Рицарки на бялото кантарче - 9 част

• 32 283
  • 884
  •   1
Отговори
# 795
Добро утро кукли!

Днес моята сладурана се вампиряса рано, рано и аз съм тук с вас на линия докато тя си хапва корнфлекс-а. Даже Айче предварих. Моля за извинение, че вчера не се обадих, но сутринта си хойкахме с тати (няма да ви разказвам преживявания, че много фук-фук ще звучат, ама беше приятно), после тренировка, козметичка за веждите и докато се усетя - вечер и тати завладял терена. Та сега ви чета с удоволствие. Много сте сладки и една лИбоФ тук ... само така.

Та как изгря слънцето в Търново таз сутрин ?  Grinning

Честитки на успелите и добре дошли на новодошлите! Успех на всички!

А нямам отчети (нали ги давам веднъж в седмицата), но имам нещо друго :

Ахххх как се мразя в този момент  smile3511

#2gunfire  #2gunfire таквиз работи да не чувам.  Naughty Именно негативното ни отношение към себе си ни е довело до тук. Наистина! Вярвайте ми, че човек, който слага себе си по- в центъра на предпочитанията си, не стига до момент на такива излишества. Нали ми вярвате? Само себеоценяване и уважение искам тук. Всяка от нас го заслужава.

Хайде сега приятен weekend! И нали не забравяте, че ви обичам въпреки, че се карам постоянно  Blush  Hug

# 796
  • New Zealand
здравейте, мацки и от мен! Simple Smile голям зор тези дни да се добера до форума Rolling Eyes честито на свалилите и търпение на задържалите! аз съм от втората категория Embarassed да си пожелаем по- малко отпускане през почивните дни, за да има с какво да се хвалим другата седмица Heart Eyes

# 797

Добрутро , красавици  Hug.

Мръдна , пущината му й кантар, най - сетне. Няма да казвам колко пу , пу / да не му й уроки/.

Отивам днес да дишам селски въздух , да кърша снага , да затвърждавам резултата. Laughing

# 798
Здравейте кукли!

Как сте днес? Да се похваля днес и аз съм -0.400кг кантара пак показва 53.6кг.а миналата седмица в събота бях точно 53.Този цикъл така ми действа и това е вечер като стане малкия и аз набивам бисквити,но вече свърши и почвам пак наново.

Последна редакция: сб, 11 ное 2006, 11:03 от bebche05

# 799
здравейте.и аз да си подам документите за прием при вас официално вече  Blush и да се стегна и да пиша по-често,че да има контрол,защото цяла седмица си карам по режима-без нито едно прегрешение и тази нощ -провала беше пълен.въртях се,въртях се...към 3 станах и награбих един течен шоколад  Embarassed няма да ви казвам колко изядох. и сега заради това се наливам с вода-до сега 1,5л .ще се правя ,че нищо не е станало  Whistling и продължавам напред.

# 800
Де се загубихте всички днес, от обяд никои не писал?

# 801
и аз това се чудя.вярно е събота ама все пак.няма само ние да сме тук..ааааааа ма ха  Wink аз до сега съм изпила 3,5 л и не мога да опиша какво ми е в корема  #Crazy ама за добро е Crossing Arms

# 802
Здравейте слабеещи  Hug
Мен ме е срам да пиша от вчера,защото след цял ден режим вечерта си похапнах слънчоглед  ooooh! и то към 100гр  ooooh! ужас,не е за говорене  Embarassed Мисля утре да правя ден на течности,но да видим в какво настроение ще се събудя  Whistling

# 803
а аз нещо съм настинала и малко наруших диетата ама бързо ще наваксам като се почувствам по добре, че когато съм настинала ми е много криво и ако неям  #2gunfire Sick

# 804
  • Варна
Опааа  Party ей ме бе-днес никой не пита за мен-ааа не съм ви залипсвала много май Crazy?
Аз да ви кажа сега,че съм в нарушение на режима и хич не мога да се тровя с разни мисли Laughing-имам си гост-любовен,  loveuuu радвам му се и папам наравно с него-снощи имаше гала вечеря-но тя пък си беше тамън в режима ми, днес цял ден в Търново-ах прекрасен град smile3521, щъкахме по магазини,по разходки и изгадняхме много-ядох въглехидрат, сега пак таквоз ям-доволна съм, щастлива-в отпуска съм-даже имам разрешението на Кейки и Небесна-от понеделник влизам в пътя, ако не умра дотогава от ядене Mr. Green
Днес пече слънце в Търново щото две слънчеви комети бяха там  Nature Sun With Face  Nature Sun With Face

# 805
А как да не си ни липсвала бе  Heart EyesАма нали знаем че ще си на разходка та затова.Аз си мислех че чак утре ще се връщаш.

# 806
аз вече ти се обясних в либоф така че знаеш ,че си ми липсвала  Hug ама знам ,че си си с любовното на разходка и се радвам.не се разсейвай с нас,ами бягай при него,че нали него го чакаше толкова много.

# 807
По колко калории е разрешено на ден да се поемат. И ако може някой по опитен да ми каже примерно меню за деня. Благодаря Ви предварително.

# 808
Момичета, здравейте Hug
Утре от 19.43ч можи да се включите на водичка само,лунен ден е.Аз ще се опитам да издържа,че нещо запацнах май newsm78.
 Лека нощ Heart Eyes.

# 809
bebche05 , извини ме  за въпроса, но на снимките от подписа ти колко кг си?  newsm78 Изглеждаш страхотно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт