За бебета и деца от 0+ месеца - Бързи въпроси, отговори и съвети 96

• 19 794
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
Дами, здравейте!
Колко дни след изписването запопнахте с кратките разходки навън?

# 286
Дами, здравейте!

Веднага.

# 287
Дами, здравейте!

Изведохме го когато беше на 11 дена.
Роден е началото на юни. Simple Smile

# 288
Дами, здравейте!

Веднага.
По колко минути, благодаря

# 289
Лекаря ни каза така : "Ако няма вятър , мъгла и дъжд абсолютно винаги използвайте хубавото време ,стига да му дадете време да се адаптира. Тоест всеки ден да се увеличава времето."

# 290
Дайте идея за музикална играчка, която свири на батерии дълго?
Малкият обожава едно "екранче" на Fisher Price, но то се изтощава страшно бързо и сме се напълнили с батерии до ушите.
Иска ми се нещо, което детенцето само може да си пусне.

Иначе, това е прожектора. Като изключим проблемът с батериите е изключително занимателен:

# 291
Родена е зимата малко след 40 -то дни я изведохме, обиколихме блока 😃иначе преди това на терасата по малко

# 292
  • Пловдив
На 8 дни като беше , директно два часа разходка. Родена е края на август. Излизаме по всяко време освен мъгла.

# 293
Може би около час бяха първите разходки, не съм ги засичала точно. По-скоро аз не можех да вървя много, отколкото бебето да е причината, не сме гледали часовника, а като се уморя се прибирахме.

# 294
  • София
Някъде към 10тия ден го изведохме, преди това беше дъжд и студено. Роден е края на септември.

Luellis, с никаква марличка не сме пипали там. Само забелвахме и с водичка. Спорна е темата. Аз съм казвала и преди, че се радвам, че го направихме,защото се беше насъбрала доста смегма и само щеше да се получи някое възпаление. За един месец беше забелен, въобще не усети нищо, нямаше болка, но сега го правим всеки ден без изключение.

# 295
  • Германия
Дами, здравейте!

Родих в понеделник, прибрах се в сряда, в петък излязохме на първата разходка, 1-2 часа бяхме навън. Това с майското бебе. С февруарчета излязохме 4 дни след изписването за по-дълго навън

# 296
Родени са секцио и двете ги разходих с количка около месец след раждането . Първото защото тогава купих количката, а второто защото е родена декември чак след месец времето позволяваше разходки.

# 297
Оф хора, знам че въпросът ми не е за бг мама, но тези неща все се случват вечер. Синът ми на 11м вдигна температура 37.7 измерихме в дупето. Най-вече се притеснявам, защото утре ни предстои пътуване и не знам какво да правя. Сутринта ще се обадя на докторката, но до тогава ще се побъркам.Disappointed Relieved Дадохме панадол и сега не знам Disappointed

# 298
Там темп.е по-висока.
Защо е нужно Панадол?

# 299
Нямам ясен отговор :/ Паника, незнание...Бяха ми казали, че от там вадим 0.5, а аз мисля, че над 37 е висока вече. Усетих го топъл и понеже мъжът ми днес се оплакваше от отпадналост и гърло....

Общи условия

Активация на акаунт