От ритниче на ритниче, ДЕКЕМВРИ наближава с нашето мъниче! (Тема 5/2021)

• 26 931
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
Габи прави и чайчета, ако намериш домашен мед слагай.
Съндей в лидл и wikiki има доста дрешки. В лидл скоро ще чакаме зимната колекция , защото последно за брменни бяха пуснали през май месец мисля, предполагам, че скоро ще има. Иначе в wikiki почти постоянно има намаления, разгледай Simple Smile

# 136
Благодаря ви момичета, за Лидл въобще не бях се сетила. Ще дебна промоциите там,  дано има нещо скоро, за да оборудвам гардероба.

# 137
Съндей аз имам клинове и от LC и от HM ,този уйкики е малко по тънък личи си ,а HM е по плътен явно е някакъв есенен наскоро си го взех и от двата съм доволна мисля че няма да сбъркаш от където и да поръчаш.

# 138
Съндей аз имам клинове и от LC и от HM ,този уйкики е малко по тънък личи си ,а HM е по плътен явно е някакъв есенен наскоро си го взех и от двата съм доволна мисля че няма да сбъркаш от където и да поръчаш.
LC не е ли LC Waikiki ? Не е ли едно и също?

# 139
Mikata, да, така мисля.

Ееех, Синево вече не дават 10% отстъпка от онлайн поръчки, само 5. Не им се откъсна от сърцето... Не беше лошо като правя по 30 неща наведнъж Grinning

# 140
Да LC е LC Waikiki,просто помислих че се подразбира.Гледам си календара и това кога ще влезна в 7ми месец живот и здраве и мисля ,че някои от вас сигурно вече са в 7ми месец  или им остават броени дни😊😊Ние днес се разходих ме из една детска борса и малко се успокоих,тъй като набелязах ме разни неща,беше си голямо вълнение не ми се тръгваше от там 😁

# 141
  • София
Rumyana2021, еххх и аз все гледам тоя календар. Вече наизуст научих кога коя седмица ми се пада. Луда работа.Joy

А пък хапчетата дето ги пия,всеки понеделник сутрин разпределям за цялата седмица в тези органайзери дето са написани Пн, Вт, Ср.., че иначе ще ги забравям. Та като изпразвам всеки ден по една кутийка и накрая на седмицата е цялото празно ми става едно такова хубаво, че още една седмица е минала. Simple Smile

# 142
Аз си взех преди време от Лидъл клин за бременни дълъг , чак днес го пробвах и е меееега удобен и мекичък, не прозира страшно много ми хареса. Чак ме е яд, че взех само един сега ще чакам пак да пуснат и ситиените за кърмачки и нпстиетата са хубави, моя приятелка е с тях и е мн доволна. От LC Waikiki също мисля да пробвам дънки да взема Simple Smile купих си и за по-натам нищоница за бременни и кърмачки ей така 🤣 нищо друго не съм взимала като дрехи за бременни

# 143
Майка ми ми беше купувала може би преди 2020г Grinning Grinning една sweatshirt рокля от Лидл розова, с разширение на коремчето. Има и като плюш отвътре. И това да пуснат отново - чудесни дрехи за домашно преяждане по Коледа по принцип! Joy Joy

# 144
Още нищо не съм купувала като дрехи за бременни, карам си с това което имам. По-широки тениски и клинчета само, че ластиката я свалям под корема и така. Чакам да пуснат в Лидл нещо за бременни.

# 145
И аз чакам за Лидл, но съм решила и в аутлета на Уайкики да отида да разгледам.
Ако някой види, че пускат в Лидл ще кажете, нали?

# 146
  • София
Всеки четвъртък седя на рефреша на страницата на Лидл и чакам да качат брошурата. Сигурно първа ще бия тупана като пуснат бременните дрехи. 😁
Зяпах в интернет брошури от предните им години и понеже забелязвам че има някаква цикличност в седмиците май се очертава към края на септември да пуснат дрехи за нас. Така се надявам да пуснат онова дебелото яке, което става и за бебеносене, ама миналата година са го пуснали на 26.12. чак. 🙄

На мен нещо взимат да ми стягат и ластиците на бельото. Вече отпред го нося супер ниско и отзад става особено привлекателно.. Стига ми до кръста.. 😃 Та както не мислех нищо да купувам може и след някоя друга седмица да търся и гащи за бременни.

Габи, как си? Има ли подобрение? 😊

# 147
С бельото и аз съм така. Имам безшевни бикини и прашки. Мамчета това е Велико откритие.

# 148
Да, но аз нося само памук, а памучно безшевно бельо не съм срещала. Ако има, споделяйте. Тоя лидл го чакаме като топъл хляб 🤣 Като се сетя, че при нас е само 1 магазин и обикновено има наплив, трябва да отида в 8 като отварят, за да успея да купя нещо 😁

# 149
Да внимаваме да не направим като пред Кауфланд в Перник, когато ги пуснат 😂😂😂

Едит: Обадиха ми се за кутията с мостри на hipp.bg, другата седмица пращат.

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 21:47 от dее92

Общи условия

Активация на акаунт