Нормално ли е младо семейство да живее при родителите на мъжа?

• 23 772
  • 760
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Да живееш с нечии родители, значи да не можеш да определяш правилата в дома, в когото си. За мен това не е нормално. Може да нямаш друг избор, но това пак не го прави ок.

# 16
То е хубаво тия неща да се обсъждат предварително. Едва ли Мунчо е живял сам преди брака и след това е завел булката при мама.

# 17
Нормално или не,  е срещано. Има и плюсове, ако се разбираш с родителите, а
особено ако сте с дете, ще има възможност да помагат. Просто трябва да са достатъчно тактични всички и ще се получат нещата!

# 18
В момента живеем на квартира в София,но всичко е временно.Аз искам след определно време да си имаме собствено жилище,но винаги съм си представяла моето семейство,което ще създам да сме в отделна къща ,а не с на някой родителите. Постоянно си променя решенията ,веднъж говори за живеенето в града и отделно жилище,а сега при техните на село.Имам чувството ,че някой му говори.

# 19
За мен не е нормално. Но всеки си решава сам за себе си.

# 20
В момента живеем на квартира в София,но всичко е временно.Аз искам след определно време да си имаме собствено жилище,но винаги съм си представяла моето семейство,което ще създам да сме в отделна къща ,а не с на някой родителите. Постоянно си променя решенията ,веднъж говори за живеенето в града и отделно жилище,а сега при техните на село.Имам чувството ,че някой му говори.
Заявяваш, че не си съгласна и толкова. Ако не сте се разбирали да живеете на село, когато сте се женили, това е драстична промяна, която не си длъжна да приемаш, защото на него така му е кефнало. При нас се обратното, аз съм тая с мераците за живот на село, но мъжът ми не е ок и си кютаме в апартамента.

# 21
Брак, дете, имате ли? Тези въпроси се обсъждат и решават възможно най-рано. Аз бих го настъпила сериозно щом той не може да реши изобщо в града ли иска да живее и работи или на село. Какво ще правите на село??

# 22
  • София

Кой ли ще да е това Wink

Това с постоянното променяне на решения е ужасно червен флаг.

# 23
  • Най-красивата страна
На някои им харесва.
Особено ако свекърът плаща сметките,а свекървата готви и гледа децата.

# 24
Имам чувството,че за него не е важно моето мнение.т.е,както каже той,ако не ми харесва да си ходя. Все още нямаме деца,но сега ако не си отделяме време заедно ,то кога?

# 25
Ако той не приема твоите условия, зарязвай го докато е време.
Както 123 ти е казала: заявяваш какво искаш, ако не е съгласен: адио.

# 26
  • Варна
Значи от най-големия град в държавата хоп, на село. А там има ли как да се издържате? Щото, предполагам, в София сте заради работата.

# 27
  • пустинята Гоби
Тъкмо това щях да питам - какво ще дирите на село? Щом сте на квартира в София, явно имате работа.

# 28
На въпроса - не.

А аз да питам - защо въобще задаваш такъв въпрос?

# 29
Имам чувството,че за него не е важно моето мнение.т.е,както каже той,ако не ми харесва да си ходя. Все още нямаме деца,но сега ако не си отделяме време заедно ,то кога?

Ами.. ходи си тогава. Щом за него не е важно дали ще си с него или не, какво търсиш в тези отношения?

Общи условия

Активация на акаунт