Така, че и аз като 'ianajar' се радвам на професия, която ми дава поводи за радост и чувство на удовлетвореност, наред и с ядовете де, и тях ги има. И на мен ми е " тъжно" за хора, които не харесват нищо в професията си, освен парите и почивката, била съм там и е гадно. Пожелавам на всеки на работното си място да има повод за усмивка е-ж-е-д-н-е-в-н-о!
Е, ако човек е на 25-30 е нормално да се надява да доживее още десет години

Щастието е в пътя, много вярно. И аз съм го казвала - животът е това, което ни се случва докато планираме бъдещето (не е мое, плагиатствам, просто го казвам често). Но понякога може да стиснеш зъби по част от пътя за да стъпиш после на хубав такъв. Все пак говорим за малка отсечка изровен български път докато стъпиш на немската магистрала.
Това, да не харесваш чак НИЩО в работата си е много краен вариант. Нямах предвид това, а просто да работиш нещо, което не те кефи и "не е твоето". Пък то ясно, че ще има и хубави моменти и просто безлични най-вече, но няма да е "плач и скърцане със зъби", както пише в Библията.
Всъщност сега, когато съм безработна, съм си перманентно нахилена. Готино е. Не съм дейна натура, която се спихва ако не работи. Точно обратното е при мен. Пък и то работа, колкото да те държи в тонус, си има винаги даже и да не работи човек. Я колко контейнери има да се обикалят всеки ден в квартала