От ритниче на ритниче, ДЕКЕМВРИ наближава с нашето мъниче! (Тема 5/2021)

• 26 623
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
Update: Нали ви казах, че ми е лошо. Оказах се с температура, зачервено гърло и ми изписаха още лекарства: Biozin мама, Ефералган и Хексоралетен, като цяло съм по-добре. Още ми парят очите но се свежнах, а бебчо се разрита като чу гласа на баба си (на ММ майка му).
Бързо оздравяване Simple Smile

# 121
Благодаря, оказа се някаква инфекция явно ми е много слаб имунитета.
Мамчета, как сте с кръвното и пулса? Кръвното нормално що годе а пулса ми е 114

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 23:01 от gabby92

# 122
Ооо, оправяй се бързо, Габи! Настинка ли е? :///

# 123
dee92 Да, благодаря ти, казаха да лежа и да си пия лекарствата...

# 124
Габи, АГ ми каза, че е нормално пулса на бременните да е по-висок, ама колко точно...

# 125
ggirl Може, но при мен имаше и температура и гърлото ми е зачервено.
Дами, четох листовката на Хексоралетен Н и не се препоръчва използването при бременност. С какво да го за местя? Лукчета?

# 126
Бързо оздравяване,Габи!Има летен вирус,със същите симптоми.Аз го минах за ден и половина.
    Почивайте,разхождайте се,сега точно сте в прекрасен период от живота си.Не се шашкайте за щяло и нещяло.

# 127
Ооо колко много сте изписали,  едвам успях да ги изчета.
gabby92 бързо оздравяване, има летен вирус. Относно пулса и при мен е висок, ама четох че се вдига по време на бременност.
Аз да ви се оплача, все отлагам купуването на дрехи за бреманни(викам си по-натам) и вчера захладня и нищо ама нищо не мога да облека, всичко ми е малко в корема.
Та да питам всички сте доволни от дрехите на H&M и  LC , конкретно за клиповете, те от плътна материя ли са,  нали не прозират, че мисля онлайн да поръчам?

# 128
gabby92 аз лично за болно гърло съм доволна от спрея невен с прополис стига да нямаш алергии към пчелни продукти. Явно има някакъв вирус защото и баткото у дома е същия. Бързо оздравяване

# 129
Благодаря ви момичета, ще си лежа и ще си пия хапчетата и така...

# 130
Sundei, aз имам от клиновете на LC, не прозират  доволна съм, мекички са и на мен са ми много удобни, освен това взех и някоя тениска и блузка за бременни, а за коремчето е голямо облекчение и удобство да не стяга никъде 🙂🙂🙂

# 131
ggirl Може, но при мен имаше и температура и гърлото ми е зачервено.
Дами, четох листовката на Хексоралетен Н и не се препоръчва използването при бременност. С какво да го за местя? Лукчета?
За всички в семейството ползвам инфлуцид и тонзилотрен. При хрема - и цинабсин или коризалия. Всички изброени са хомеопатични.

# 132
Много благодаря Paci23, ще пробвам от тях. Вече всичко ме стяга  в областта на корема и не мога да понасям и най-лекия ластик, така че трябва да си взема някоя дрешка за бременни.

# 133
Много благодаря Paci23, ще пробвам от тях. Вече всичко ме стяга  в областта на корема и не мога да понасям и най-лекия ластик, така че трябва да си взема някоя дрешка за бременни.

Дебни и в лидл, имам страхотен клин от там, толкова мек и удобен, че и плътен. Да съм знаела да взема два.
Пробвай и нещо в Мания, за домашна дреха особено, която ще носим не много месеци, там намерих попадения. От Уайкики вече наедряла харесвам и анцузите им, с лентичка около коремчето. 😊

# 134
Aз имам 2 чифта дънки за бременни, и един от приятелка и да ви кажа - хич не са ми удобни. Тоя плат на корема много ме дразни, не знам с какво ще карам цяла есен и зима. Сега нося мойте си дънки разкопчани с дълга блуза или ако може, хванати с ластик за копчето. Мрън.

Общи условия

Активация на акаунт