От ритниче на ритниче, ДЕКЕМВРИ наближава с нашето мъниче! (Тема 5/2021)

• 26 887
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Пристигам със зайците Joy Поръчахме порт бебе от една страааааахотна дама във Фб, толкова мила, отзивчива и внимателна (пращам на ЛС линк, ако някой желае). Предлага много десени и като достатъчно луди естествено отново избрахме със зайче:

Платът:

Скрит текст:

Дори и да се окаже по-тъничко за декември, пак си умирам да го загърна вече вкъщи с него Heart

# 661
Страхотно еее Heartpulse

# 662
  • до най-прекрасния мъж
Супер, много е яко порт бебето.
Аз да се похваля, сдобих се с клинове и сутиени за кърмене. Довечера ще видя дали ми стават, че ММ ги купи сутринта рано и са при него. Не е имало интерес, но той отиде в 7 ч с отварянето на магазина. Тази година много постно за бременни, дано извадят и други неща скоро.

# 663
Разкошотия са зайчета Heart Eyes
И аз сутринта взех 2 сутиена за кърмене, ама още не съм ги провала, че първо бях на фризьор, а после и на фотосесия.

# 664
Здравейте,

Благодаря за информацията за дрехите  за бременни в Lidl! Взех си сутиени за кърмене - засега ми се струват много удобни и размерът им отговаря на този, който (вече) нося от другите марки. Имаше конкуренция Simple Smile. В Lidle Благоевград бяха извадили и дънки за бременни, за 20 лв., тъмно сини и черни, които не виждам в каталога, но не знам дали ги има навсякъде. Взех си и едни дънки (2 номера над обичайния) и ми се струват удобни. Но са по-плътни и ще ги нося след 1-2 месеца - дано още да ми стават.

Иначе, ми зачестиха контракциите, предполагам покрай притесненията за здравето на майка ми. Ясно, че трябва да си почивам и да съм спокойна, но ... Говорих със следящия ме док, но имах нужда да споделя и с вас.

# 665
Стискам палци всичко да е наред, Diveta!

А момичета, имаше ли някъде размер В? Гледам само С бяха на брошурата Sad

# 666
Следящият ме АГ винаги ми дава снимки, стига бебето да е в добра позиция. Последния път дори ми изпрати по имейл три клипчета, даже без да го моля за това.
В Лидл още не съм ходила, ще чакам мъжо ми да се върне от работа.

# 667
Стискам палци всичко да е наред, Diveta!

А момичета, имаше ли някъде размер В? Гледам само С бяха на брошурата Sad

Dee, благодаря за окуражаването!
Само тези размери, написани в брошурата, видях.

# 668
  • София
И аз се връщам от Лидл. Взех 2 сутиена, много са хубави, мекички и удобни. Сутиените при нас всичките бяха само 80,85 и 90C и бяха доста опоскани.

Взех си и клин 1 размер по голям от тези, които нося в момента, за да ми става когато пупата порасне. Разликата в крачолите е малка, но в колана е доста, което ме устройва идеално.

В нашия Лидл имаше и дънки, дънкови рокли и жилетки за бременни. Тези неща ги нямаше в брошурата, но според мен са разхвърляли из магазините каквото има останало на склад от предни брошури.

Бях така нахална преди 2 седмици(преди да излезе тазседмичната брошура) да им пиша и да ги питам директно кога да очакваме дрехи за бременни. Любезно ми отговориха, че не могат да се ангажират с дати, защото са зависими от доставки от Германия и на база тях определят продуктите в брошурите. 😃

# 669
Здравейте,
не съм писала отдавна, но покрай работата нямах време. От днес съм в отпуск (до следващия преглед) и после евентуално в болничен или още малко отпуск и после болничен, ще видим какво решим с АГ.
Каката снощи пак я взех сополива от градина, така че първия ден вкъщи се лекуваме. Grinning Да не ни е скучно.

Доста сте изписали, едва ви изчетох, но като цяло нямам какво ново да споделя. Нито покупки съм правила, нито нещо друго интересно. Купих за себе си 4 дънки за бременнни (да ме питай някой защо толкова много предвид че няма да ходя на работа, ама карай). Днес пратих мъжа ми за сутиени, малко ме притеснява и мен тази чашка С, ама довечера ще го видим.

# 670
Здравейте, момичета,
и аз не съм писала отдавна, но ви следя Simple Smile гледам да си наглася нещата в работа така, че да мога другия месец да почина малко вече и аз. Бяхме на пътешествие 9 дни, много добре ми се отразиха разходките и откъсването от ежедневието.
Няма новини при мен, коремът расте, преглед след 2 седмици, надявам се всичко да е добре. Нищо не сме купували и ние, сега на дневен ред е ремонтът, вижда му се краят вече.
И аз днес се наредих в 8 пред Лидл за сутиени и клинове, разграбиха се за 15 мин Grin Взех си четири сутиена и два клина; размерите са доста големи, сутиените - най-малките - са 80C, стана ми, леко широко, и клин взех М, по принцип взимам С, и ми става, даже в корема е малко широк, а аз хич не съм дребничка. За по-фините дами не знам как ще са тези размери.

# 671
  • до най-прекрасния мъж
Сутиените хич да не ви притеснява, че са по-голяма чашка. Все си мисля, че при кърмене ще порасне чашката. Аз нося D или С и даже си мисля, че може да са ми малки. Но не е имало обиколка 90 и чашка D при нас. Аз съм едра и 85 ще ми стиска. Имам един за кърмене от преди, хареса ми и го купих, много е удобен. Предполагам тези са същите.

# 672
И аз си взех от клинчетата днес 2бр, размер С, за сега са ми ок, но мисля че са малко уголемени 😀.  За сутиените не си осмелих,  защото чашка С мисля,  че ще ми е голяма,  ще изчакам следващия път ако пуснат нещо.
Имаше и при нас дънки и жилетки, доста бройки и размери, но чакам по-зимните неща.

# 673
Лелееее Close аз взех клин М за да не ми стяга и за да ми става след месец два... На краката ми е като торба, в корема яко ми стяга и ще ходя да сменям за Л, ако има още.
Днес бих първата инжекция за дробчетата и едната цял ден не спря. Не знам дали е свързано, но от 10 часа да е имало 15-20мин, в които не се опитва да излезе през пъпа. Другата пък не ме е ритуала цяла сутрин, но тя вечер е по-активна. Така че бебетата си риткат, почиват си и изобщо не се съобразяват, че на нас ни е притеснено. Аз се отказах да се притеснявам вече, след малко ще ме изрита сигурно.
Биби, какво стана? Още малко и ще ги видиш на живо. Ти секцио ли ще си? Казаха ли ти кога?

# 674
Блу, вчера на лекцията Ася каза , че голямо порастване има при малките чашки А и Б. Тези с Ц, Е, Д , Ф и т.н. да не очакват някакво особено порастване при кърмене. Аз съм Ц по принцип и минах към Е . Надявам се да е права и да не ми растат повече, че и така ми тежат. Взех си един бял и един черен днес и са ми добре. Клиновете са уголемени по принцип, ама моите от пролетта са М и Л и са ми големи , като Л е даже по-къс от М.

Общи условия

Активация на акаунт