Споделено родителство

• 9 256
  • 101
  •   1
Отговори
# 60
Дошъл му е акъла на човека, ти на това стъпване на врата ли му викаш Simple Smile

# 61
  • София
Дошъл му е акъла на човека, ти на това стъпване на врата ли му викаш Simple Smile
Да, с подразбиращата се заплаха: Ще спазваш моите правила, иначе няма дете

# 62
Няма такъв филм - няма дете. Дори на родител престъпник ще те накарат да го водиш в затвора да се видят Simple Smile Просто и двамата родители трябва да спазват елементарни правила, за това става дума.

# 63
  • София
На теория - сигурно и в затвора ги водят, обаче кой следи това спазва ли се. Да не говорим за деца, които се разболяват винаги, когато трябва да ги вземат

# 64
Моите ходят постоянно при баща си и грам не са ограничени, но навремето веднъж не пуснах малкото, че беше с пневмония и той ми прати полиция Simple Smile Та има и такъв народ Simple Smile

# 65
  • София
Сериозно? Вярвам, че го е направил, но нашата полиция се е отзовала?

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 15:00 от Cuckoo

# 66
  • France
Грозно ми прозвуча, че бащата трябва да бъде респектиран. Би трябвало неговото право да бъде родител да се уважава повече.

# 67
То не се дели на баща/майка според мен, но когато ти полагаш ежедневни усилия детето да живее нормално, а другият родител го ползва само да се забавляват, че после и претенции да има....

# 68
  • София
Ааа, тук не си прав. Който иска родителски права, трябва да си дава сметка, че вероятно ще гледа сам това дете.
Другият родител не го "ползва", той си има право да го вижда. Леко с тези изказвания, и то от мъж...

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 16:31 от Cuckoo

# 69
А, аз не се пъна да ги гледам сама. И баща им нека ги гледа, нямам нищо против. Просто да си лягат навреме и ей такива най-обикновени неща искам.

# 70
Аз ли единствено прочетох, че потребителката се е скарала с бащата, защото вместо на почивка е завел детето на село, без да й иска съгласието и тя е разбрала в последствие и си го е прибрала? След това му го е давала, както е казал съдът, но той всъщност искал повече. Тук  не става въпрос за различни методи на възпитание.

# 71
  • France
Според мен в дните, в които децата са в другия родител, той решава какво и къде. Не се виждам да избирам или забранявам. Това е тяхното време. Не говоря, естествено, за дневен режим през учебната година.

# 72
За 3 години един път ми се е налагало да вадя решението и да му припомня, но все още има ефект. И преди да ме линчувате ще обясня! Трябваше да заминат на почивка в даден град, тръгват от тук и отиват на село без аз да знам, тогава детето не говореше много и не можеше да каже общо взето къде е! Отидох и си го прибрах, а таткото ме пита какво толкова станало… еми стана това че аз съм родител и трябва да знам къде се намира детето ми! След като следващия месец я карахме по правилата от съда много бързо му дойде акъла и вече няма проблеми. Та е хубаво да имате надмощие ей така за респект!

Леле, какво желание за надмощие, какво задоволство от властта над бащата, каква драма, че детето било на село с баща си!!! Бащата си е в правото в неговото време с детето си да си го води където си иска! Добре, че авторката е попаднала на тих човек, който не си е направил труда да се консултира с адвоката си.
То, детето ще порасне и ще си оформи "прекрасно" мнение за майка си!

# 73
darsia,  а твоите клетви какво мнение ще оформи детето за майка си не звучат ли като отмъщение? Само питам Simple Smile Доста злоба имаш у себе си. Трябва да се смириш малко Simple Smile

# 74
Бианка, научи се да четеш, преди да квалифицираш когото и да било. Доста ти е трудно да осъзнаеш, че някои сме доста по-напред с пораснали деца и опитът ни е различен от твоя.
И аз не те харесвам Smile

Общи условия

Активация на акаунт