222 летни рокли и зимни якета в НЕМСКАТА тема

• 25 677
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Лурдес, рикотата е като Бг извара.

Бяхме нa Thermal-Sole-Bad и сега едвам гледам. Много ми е умряло...

# 136
Ася ние петък вечер бяхме. Ние повече от 2 часа не можем да издържим. Вие колко успяхте ?
Сега се изнасяме да тестваме децата преди първи учебен ден утре. В училището помолиха ако може предварително да се тестват децата за всеки случай и после ще идем да погребем малко . Утре ще се събуждаме рано . С будилник пак. 

# 137
Час и половина, по обед бяхме там и малката толкова устиска. Тя като е уморена и прави само бели, та трябваше да тръгнем.

Да питам нещо друго: в Италия ми се появи по деколтето Sonnenakne. Очаквах сега да се махне като не се излагам на слънце, но не....
Някой има ли опит с какво да третирам?

# 138
asyalein сина ми като беше бебе, получаваше обрив през лятото.. не знам дали беше заради слънцето или горещината. Плакнех го с лек р-р на калиев перманганат и вода.

Сега се сетих, че съм прала Schlampermäppchen, беше шит от Fellstoff, наподобяваше кремава овчица- с ушички, опашчица, очички. И го бях мушнала веднъж в пералнята.

На всички, които започват утре учебната година- успех!

# 139
Ася, аз обрив на деколтето съм мазала с алергозан и ми се е махал, но при мен пъпките нямаха бели връхчета като при акнето.

# 140
asyalein, мазала ли си се с нещо? Крем против слънце?

Моето хлапе ще започва в новото училище в сряда, на 15.09. 😃 Някак хубаво ми стана като разбрах.

# 141
Моето не прилича на обрив, малки, бели пъпки са.

Бльо, мазах се там със слънцезащитен крем (различни), но сега не се мажа.

# 142
  • Берлин
Ася, мен ме спасява това (всяко слънчево излагане може да ми донесе грижи, независимо от слънцезащитата и всички взети мерки)

# 143
Имахме чудесен ден на St. Leoner See. Учудващо нямаше хора и се размазахме с паделбордове и водни ски на корем. Страхотен последен ден ваканция.
По вода да върви на всички деца, започващи утре учебната година.

# 144
Успешна учебна година на всички, които започват днес, както и на всички други!

При нас ще е доста важна и надявам се не много стресова година. Сутринта едвам се измъкнаха от леглата. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 145
Според мен няма как да не се умори малкото за час и половина. Ние никога не сме успявали да останем повече от 2 часа. И нашите деца първи се скапват там. А са доста по-големи.

И моите тръгнаха. Успех и от мен на всички деца в у-ще.

# 146
Успешна и присъствена учебна година!

Спешно трябва да вкарам хлапето в режим "лягане в 8". А то е още светло и не е лесно. Simple Smile Аз също трябва да започна да си лягам в 9, 'щото от четвъртък ме чака ставане в 05:30. Scream

asyalein, възможно е някое мазило да е провокирало алергична реакция. На лекар не знам да ли има смисъл да се ходи; не вярвам да потърсят причината и на най-вероятно ще те отпратят с "кортизонче".

Аз не се мажа с нищо. Тази година и лицето не си мазах и сега съм малко като "от ма'алата". Чак се стряскам като се видя в огледалото. Laughing Обаче кожата на лицето ми е станала една мека и кадифена...

# 147
Синьо, от както започнах работа, ставам в 5:30. Гледам в учебно време да слагам малката в 20 часа, големите се оправят сами. Като спре Интернета, сина ми си ляга сам. Joy През седмицата след 21:30 часа давам заето. Ама се свиква.

# 148
  • Немция
Някои започват учебната година , а аз си правя сметки, че след по-малко от месец моите ученици ще са в есенна ваканция.Grinning В южните провинции имате малка есенна, ние сме с 2 седмици и си е за мъдрене какво да се предприеме за това време.

Успешна да е учебната година! И по-нормална!(макар че се съмнявам)

Etui, както му казват у нашенско, не съм прала Grinning, на децата са винаги тъмни вътре, а и не ми изглеждат мръсни.

# 149
На водното колело ли казвате паделборд?

Водим ви с 2 седмици училище вече. Чакаме есенната ваканция от 11.10. вече.Nerd

Папурче,
сега е момента за почивка. всички ученици отидоха на училище. Tada

Общи условия

Активация на акаунт