Приятели с бенефити

• 22 342
  • 973
  •   1
Отговори
# 900
При мен си е едно и също - телешки джолан и совиньон блан. Всички мъже в темата да четат внимателно!
От една порода сме значи. Искам и аз да дода, каните ли ме или е без покани ? Мъж да водя ли (не моят)?
Ма каним ви бе! А аз исках просто да си стоя анонумна и да си гледам цветенцата на село.

# 901
  • София
Ние ще си вземем друга маса да им гледаме сеира Stuck Out Tongue Winking Eye

# 902
Влюбчива съм, но нищо не давам. Тройки, четворки, нищо интересно, на всичко казвам не, обичам си само форума, да си чатя с вас.

Аз не съм..Даже май не съм се влюбвала..
Но знам какво е любов..И не, не отминава за 3г. онова, което те буди и пеперудите!
Но приемаш, че се е случило , а като четеш форума все едно си бил докоснат!

# 903
Тоест, не си правила тройки преди да се омъжиш, не си изневерявала, развела си се около 50-те, но си правила тройките докато си била млада? Убедена съм, че причината да изпусна логиката на наратива е в мен, но разясни ми къде бъркам Relieved
Да разбира се, ама и ти можеш, помисли. 5 години преди да се появят децата бях млада, омъжена  и дива. На другото можеш да си отговориш и сама.
След това си бяхме отново нормално семейство дълги години, докато не се разведохме. Никога не съм имала извънбрачни връзки, за които съпругът ми не е знаел. За него не съм сигурна, но мисля, че е подобно.
Не, никога не съм имала, каквито и да е връзки. Погрешно се изразих.

# 904
Прочетох само първите две страници и се потресох. Егати спорта. Секс,пък хотел, че пък и разходи.
Че то ако няма любов....е..х ти секса.

# 905
За мен проблемът в тия връзки на Равена, не е че няма любов, а е че няма фън, няма съспенс, няма тръпка, Абе с една дума е скучно, за моите стандарти. Те просто никъде не ходят, нищо не им се случва.

# 906
  • София
Ти къде ходиш с мъж и какво ти се случва?
Според твоите разбирания, нали.

# 907
  • София
Скрит текст:
Тоест, не си правила тройки преди да се омъжиш, не си изневерявала, развела си се около 50-те, но си правила тройките докато си била млада? Убедена съм, че причината да изпусна логиката на наратива е в мен, но разясни ми къде бъркам Relieved
Да разбира се, ама и ти можеш, помисли. 5 години преди да се появят децата бях млада, омъжена  и дива. На другото можеш да си отговориш и сама.
След това си бяхме отново нормално семейство дълги години, докато не се разведохме. Никога не съм имала извънбрачни връзки, за които съпругът ми не е знаел. За него не съм сигурна, но мисля, че е подобно.
Не, никога не съм имала, каквито и да е връзки. Погрешно се изразих.

Ахаа, щом мъжът знае, не е изневяра, разбрах Satisfied

Пишете ми за 11- ти да ви броя, мястото се знае.
Сами, любовници може.

Няма ли някакъв чат за по-лесно да стават тея уговорки? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 908
Раве, този е по-свестен човек, не те манипулира, не те лъже, толкова са му възможностите. Според мен трябва да цениш добрите качества в един човек,а  не винаги да търсиш лошите.

Като махнеш всичко лошо, все хубаво остава Simple Smile
Мъж вземе ли да ми говори за възможностите си, независимо дали ги има или няма, спирам да слушам, щото така винаги се стига до моите, които са насравнимо повече, цялостно погледнато. Аре, нема нужда. По-малко приказки,  повече  действия.

# 909
Гордж, какъв е дрескодът? По рокли, без гащи?

# 910
  • София

Пропуснала си едно "и" Wink

# 911
Е, Ревена помисли си..
Но според мен, след всичко описано..Скучно ти е..
И в барака си, си имала секс с други мъже..сигурно доста по-емоционален, когато зависи само от желанието ви като двойка..!
Но сега губиш почва - сама!
И тръгваш от познатото, което си виждала и мислиш, че контролираш..

# 912
А аз не разбрах мястото.

# 913
Затъпях в темата, къде? Joy

# 914
  • София
По рокли и без гащи, какина.

Рози, губиш време и ресурс. Глуха е.

Общи условия

Активация на акаунт