини, но междувременно излезе информация за учебниците. Може ли да ми напишете (ако е спам на лични) всички известни ви книжарници за учебници - нови и втора употреба.

# 564
  • София
Борсите, които знам: В подлеза на НДК.
На гърба на малкото НДК.

# 565
  • София
Рори72, тези две места са на около 300м едно от друго, има паркоместа (внимавай за каква зона е заплащането) и са много добър вариант, друго не ти трябва.
Успех на прегледите!

# 566
Благосаря много! ЯМР се провали, защото на детето му стана лошо и лекарите казаха да отлогим. Пак ще идваме насам.

# 567
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте, дами. Може да отпуснете палците, свършиха си работата.
Беше се освободило място в паралелката с китайски, заявихме желание за преместване и са я класирали (през нощта са качили класирането, какви хора са, не знам). Ще става китайче.

# 568
  • Варна
Йееееее!!!! Още една сбъдната мечта! Много се радвам за вас, Гита! Сигурно е било разкошно, емоционално утро! Да му върви все така на детенце Heart

# 569
  • София
Супер, Гита. Много да й хареса китайския и с желание да го учи.

Общи условия

Активация на акаунт