Наближава голям бебевалеж, СЕПТЕМВРИ ще ни донесе мома или младеж! (Тема 6)

• 40 330
  • 482
  •   1
Отговори
# 90
Хайде, девойки - последна права ❤️
Много мина - малко остана
Аз съм 36 гс + няколко дни, имам огромно желание за интимности с мъжа, но не знам дали да рискуваме... Все пак останаха 2,3,4 седмици до финалната права. Вие как сте с желанието и реализацията по темата? Който е правил скоро, после последваха ли контракции?

# 91
  • au bout du monde
В последните 2 седмици 2 пъти ❤️. Нищо ми няма. Този път ми е обещано уж за по-бързо раждане😂
Предният път нямаше никакви интимности.😏 Разкрието стана много бавно и мъчително.

# 92
Хайде, девойки - последна права ❤
Много мина - малко остана
Аз съм 36 гс + няколко дни, имам огромно желание за интимности с мъжа, но не знам дали да рискуваме... Все пак останаха 2,3,4 седмици до финалната права. Вие как сте с желанието и реализацията по темата? Който е правил скоро, после последваха ли контракции?
При мен последваха, но това не ме притеснява, защото вече съм в 39-та г.с.
Пазехме се около месец преди 38-та седмица - за да не тръгне по-рано преди бебчето напълно да се е развило.

# 93
Ние направо забравихме какво е това интимности, горкият ми мъж 😁
Почти до края на седми месец се мъчих с гъбички и нямаше как. После пък той не искаше заради бебето 🥴 Вече нямам особено желание.

# 94
На мен ми забраниха секс заради серклажа и не сме правили нищо от април. Горкият ми мъж много страда, а аз за капак нямам и желание ама никакво още от преди това. Дано се "оправя" като родя, че все пак ми липсва, дори и реално да не ми се прави сега и не искам да си остана така и после. 😂

# 95
И ние не сме правили от сигурно 7ми месец. Той категорично не иска да си го слага при бебето.

# 96
И ние не сме правили от сигурно 7ми месец. Той категорично не иска да си го слага при бебето.
  Хахяхя и при нас е същата ситуация. Аз го моля да правим, че уж да излезе по- рано, а той категорично да не тормозя детето, когато решило тогава да се ражда.

# 97
Ох, всички мъже са един дол дренки 😁.
Ние освен, че мъжа се дърпа защото видиш ли, ще му уцели я крак, я глава ( ни мо'а), аз до скоро си слагах утрогестани и не ми беше никак комфортно.
Добре, че съм си самодостатъчна понякога, та не изкарвам бременността си без оргазЪми 😃. Леко се свива корема след това и има бодежи, но минава ❤️

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 11:25 от Luellis

# 98
Аз в началото слагах утрогестан и не правехме, защото се притеснявахме нещо да не усвои той Joy но като цяло след това си правехме секс. Ако не сте с някакви усложнения, мисля че няма проблем, особено пък в 36г.с. Ние тогава си правехме, просто много исках. Сега вече нямам желание, не ми е удобно на нито една страна (39г.с.) Joy

# 99
Вчера аз бях на тонове и се отчетоха доста контракции. Същият ден преди това правихме секс, незнам дали се дължи на това, тъй като се чувствах по същият начин и преди (болки в кръста, втвърдяване на корема, дискомфорт ниско). Но ако ви е писнало да чакате, може и да помогне Simple Smile

Доктора ми каза, че бебето е доста голямо (аз съм в почти 36-та седмица, бебето тежи към 3 и 300) и ми записа час за секцио (имах отворена коремна операция миналата година и се налага) за 17-ти Септември! Много се зарадвах, че имам дата Simple Smile

Знаете ли дали на същият ден при приемането в болница се прави секцио или на следващия? Надявам се да е на същия, много ми харесва 17 като число, но както е писано.

# 100
Зависи от болницата, при мен приемът е предния ден, а приятелка я приеха в Майчин дом и секциото беше същия ден. Най-добре попитай лекаря си.

# 101
Вчера аз бях на тонове и се отчетоха доста контракции. Същият ден преди това правихме секс, незнам дали се дължи на това, тъй като се чувствах по същият начин и преди (болки в кръста, втвърдяване на корема, дискомфорт ниско). Но ако ви е писнало да чакате, може и да помогне Simple Smile

Доктора ми каза, че бебето е доста голямо (аз съм в почти 36-та седмица, бебето тежи към 3 и 300) и ми записа час за секцио (имах отворена коремна операция миналата година и се налага) за 17-ти Септември! Много се зарадвах, че имам дата Simple Smile

Знаете ли дали на същият ден при приемането в болница се прави секцио или на следващия? Надявам се да е на същия, много ми харесва 17 като число, но както е писано.
В АГ Селена късно вечер ден преди секциото 🙂Аз родих секцио преди седмица , но зависи от болницата 🙂

# 102
Morhpo,
Ако те е записал за 17-ти, то според мен това е датата за секцио, а не кога ще те приемат.
И имам въпрос.
Кога се тръгва към болница за раждане? На регулярни контракции на 5 мин ли беше?

# 103
Morhpo,
Ако те е записал за 17-ти, то според мен това е датата за секцио, а не кога ще те приемат.
И имам въпрос.
Кога се тръгва към болница за раждане? На регулярни контракции на 5 мин ли беше?

Даа, на регулярни контракции 😉 на 5 илк по-малко минути

# 104
Моят лекар ми каза, че ако ми изтекат водите или започнат контракции на често (5 Мин) заминавам веднага, иначе само се проследявам и чакам.

Общи условия

Активация на акаунт