Ваканцията след ОСМИ клас - част 7!

• 28 253
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
Аз не мога да го определя дали е социален или не. Излиза всяка вечер, но периодично трие Вайбър или Месинджър, защото не понасял да го занимават с безсмислени неща и постоянно да му цъка нещо. Дръпнат си е, никак не е лесен характер.

# 616
  • у дома...
Социална личност е девойката. Дай и да митка някъде. Прибира се в 22.30. Едвам устисквам да не заспя и да я дочакам.

Аз, нали, леко не сме слуша главата, та ми влезе една муха... Май ще записвам магистратура от януари. Така де, що да не уча и аз ДО.

# 617
Каква магистратура ще записваш, че мен такава муха ми се върти от миналата зима - така и така си стоя вкъщи, поне да се образовам. Joy

# 618
  • у дома
Нашата математика е на нелюбимата ми Просвета.Air,на Регалия математиката е доста тежка,ама си е тамън за МГ

# 619
  • у дома...
Каква магистратура ще записваш, че мен такава муха ми се върти от миналата зима - така и така си стоя вкъщи, поне да се образовам. Joy
Местно самоуправление. Професионален бакалавър съм и само в клона на УНСС в Хасково мога да карам магистратура, различна от специалността ми.

# 620
  • Някъде в Европа...
Просто майка, аз изкарах втора магистратура НРС (национална и регионална сигурност) дистанционно още 2014 г. Ами беше си лесно само през пц в сравнение, например, със задочната първа магистратура МИО (с бакалавърскота редовна лингвистика въобще не може да се прави и сравнение). Та, давай смело! 😉 Е, малко сме старички вече и не се помни така, както на 20 г., но както се казва "5 мин. срам, после цял живот магистър" 😉

# 621
  • у дома...
Колко пък да е срамът? Иначе малко ми трябва. Ще го помисля. Време ми е за нещо откачено. Общо взето следвам някакъв цикъл  - на 5-6 години някаква промяна.

# 622
Колко пък да е срамът? Иначе малко ми трябва. Ще го помисля. Време ми е за нещо откачено. Общо взето следвам някакъв цикъл  - на 5-6 години някаква промяна.
                   Я давай смело и без много мислене! Моя приятелка за да докаже на внуците как се учи записа 2г и половина следдипломна квалификация.При това я завърши тази година и след завършването през юли удари 70 г.Завърши с пълен отличен.Редовно ни ограмотяваше по темите за курсови и всякакви други теми.Ходеше с колегите си по купони и.....само не ми стана ясно какво ще разберат внуците и като най-големия сега ще е 8 клас.Дипломиран зъболекар е и все още работи.

# 623
  • Между гори и планини
Аз пък имам приятелка която тази година е приета медицина! Изненада ни всички, наш набор е, с дете. Явно покрай локдауна си е седнала на дупето и здраво е учила химия и биология. Че имам познати с деца, които хем отличници, хем по уроци ходеха и пак не успяха. Приветствам всички смелчаци. Аз последно се бях натъкмила преди няколко години. Но като си правя планове и Господ много ми се смее и вече ме е страх.

# 624
  • Някъде в Европа...
И на мен не ми се учи вече. Единствено бих започнала (ако го пуснат пак) един едногодишен курс с откъсване от работа, който ще ми е много полезен на работа и ще ми помогне да израстна със стъпало нагоре. Но пък, даже и да го има, трябва да имам предварително запланувано раб. място, на което да стъпя след него. Така че, условностите са много и зависят от големите началници...
Аа, много искам да ме "пратят" на 4 м. курс по турски език с откъсване от работа също, ама, няма да ме огрее, защото началникът ми трябва да работи сам 😈

Последна редакция: ср, 01 сеп 2021, 23:36 от AIR

# 625
  • София
Аз се спуках да уча докъм 30, но вече и на мен не ми се занимава с учене. Предпочитам да се наслаждавам на живота, когато имам възможност.

# 626
Аз март минах защита на дипломна работа на втората ми магистратура. Simple Smile Със 7 и 12 клас най-логично беше да запиша и аз Wink  3 семестъра отлетяха като миг, но беше много приятно

# 627
  • София
Въобще не би ми хрумнало да доучвам специалност тепърва. Работя в адски практична сфера и не е нужно. Иначе преди повече от 5 години започнахме да борим концептуално нов софтуер сами дружно в офиса (с помощ от интернет) и много добре ни се получи.

# 628
  • София
Аз завърших магистратура преди 2 год., но заради приятелка, за да учим заедно. На нея и беше необходима специалността, на мен не, но може и да дотрябва някога. Нищо общо няма ученето на тази възраст с това преди, нито мотивация,  нито възможност, едвам го избутах, но си имаше и позитиви, де.
Моето намръщено и кисело тийнейджърче е неузнаваемо. Усмихва се и ми дава да го прегръщам,  явно  му е липсвал брат му и сега е щастлив. Grinning

# 629
  • София
Две неща не мога да си представя да ми се случат към днешна дата - да раждам/отглеждам бебе и да уча! 😂

Общи условия

Активация на акаунт