Страшни истории.Помните ли ги.Разкажете ги

• 95 565
  • 335
  •   2
Отговори
# 255
  • гр.София-Красна поляна
А аз по принцип съм чувала, че малките деца виждат такива неща, но после тая способност закърнява при повечето.
СъЩото съм го 4увала и аз.И съЩо така,4е и до момента на проговаряне знаели абсолютно вси4ко и помнели миналите си животи.
И аз съм чувала.

# 256
Последната история,която написах, ми я разказва мой познат. Даже твърдеше, че са правили аутопсия на момчтето и са открили, че сърцето му е било пръснато. А от тук разбирам, че имало и такава легенда. Сега вече наистина не знам дали история е истинска или е било преразказ с елементи на измислица.
Na men tova mi go razkazaha za konkretni hora ot moq grad i me ubejdavaha v istina...ama iglejda ne e Confused

# 257
Незнам дали имат  децата споспбности моят син е роден през  февруари.И когато почина наи добрия му приятел(още няма 1 г)с които отраснаха още от бебенца и бяха неразделни от сутрин до вечер от деня на смъртта до ден днешен ми казва страхотии които просто незнам от къде му идват на лгавата,например<мамо щом не искаш да ми кажеш къде е  значи тои само е умрял?а дали е станал звездичка #Crazy.На другия ден му пише писмо  при което аз #Crazy newsm78 викам му защо а тои :МИ така-той е наи добрия ми приятел а искам да го видя: -Много ми липства  и искам да му пратиме играшки защото той там си няма.А сигурно и ядене няма Sad има и още много други .Но най интересното е че детето няма контакт с хора които да му кажат иначе той щеще да ми каже  МАМО те ми казаха-нали????Просто връзката им е била прекалено силна и остава такава.Той никога няма да го забрави Confused

# 258
  • Балчик
от деня на смъртта до ден днешен ми казва страхотии

Не виждам нищо странно в това, детето не е малко, за да разсъждава. Не го гледаш в саксия, както се казва- то има доста повече представа за нещата, отколкото ти предполагаш.

# 259
  • Между гори и планини
Аз пък съм родена точно на 31 Декември и самодиви не съм виждала  Sad
Приятелката ми е родена на 25 Декември, но и тя ни самодиви, ни русалки вижда  Confused

# 260
Олинце, може като малка да си ги виждала и да не помниш Mr. Green

# 261
Когато бях в 10 клас,нещо не ми се учеше по химия втория срок и не влизах в час.Съответно се явявам последните няколко часа преди края на годината и госпожата ме пита-ти защо не влизаш в час,как да ти напиша оценки?Аз ,със сълзи на очи си измислям историята,че съм имала кисти на яйчниците,и че съм се лекувала.След около година ми откриха кисти на ячниците. Shocked

# 262
Аз ще ви разкажа две истории,които са се случили на баба ми.Те не са страшни(мисля аз),но идат да покажат,че истината е някъде там.

Първата - умира майката на баба ми.Погребват я както си трябва.След известно време една позната среща баба ми и и казва:"Снощи сънувах майка ти.Тя ми показа с какви дрехи си я облякла,каква хубава престилка си и сложила.Каза ми още че имаш и други хубави престилки,ама ги пазиш за сватба (вуйчо ми още не беше женен).Каза ми още,че не си и вързала престилката."
Това е.Когато баба ми  обличала майка си за погребението,наистина не и вързала престилката,защото прабаба ми е била тежка жена.Но на никого не е споменавала за това.И питам аз,как тази жена ще сънува такива с никого несподелени подробности .........

Втората - умира свекървата на баба ми.Искам да отбележа,че тази баба си я обичах страшно много.Та приживе тя имаше един стар дървен гребен,със зъбци от двете страни.Когато почина,баба ми реши да запази за спомен този гребен и в ковчега и сложи друг.Да,ама не.Баба ми сънува свекърва си ,която и казва,че си иска гребена.Още на другия ден отидохме на гроба и и заровихме гребена.
 Край,това е.Както казах,не е сташно,но ...................

