Калориите броим и здравето ценим - тема 13

• 50 805
  • 797
  •   1
Отговори
# 600
Значи в събота сутринта килограмите бяха супер, видях цифра дето не бях виждала от година две, и вечерта на един рд, със супер вкусна храна. Чоплих, чоплих, и накрая викам айде малко повече, и вчера бам кг отгоре. Но ще се оправят нещата.
Иначе аз съм с виното така, не мога без него и това си е. Една, две чаши. На гости и до бутилка стигам. Но сайдер само като помисля и почва да ме боли главата Simple Smile

# 601
И аз така..  бях стигнала до теглото Цел и го отпразнувах с 2 рожденни дни, единият моя и любилей... и днес съм +1,5кг.

Но не ми е паника. Няколко дена ще карам по-леко Simple Smile

# 602
Да се оплача, че влязох случайно в една пробна на HM - има едно странично огледало, в което се видях отстрани и отзад, изглеждах слонски дебела Sad Купих си едно пуловерче размер S за утеха, но цял ден ми е криво. Мислех, че съм си добре, а то само отпред явно така изглежда Sad

# 603
Да се оплача, че влязох случайно в една пробна на HM - има едно странично огледало, в което се видях отстрани и отзад, изглеждах слонски дебела Sad Купих си едно пуловерче размер S за утеха, но цял ден ми е криво. Мислех, че съм си добре, а то само отпред явно така изглежда Sad
Милинка душинка, не се стресирай. И аз така, наперено се гледах във фитнеса, обаче едно странично огледало ми е.а м..та Joy
Въпреки всичко, отчитам положителна тенденция във волята и настроението! Отпред съм добре, отзад - ще го оправим.

# 604
Да, това с огледала е ужас. Където ходя на спорт, като се погледна и все едно слон - едни дебели бедра, едно чудо. А иначе гледайки св отгоре си викам, че съм добре.
Пуловер размер С си е доста добре иначе Simple Smile

# 605
Огледалата  в магазините за дрехи стесняват и удължават силуета. Може да пробвате да си обърнете дланта хоризонтално и вертикално и ще видите разликата. За този ефект огледалата трябва да са с определена широчина. На малките огледала в НМ няма този ефект, защото са много тесни и като се видиш в едното и после в другото усещаш, че не е едно и също. 
Затова съвсет 1) опитай се да се видиш отзад гледайки се в малкото огледало и търсейки отражението в голямото.
2) Ако няма много хора и не те притеснява, махни пердето и се опитай да се видиш в което и да е огледало ,но от дълече.

# 606
  • в пералнята

Бога ми, точно в НМ всеки път ми става лошо като се гледам в задното огледало. Като някакъв хипопотам съм, че и гърбав хипопотам. Всеки път излизам много разстроена, наистина.

# 607
Сестри мои....не съм сама, не съм сама, каква утеха.....имам фобия от това огледало, ненавиждам го с цялата си душа.
Същата работа съм с рождените дни.Тази вечер бях на два, цял ден не ядох нищо и си позволих торта. Ще видим утре пораженията и се стягам отново.

# 608
е не, отказвам да съчувствам на човек с пуловерче S Laughing
огледалата по моловете действат дисциплиниращо, от ковида почти не ходя по молове и съдбата ми е да се стряскам от снимките, на които присъствам

# 609
Човек който влиза в европейски S размер, не е за ожалване.
Някакво си огледало ще гледам, аз кантар нямам ли си.

Извън темата, аз съм с ангина и на антибиотик и калориите са ми на никъде. Даже и салата не ми се яде, направо се насилвам.

# 610
Наистина се успокоих, че може да е зрителна измама, щом не е само при мен. Както и да е, амбицирах се да си спазвам калориите винаги занапред Simple Smile Вълшебно огледалце...!
So Lucky*, оправяй се скоро, грипът е мн. гаден тази година. Аз си ходя с маска на някои места за всеки случай.

# 611
Огледала никога не са ме смущавали, каквито и да са. Виж като се видя понякога на снимки след някакво събиране е друга история Grinning
So Lucky*, скорошно оздравяване!
Аз се опитвам да се разболея последните 3 дена, ама още държа.
С храненето съм г/д, сега затвориха всичко заради лед по улиците, трябва да се фокусирам върху нещо за да не ям цял ден. Яд ме е че не минах през библиотеката първо.
Калориите, които изгарям на работа са много важни за мен, а като гледам как са нещата ще получа съобщение че утре няма да работя.

# 612
Благодаря момичета.
Не е грип, не е и ковид, ама какво е не знам сливици и температура, детето ми го лепна.

# 613
Аз да се похваля, че след вчерашните тортички съм пак на минус. Явно неяденето през деня е помогнало да не мина дневните калории. Вечерята вчера беше само салата и 100гр месо. Също така ми помага факта, че имаме гости, които спят в хола и всяко едно среднощно ставане до хладилника е невъзможно. За жалост нощните хранения на бебето се завърнаха и с това моите ставания и неспане. (Както и онлайн шопонг посред нощите, но това е за друга тема). Та дано поседят повечко тези гости, че поне още няколко килца да сваля.

# 614
Ох не мога и не мога, много съм лакома. То съм и пред цикъл. Ама.. днес правих домашни дюнери - с печено месо. Направих си за
Мен - лаваш, малко сос от майонеза и кисело мляко, кисели краставички и дърпано месо на фурна - около 200гр всичко, ми проми ми стомаха само. Ще откача. Мн ми е трудно с количествата. А от три дни кантара е спрял на едни и същи кг. А имам един да свалям още.

Общи условия

Активация на акаунт