222 летни рокли и зимни якета в НЕМСКАТА тема

• 25 706
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Имам колежка, която дълги години работеше на летището. Веднъж стана думи точно за Шулпфлихт и разказа, че много стриктно се следи за деца, пътуващи по учебно време, особено се засилвали проверките ден два преди ваканциите.
Задължително трябва да се представи разрешение от директора на училището.

# 541
Тези глоби имах в предвид. само на мен ми разправяха за стотици, не за хиляди. Много са високи при chrissy. Май пак зависи от провинцията.
Пак започнаха статийките за Бритни Спиърс , баща и , кой я шпионирал, какво облякла ... от къде я изкопават тази и за какво им е ? Кой се сеща изобщо за нея?   

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 07:13 от bella-ciao

# 542
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Бела, днес по МоМа говориха за падъл тенис. Коментаторката не го беше чувала 🤣
10млн по света го играели, имало и Бундеслига.

# 543
И аз не бях чувала и не им обръщах внимание , докато не ги вербуваха . Но сега виждам , че е добре да има тази възможност. Особено ако клуба няма друг корт на кунстразен. Защото вчера бяха само локви по кортовете и ако нямаха тази алтернатива щяха да си пропуснат часа. А часа е платен. На кунстразена няма такова значение дали е валяло или не. Пак има значение, но не толкова много като на червен пясък. Според мен е важно да спортуват и да имат някакво занимание освен разни телефони и видеота и подобни . Защото не е добре тази работа .
Н атвоето малкото ако му дадеш малко витамини дали няма да разкара вирусите по-бързо?

# 544
Давам Вит.Д.
Друго незнам какво да й давам, тя се храни разнообразно и си е жизнена.
Педиатърът каза да го търся, само ако се влоши. А тя си е фит.

# 545
Ами не знам какво да правите. В носа и ли ги намират тези вируси? Пробвахте и да промивате носа с един спрей с морка сол и водорасли . Продават го в аптеката уж много помагал срещу ковид. Може пък наистина да помогне, но може и само реклама да е и пари да печелят. Нищо не разбирам вече, но ви желая успех в борбата.

# 546
Не, от гърлото взимат проба за PCR.
В неделя й правих зелбсттест от носа и беше отрицателен.

# 547
  • Немция
Сигурно става дума за остатъци от вируса, може би вече не е заразна.
Ася, дано и вас ви кажат това от Gesundheitsamt, че да се приключва с тази сага.

Нашият пср го вземаха от гърло и нос, като на децата не бъркаха дълбоко в носа.
Може би, защото е малка, затова само от гърлото. Thinking

С Бритни се пълни жълтата преса. Може никой да не го вълнува, важното е да има "новини". Grin

# 548
Явно е модерно да се измислят разни изчанчени спортове. Laughing Детето разказа, че вчера в училище идвали да ги вербуват за Faustball; оплака се, че много боляло. Защо просто не играят волейбол тук? Най-смислен ми е от всички колективни спортове с топка; и го няма грубото блъскане и бутане като при футбола например.

Мед, лук, чесън, джинджифил... и аз не знам какво бих давала при този вирус. Rolling Eyes Бибит, вие лекувахте ли се с нещо?

мама-ени, Hug.

# 549
При моя син сега зарязаха колектвния спорт, правят турнен и той не е много доволен. Харесва му баскетбол.

За Ковид си взех всичко, което препоръча аюрведа специалиста от Форума. Вече 2-ра година вземам от време навреме профилактично, когато реша, че имам нужда.
Той твърди, че билките гарантирано чистят вируса.

За Бритни не ми е попадала никаква инфо, ама аз жълтини не чета..
Вчера покрай Ковид отворих български медии и видях някои наши "звезди", за които или бях забравила или изобщо не ги знам и "се запознах" с тях.
Навремето имаше една песен на Мариана Попова, която харесвах; бях забравила за тази певица, ама сега й гръмна името покрай вируса. Оказа се, че и тя, наред с други лица се е променила много.

# 550
  • Немция
Волейболът тук не е популярен като училищен спорт, да.

Мед, лук, чесън, джинджифил... и аз не знам какво бих давала при този вирус. Rolling Eyes Бибит, вие лекувахте ли се с нещо?
При нас беше всичко в лека форма, така че наблегнахме на по-витаминозна храна.
Бях се заредила с джинджифил, стъргах в напитки, но взе да ми се гади от него и го спрях. Първата седмица имах леко гадене и безапетитие и 100 % е било от вируса. Изстисквах лимони и портокали в напитките си, това ми се услаждаше, защото имаше киселина при положение, че нямах вкус и всичко имаше блудкав вкус. Не ме вълнуваха теориите витамин С противопоказан ли е при ковид или не.

# 551
Кате, може ли линк какво ти е препоръчал или директно ги напиши, ако не те затруднява.
Аз заложих на чесън, люто, джинджифил и лук.

На всички ни взимаха само от гърлото проба.
Сега се обадих на амта: на 5.10 да й направя шнелтест и ако е негативен отива на ясла..... не искат да й правят друг PCR.
Синът от утре може да ходи на училище.

При нас всички отборни спортове са в посока Leistung. Затова и сина не ходи, засега само кикбокса спасява ситуацията.
Учителката по спорт в началното я познавам, има 3 деца и едно или две отиват в посока професионално спортуване. Тя самата тренира доста.
Страхувах се да не би да има много високи изисквания и към учениците, но пък синът ми я харесва. Казва, че прави много кооперативни игри, но и щафети, т.е има губещи и печелищи.
През локдауните също даваше интересни идеи и видеа.
Много майки я критикуват, но синът я харесва 🤷♀ И спортът бил любимия му фах 🙃

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 10:59 от asyalein

# 552
Катерица, къде е този специалист? Имаш ли линк? Simple Smile

Исках да ви питам и за ученето на инструмент. По музика всички щели да свирят на флейта (Blockflöte), трябва да купуваме и такова чудо сега. Навсякъде ли е такава практиката (всички дружно да учат някакъв инструмент) или само нашата учителка ги практикува такива?

# 553
Катерица, къде е този специалист? Имаш ли линк? Simple Smile

Исках да ви питам и за ученето на инструмент. По музика всички щели да свирят на флейта (Blockflöte), трябва да купуваме и такова чудо сега. Навсякъде ли е такава практиката (всички дружно да учат някакъв инструмент) или само нашата учителка ги практикува такива?
Ако става въпрос за дървен инструмент, да ти изровя нашата?

# 554
Да, ето линк:
Емил Викторов е името му
https://www.bg-mamma.com/?topic=1197091

"Не са известни вируси, устойчиви на тази комбинация " :
Цитат
1 ч.л. Нийм на прах
2 ч.л. Куркума на прах
1 ч.л. Трифала на прах
1 с.л. истински мед
съдържанието на 2 капсули Трикату (при липса на Трикату - половин ч.л. джинджифил на прах и половин ч.л. черен пипер на прах)
Сокът на 1 лимон
200 мл топла вода

Всички съставки се объркват до хомогенна паста, която се разтваря в топлата вода. Дозата е за 4 човека, за по-малко или повече хора регулирайте пропорционално количествата. Изпива се сутрин и вечер на празен стомах, поне 20 мин преди храна.
По- надолу в темата беше добавил и още билката
Guduchi
Churna

Дружно флейта не са учили при моето дете.
Явно е приумица на учителката.

Общи условия

Активация на акаунт