Рицарки на бялото кантарче - 9 част

• 32 285
  • 884
  •   1
Отговори
# 780
Здравейте, ще приемете ли една бъдеща абитуриентка с остра нужда да свали кг за да се побере в роклята си?  Embarassed

# 781
  • Варна
Ми аз та приемам Hug-ама за другите...
Ти ядеш ли магданоз? Mr. Green

# 782
благодаря  Grinning

# 783
Добре си дошла , irin4ica!
Само да ти кажа, не че ще послушаш -  никой не слуша преди да си опати и сам да стигне до истината - не ти трябва диета, а режим за хранене за цял живот! Аз преди бала се вталих, наших си тоалети, после напълнях и повече никога не ги облякох!
Това като съвет от дъртофелница, но все пак помисли! Hug

# 784
Амчи как да не тъ прийемем...  Hug ама почвай с ТТ данните тука да се отчиташ и да си избираш режим,че като го нарушаваш да знаем какъв е и да има за какво да ти се попоскарваме чат-пат  bash  Laughing
Утре кво,а ? Всички в Търново , хммм  Thinking а софиянки къде да се дянат  Rolling Eyes люлинки нещат да пием кайве ....аз тогава отивам в Банкя да си наливам 70-80 л вода  Crossing Arms

# 785
Танита благодаря ти за съвета. Аз със сигурност няма да правя някакви резки гладувания а само ще огранича някои "лоши" храни.

Това са сегашните ми мерки:
180 см.
78кг
гръдна об 110
талия 75
ханш 110

а това са мерките които искам да си върна:
55кг
гръдна об-100
талия 63
ханш 95

Мисля да хапвам повече фибри (предимно от овесени и пшенични трици), целулоза и нискомазнинни меса. Без храни с висок глик. индекс. А захранването на килограм по 10 дена.

# 786
но волята ми нещо хич я няма затова се радвам че ще има кой да ми се попоскарва

# 787
    Заповядай и много внимавай , защото отблизо окото ми ще те следи smile3503

А не мислиш ли , че ще си много мършава на тоя ръст с тез килограми.

# 788
Преди година и половина горе долу толкова тежах и не изглеждах мършава, но и 100 кг да тежа ако обиколките ми са тези които искам няма да има значение.

# 789
Здравейте рицарки   bouquet При мен нищо ново,няма промяна в кг, но днес си мерих мерките и се оказа,че съм -1см в бедрото    Hands Clap С диетката тея няколко дни,няма да съм така стриктна,мисля да си отпусна душата, покрай РД  Mr. Green Ноо после се стягам,че искам до Коледа да съм слабинка и красива  4470
irin4ica , добре дошла и успех   bouquet И аз съм абитуриентка тази година   jumpuu  jumpuu  jumpuu

# 790
  • Бургас
Здравейте, ще приемете ли една бъдеща абитуриентка с остра нужда да свали кг за да се побере в роклята си?  Embarassed
Здравей и добре досшла,аз също за бала си бях купила тоалет с два номера по малък,но амбицията да вляза в неги и най вече да ми стои добре ми помогна и в деня на истината бях супер.
Та сега повече от 11год по късно да дам отчет за моите свалени грамчета
Незнам първо да ви кажа че си купих електронен кантар и за съжеление разбрах ,че не тежз 74 кг а цели 76,900 въпреки свалените килца до момента,та това в подписа хич не е вярно ама ще го коригирам по нататък.
Та днес ми показа 76.600 цели 300 гр,това си е успех да видим утре дали ще го има пак.
Иначе аз си продължавам по Дюкан ама без млечни,вече 6 ударен ден от утре смятам да мина на смесен та да видим
Лека вечер на всички на свалилите килограми Браво на другите които устояват и продължават да упорстват също

# 791
И какво направих сега - хубаво си вечерях пилешко шишче със салатка от краставици. Ама после гледам едни сушени плодове в купичка - и айде една ягодка, айде парченце банан, айде малко кокос .
Ахххх как се мразя в този момент  smile3511

# 792
И какво направих сега - хубаво си вечерях пилешко шишче със салатка от краставици. Ама после гледам едни сушени плодове в купичка - и айде една ягодка, айде парченце банан, айде малко кокос .
Ахххх как се мразя в този момент  smile3511

Не се притеснявай те сушените плодове са полезни  Hug даже в някой диети ги препоръчват Crazy

# 793
Привет,момичета!!!                                                                                                                                   Приемате ли още една желаеща да се отърве от излишните килограми. Надявам се трайно че ми омръзна да варирам нагоре-надолу.

# 794
ех, че голяма дружина

Общи условия

Активация на акаунт