# 263
Истински или не - историите ви са много интересни. Аз винаги съм проявявала интерес към странното и необяснимото до т.нар свръхестествено. Чувала съм и съм чела истории като вашита, но за съжаление нещо не мога да си ги спомня. Лично от мен преживяни има, но те не са кой знае колко страшни и необясними. Случвало ми се е това да чуя, че някой ме вика, а всъщност да няма никой - веднъж преди години бяхме вкъщи - аз, майка ми и баща ми - случва се вечерта - аз излизам на терасата на спалнята, за да простра някаква дреха и този момент чувам ясно и вискоко баща ми да ме вика - веднага се обърнах и погледнах в стаята, а него го нямаше - оказа се че той и майка ми са били в кухнята през цялото време и никой от тях не ме е викал, а кухнята е в другия край на апартамента Crazy
Много обичах леля ми - сестрата на баща ми, Бог да я прости - почина доста набързо - откриха й рак и докато разберат дали е злокачествен или не - всичко стана за една седмица - тя почина. Много я обичах и беше голям удар за мен. Много плаках - след известно време започнах да я сънувам редовно - никой друг от семейството не я сънуваше - майка ми я беше сънувала веднъж-дваж и баба ми - веднъж, а аз мине не мине нощ и я сънувам - винаги в съня си знам, че е не е жива и още като я видя, започвам да плача, а тя ме утешава. Говорим си - тя ме пита за семейството - за всеки по отделно как са, добре ли са и т.н, за себе си никога нищо не ми е разказвала. Веднъж сънувах, че цялото семейство сме на село(аз, майка ми, баща ми, брат ми с жената и децата и съответно баба ми и дядо ми) - Събрали сме се, защото трябва да помогнем на баба и дядо да приготвят нещо - ама буркани ли ще е било, за колене на животно ли ще е било - не помня - и както работата кипи на двора и изведнъж гледам - леля (никой друг не я вижда) - започвам да плача и я питам защо е дошла, а тя ми вика -"За да ви помогна с работата" - много милно ми стана.
Последният път когато я сънувах, беше преди повече от година и половина - каза ми че ще забременея и на през май ще родя момиченце - е, не се сбъдна този сън, с изключение на това, че наистина след 2 месеца разбрах, че съм бременна. От тогава не съм я сънувала, а ми се иска ConfusedНякак си много успокоена се чувствам, след като съм я сънувала Rolling Eyes

Това са моите истории - не са особено интересни, но пък лично преживяни имат особено значение за мен. Ако се сетя други ще пиша.

# 264
здравейте,хора Hugкак сте?И аз знам много потресаващи истории.Естествено и аз сам викала дама пика но си останах да ви кажа 4естно с викането,защото още я 4акам WinkНо по време на 1 ,,сеянс'' 1 моя приятелка си с4упи крака което беше много бротално!!Тогава си казах 4е пове4е няма да я викам........но ето 4е едни приятелки ме навиха и утре ще я викаме(ве4е не вярвам в нея) и ще ви кайа какво е станало ако сам жива Stuck Out Tongue

# 265
  • София
Моята история не е от най-страшните, но е странно.
Миналата година, майка ми се връща от море и се чудеше защо най-добрата и приятелка не и е звъннала, мислеше, че и се е разсърдила, че е отишла на море!Та звъни и тя, и сина и , и казва, че е починала един ден след като е заминала майка, но не са и звъннали, че и нямали телефона
 newsm78/което не е истина, ама това е друго история/.
Майка ми естествено беше потресена, много тежко го прие, че не се е сбогувала Sad!
Няколко месеца по-късно, два дни преди задушница, аз я сънувам! Идва тя при мен и ме пита как съм.
 Аз през сълзи-"Ама лельо , ние ти мислехме за умряла! Къде беше?"
А тя-"не съм умряла бе тук съм"
А аз продължавам-"Много ни липсваш с Мама, много те обичаме"
Тя-"Спокойно бе, пак ще се видим и си тръгна.
Събудих се много облекчена, че съм и казала ,че ми липсва и съм се сбогувала Rolling Eyes

На следващата задушница, майка ми я сънува Shocked

За мен не е страшно,а странно. Аз много я обичам!
М/у другото в деня в който тя е починала, аз на следващия ден съм забременяла

# 266
Когато бях малка, по кината бяха пуснали един филм "Вампира Фера" (дано не бъркам името). Разказваше се за една кола - вампир, която се движеше не на бензин, а смучеше кръвта на шофьора. След като го бях гледала, много ме беше страх да се разхождам сама по улиците и само се обръщах назад да видя дали колата не е зад мен. Бррр, беше си ме бая шубе. Crazy Някой помни ли го този филм?

# 267
Когато бях малка, по кината бяха пуснали един филм "Вампира Фера" (дано не бъркам името). Разказваше се за една кола - вампир, която се движеше не на бензин, а смучеше кръвта на шофьора. След като го бях гледала, много ме беше страх да се разхождам сама по улиците и само се обръщах назад да видя дали колата не е зад мен. Бррр, беше си ме бая шубе. Crazy Някой помни ли го този филм?

Аз помня подобен, който имах неблагоразумието да гледам с моя приятелка, на кино тогава- Мотоциклетът вампир се казваше...  Crazy  Stop

# 268
Вчера нали беше Задушница. През деня купих една торба лакомства и ги дадох на съседското семейство, като им казах, че тази торбичка я раздавам за майка ми.
Вечерта лягам и сънувам, че съм на една трапеза с много починали хора. Едни дълги маси, едно чудо..., като едно времешните сватби, дълги, дълги маси. На мен нещо стола не ми беше удобен и както винаги вдигах гири нещо, че не ми е удобно... Crazy Mr. Green. Ядат и пият хората, празнуват нещо. Мернах и майка, и кой ли не, както и непознати за мен хора.
Събуждам се и като се замислих за съня си........ Ами нищо чудно да има друг свят и на Арахангелова задушница, каквото сме раздали за починалите, да са си спретнали купонче... и аз да съм го видяла, някакси Sunglasses.

# 269
  • Димитровград
И аз вярвам,че има друг свят после.Така ми се иска да бъде.Дано наистина да се почерпват на Задушница с раздаденото за тях. Praynig
Имала съм и аз една такава стория,но сега не ми се разказва.Друг път.

Общи условия

Активация на акаунт