За бебета и деца от 0+ месеца - Бързи въпроси, отговори и съвети 96

• 19 793
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
Най-обичам детето в скута, защото искало ?!?!?!? Wtf?!?!?! Белите стават за миг и от нищото , как  е си дават сметка някои хора просто не знам. Пътуваме откакто беше на 2 седмици, когато се налага спираме. Иначе спокойно вече мога да кандидатствам за някое цирково представление 😂 да го извадя обаче по време на път няма как да стане

# 271
То от хрема до хрема бол разлика ...

# 272
Пределно ми е ясно. Просто питам за съвет. ✌🏻Вие за всичко ли ходите до лабораториите да пускате изследвания, без направления? Не се заяждам, наистина питам? Да знам и аз как да постъпя най-правилно, защото лекарите на око изписват много от нещата. 🙂

# 273
Как за всичко?Много ясно че не.Давам капки,витС ,ако има изписано друго.АБ след пет дни с температура ,за сега не се е случвало де .Ако до десет дни не мине хремата бих искала секрет,ама ей тъй за един  солпол не .До сега веднъж е имала хрема ,мина със спрей и аспиратора.

# 274
Не пускам изследвания на моя глава ,ако не мине хремата капя антибиотични капки като Тобрадекс. Ами последно хремата я държа цял месец независимо какво правех и слагах спря след като пробиха и пораснаха 4 бр кучешки зъби.
Както са казали по горе от хрема со хрема си има понякога разлика.

# 275
  • София
Сега последна и изписаха антибиотични капки, сополът беше жълт. Бих казала, че общо взето помогнаха, след ден, два се избистри. От май до сега това и е 4-та задна хрема. Помолих докторката да пуснем носен, обаче беше чист, няма бактерия. Случвало се е и да пускам по мое желание, не е гадно, изобщо не се взема като при Ковид, ако случайно някоя майка това я тревожи.

# 276
Момичета, някоя мама беше споделила за обувки от докатлон, които са идеални за градината, дали може пак да публикувате линка?

# 277
Момичета, някоя мама беше споделила за обувки от докатлон, които са идеални за градината, дали може пак да публикувате линка?

Аз му взех от въпросните и за мен са ужасно неподходящи.
Едно, че много бъзро му спариха краката, но и подметките нещо не са ОК и малкият започна да криви краката навътре.
Видях вчера едно детенце в парка с тях, същата работа.
Не знам какво искат в градините, но аз ще гледам да е с по-стабилна подметка

# 278
Голям кошмар е, и аз не мога да намеря удобни обувки...б

Да питам, намерих бял косъм в косата на моето дете, на 2 годинки, да се е случвало на някой друг?

Не разбрах какво се случи с педофила, който върлуваше в темата? Призовавам администраторите, модераторите или там който може, да дадат IP адреса на въпросния профил на съда и прокуратурата, само банване на профила не е достатъчно

# 279
  • Германия
https://www.decathlon.bg/detski-obuvki-580-babylight-id_8518035.html

Това са обувките.
За мен са идеални, точно защото нямат подметка, а детето ми ги носи часове наред в градината. Бих предпочела да ходи боса, или по чорапи, но не е разрешено, та това е компромисния вариант. Близо 2 години ги носи вече, нямам оплаквания.

# 280
Здравейте,

В болницата, преди да ни изпишат, ми показаха, как да забелвам "атрибута" на бебока и съвсем леко с марля напоена във физиологичен разтвор, да потупам главичката .. Бебчо и на 2 седмици

Малко ми се стори странно и рано, за това ви питам, дали вие също сте го правили..

Този физиологичен разтвор да не му дразни...знам ли и аз.

# 281
Мами, моля кажете има ли нещо за имунитет на 8++, просто профилактично? От месец насам ту беше с вирус, ту настинка, сега изхождането е зелено и се омазва здраво. Мирише точно като при настинал корем. Не го изнежвам, но при най-малкия вятър почва хрема и зелени изхождания. Не знам как ще излизаме зимата... Даже и днес не поснях, защото 3 пъти се изходи много неприятно. Червата му къркорят. Някакъв пробиотик достатъчен ли е? Какъв точно? Педито каза 10 дни вит. Ц но не виждам промяна, напротив. Искам нещо за имунитет и за коремчето, защото с тия къркорещи черва и изхождания много ме тревожи. А по цял ден вътре са го пазя отсега не става...

# 282
Пантофите на Декатлон и на мен не ми харесват по същите причини. Кривеше краката и отзад на петата много се огъваха. Сега за яслата и на двете ще взема Vigami. Ортопед ми ги препоръча за едната ми дъщеря и са супер стабилни. С дишаща подметка са, но ги носеше по 1-2 часа в къщи, не знам за повече време дали запарват.

# 283
Vigami или Ars -полски, с кожена стелка. Супер станилни, много добра подметка. Много съм доволна.

# 284
Здравейте,

В болницата, преди да ни изпишат, ми показаха, как да забелвам "атрибута" на бебока и съвсем леко с марля напоена във физиологичен разтвор, да потупам главичката .. Бебчо и на 2 седмици

Малко ми се стори странно и рано, за това ви питам, дали вие също сте го правили..

Този физиологичен разтвор да не му дразни...знам ли и аз.
Забелването е необходимо при  секса ... недей го пипа, ако трябваше да се забелва природата Щеле да направи така, че да се раждат забележи.

Общи условия

Активация на акаунт