От ритниче на ритниче, ДЕКЕМВРИ наближава с нашето мъниче! (Тема 5/2021)

• 26 956
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
В момента, в който разбрахме, че е момиче, след генетичните в 12та седмица, казах на ММ само едно име. Той просто каза - това е, стоп, перфектно е 😂 Оттогава си я наричаме вече по име, така че май ще остане това 😇 За сметка на това, решихме да бъдем колкото се може по-дискретни. Само родителите ни знаят пола на бебето, а името дори и на тях ще кажем чак като се роди. Всички останали са в пълно неведение.

# 226
Ние имахме готово име от самото начало. Сега ММ нещо се отказа от него, имаме нов вариант, но аз съм малко на кантар 😁 Иначе няма да бъде кръстено на никого, а пък на мен лично с мъжките имена ми е много по-лесно, женски по не мога да харесам. Иначе и при мен сякаш времето се позабави в този 6ти месец 😬 Иска ми се вече да съм в 7мия 😁

# 227
С мъжките няма проблем веднага имах име , даже 3, но женските ме затрудняват много и не искаме да е кръстено на някого, а едното към което клоним всички ще мислят, че е кръстено на единият дядо и това ни отказва. В големи дилеми сме. Ако имате някави предложения ме залейте с тях Simple Smile

# 228
  • London
С името за момиче аз бях готова още от 16 годишна 😆 Мечтано име ❤ Бях много щастлива, че мъжа ми се влюби и каза, че това ще е името.
Против бях кръщаването на някого от семейството, та тя ще си е единствена с това име.

Аз съм пак с проблемен зъб 😭 Ей сега се връщам от зъболекар и ще се наложи антибиотик, отново. Пък през живота си не съм имала повече от кариес. Дано беба има хубави зъбки щом цока толкова калции от мен 😆

# 229
С мъжките няма проблем веднага имах име , даже 3, но женските ме затрудняват много и не искаме да е кръстено на някого, а едното към което клоним всички ще мислят, че е кръстено на единият дядо и това ни отказва. В големи дилеми сме. Ако имате някави предложения ме залейте с тях Simple Smile

Към какви имена сте се насочили? По-дълги, по-кратки, интернационални или типично български, модерни? То си е според мен 100% въпрос на вкус. Ние пък за мъжко имахме 0 предложения 😂

# 230
  • София
О, момичета, явно това безвремие ни е обзело всички. И аз съм така от няколко дни. Даже днес се чух с братовчедка ми, която роди наскоро и тя ми каза "Ще видиш след 30та седмица.. Тогава пък как се точат едва едва дните.." Много обнадеждаващо звучи 😁

Иначе пък вече втори ден използвам активно обедното слънце за вит. Д и се разхождам по около час. Чувствам се добре и се надявам това чувство да продължи по-дълго. 😁

Идва и любимото ми време от годината. Обожавам есента, та дори и с дъждовните и дни. При нас вече вечер чувствително захлажда, а дъждовните дни миналата седмица и аз използвах за разни списъци и набелязване на покупки.  Обичам да си организирам нещата и ми се иска, когато дойде времето за купуване вече да имам мнение и да знам точно какво искам, а не тепърва да се чудя.

Име за момиче имахме готово и от момента, в който разбрахме пола даже говорим между нас си за бебка по име. Няма да го казваме до раждането. Няма да е кръстена на никого. Майката на ММ ни подхвърли как трябвало да е нещо което има имен ден покрай датата на раждане, но не сме привърженици на това и любезно ѝ казахме, че това е наше решение. 😊

Поувлякох се май.. 😊 Усмихнат и спокоен ден на всички! 🥰

# 231
За момче щеше да е Иван, Георги и фаворита Самуил. За момиче аз харесвам кратки ММ ми казва, че на кучетата викали така Grinning

И да се оплача. Попринцип съм доста зиморничева,но сега явно хормона ме тресе и постоянно ми е жега, при което се оказва,че на работа в стаята на всички им е добре или хладно само на мен жега и нямам въздух, а като ми жега ми се надуват краката .... мрън , мрън....

# 232
Mikata, Самуил ни беше едно от малкото имена, които харесахме много за момче 😍 За момиче в този дух се сещам за Сиана, Стела, аз от царските имена много харесвам Калина и Ирина също. Но както казах си е въпрос на вкус 🤩

# 233
Райли и аз харесвам Калина, но ММ твърди, че е остаряло, все едно да си на село и да говориш за баба ти Калина Grinning много сме трудни. нещо не можем да се разберем Simple Smile

# 234
Дами какво мислите Боян или Божидар? Кое име ви харесва?

# 235
Да си призная, освен тези момичешки, харесвах и Екатерина. Едно ми е такова царствено, дълго. А и лесно става международно на Катрин, ако бебка после пътува.

Габи, на мен и 2те,може би една идея повече Боян.

# 236
И двете ми харесват, може би и аз клона към Боян, въпреки че значението на Божидар си е топ.Труден избор.

# 237
Миката, ако на теб ти харесва Калина, а той го намира за делоде, може да помислите за Катрин, Екатерина, Карин(а), Кая и т.н.

Габи, на мен и двете ми допадат, но ако гласуваме съм по-скоро за Боян. В този Б дух харесвам и Борис. Много ми е мъжко и българско.

Аз тъй като с никой не мога да си споделя, а вече много ме сърби да си кажа на някой, ние сме избрали Алина (Али на галено).

# 238
Таткото държи много на Боян, аз съм за Божидар та ще видим накрая.

# 239
Aли звучи толкова нежнооо Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт