За бебета и деца от 0+ месеца - Бързи въпроси, отговори и съвети 96

• 19 801
  • 750
  •   1
Отговори
# 330
Такъв термоклин и аз купих миналата година .С чорапогащник ли го обличаш в студа?Моята вчера за пръв път облече връхна дреха-един полар от лидъл,като се размрънка,иска да го сваля.Свикна разголена и днес пак същата работа,ама бързо й мина.

# 331
Сигурна ли сте, че е зъбче. Моята принцеса я мъчат от средата на 3-тия ,вече сме на 6 и все още нямаме, а е бяло и продължава с мъченето. При нас успокоение виждаме от “Бочко” и от играчка с гел,която се слага в хладилник.   
Може ли да се даде Калгел на бебе на 4 месеца с никнещо първо зъбче?

# 332
Бобчи, чорапогащник съм слагала 3-4 пъти само, когато я водихме да си играе в сняг. При нас няма такива студове. И нашата мрази много дрехи. Изкара зимата по маратонки и къси чорапи (дълги никога не съм й обувала) 🤣  У дома е вечно боса.

# 333
На момчетата пак ли чорапогащник слагате? Чудя се за детската градина какво да му обличам, че като гледам независимо какво е времето постоянно играят навън.

# 334
  • Пловдив
Никога не съм слагала чорапогащник, нямам и намерение. Миналата година сме излизали постоянно, в смисъл не съм го държала затворен вкъщи.
Зимата бях взела кожени пантофки тип терлички за навън /декември-януари е бил 3-4 месечен/. Космонавт сложих веднъж като се качихме на Върховръх, но там беше студено и имаше сняг /под него си беше с боди и панталонки/

# 335
Миналата зима беше лесно защото беше малък и дефакто изкарахме без яке, защото го слагах в чувала, бо тази година ще ходи на градина. Децата играят навън и нямам представа с какво ще го обличам.

# 336
Чорапогащник бях й взела спец  за коледната фотосесия е там не го сложи,викам поне за РД вкъщи 1 г ...и там не се получи 😃😃😃

# 337
  • Пловдив
Там не ви ли искат резервни дрехи - ако са навън и се намокрят да ги преоблекат. Не вярвам да ги изкарват навън абсолютно всеки ден, независимо от метеорологичните условия /поне така си мисля на база разкази на хора с по-големи дечица/. Иначе има дънки вътре с поларена подплата, бая дебели. Ватирани долнища има. За детските заведения вътре си е жега, та там нормални памучни неща ще са ти ок. Яке, аз съм фен на пухените, защото са леки, но топлят.

# 338
В студеното време съм го обличала с ватирано яке нагоре и чорапогащник+панталон надолу. Бях взела и един ватирани панталони с тиранти от H&M за най-суровите дни.
Тази зима смятам пак да карам така.

Момичета, дечицата ви с чорапки ли спят есенно/зимния сезон или боси?
Малкият е с чувал за сън с крачета, който уж е предвиден да има покривало за стъпалата, но дефакто то не върши никаква работа. Та сега се чудя да му слагам ли чорапи допълнително или какво?

# 339
Бях купила чорапогащник като клин, който го облече буквално веднъж колкото да го снимам защото беше с мече на задника Simple Smile. От този сорт.

Десислааава, децата играят навън всеки ден, с изключение на дните в които вали или наистина е ужасно студено, което рядко се случва там където живея. Ние цяла зима бяхме навън с количката и дори когато валеше.

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 22:48 от G.Savova

# 340
Различно ето в момента спи с чорапи,в повечето случаи се буди сутрин без чорапи 😃
Понякога я слагам без чорапи но рядко.
Чувал онзи ден видяхме у приятелче когато бяхме на гости исках да го мерим изпадна в ужас 😃

# 341
  • София
Моят у дома износваше старите чорапогащници на кака си. Бяха ми удобни за през зимата.

# 342
Аз само в нас съм я държала с чорапогащник и боди.Но за чувал не знам дали ще търпи тази зима.

# 343
  • Бургас
Моята не търпи чорапи нито нощем, нито през деня. От няколко дни, откакто захладня ѝ обличам чорапогащник с рокля. Иначе е все боса. И чорапогащниците се мъчи да сваля, та постоянно се влачат като червеи след нея. 😄
Вечер ми е голяма мъка, защото се отвива, маха чорапите и постоянно я завивам. Имам чувството, че цяла нощ това правя. 😖 Тъкмо се зарадвах, че не се буди, но аз отново не мога да спя повече от час без прекъсване. Хем се замислям да взема един чувал с крака, хем като я знам ще е напълно безсмислено..

# 344
Моята спи боса целогодишно. Така ходи и през деня в повечето случаи. Много мрази чорапи. Пък за пантофи да не говорим. И да я обуя, след 2 минути е отново боса. В чувал никога не е спала. Спи отвита, по пижама .У дома температурата е една и съща денонощно и не е проблем да спи така.
Чорапогащници под дреха съм слагала 3-4 пъти, но иначе много често я обличам с рокли или къси панталонки и съответно слагам. Много се харесва 🤣 Сега се е научила да се оглежда и да казва “Ай много готин” 🤣

Общи условия

Активация на акаунт