Непрестанна умора

• 10 617
  • 139
  •   1
Отговори
# 45
Да за ръцете.
А постоянната умора е комплексен симптом от липса на Б12 и висок инсулин.

# 46
А зрението може ли да ми замъгли б12 защото ако е диабет то как не е ли като спадат нивата или като се качват а на мен постоянно ми е замъглено и сложих очила даже?

# 47
Замъгленото зрение е симптом и на двете - и на високия инсулин, и на ниския Б12.

# 48
Да но мойто е замъглено ходих на очен офтоматолог каза че не вижда диабет и тн а то не ти ли се замъглява катоo спада или се качва захарта а мойто си е постоянно?

# 49
Във вашия случай не е от диабет и захар.
Ниският Б12 и високият инсулин също причиняват замъглено зрение. Кръвните ви изследвания го потвърждават.

# 50
А б12 вярно ли е че инжекции само помагат нищо друго?

# 51
Относително е. За мен отговорих вече, получи се само с хапчета. Опитайте с тях, ако не стане, тогава ще мислите за инжекции.

# 52
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
На мен са ми слагали инжекция Б12 и фолиева киселина, по една или две (не помня) на седмица, общо 7.
След всяка инжекция бях мега уморена. Да не говорим какви пъпки ми излезнаха, други също се оплакваха от акне и пъпки.
Понеже ме е страх от игли, сега съм си взела капки, на хапчета не се усвоява добре и голяма част се изхвърля. А са скъпи. От капките нямам проблем с кожата.

Подезични таблетки, капки, срей за нос - всичко, което минава през лигавицата на устата/носа се усвоява по-добре.

# 53
Демек инжекциите не са добре така ли?

# 54
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Не съм казала, че не са добре.
Просто за мен е по-лесно с капки, отколкото да ходя да ми бият инжекции.
Във втория случай трябва да си запазя час, да се замъкна до там, страх ме е и т.н
Сега сутрин и вечер взимам капки - елементарно е и не губя време.

# 55
А вие какви симтоми имате за б12?

# 56
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
По принцип как се храните и имате ли проблем с наднорменото тегло?

# 57
Е имам постоянно ме кара на сладко и солено незнам на какво се дължи инсулин ми е 15.80 отделно б12 813 а почва от 817 в рамус стойностите отделно имам и слабост в ръцете и качих за 1 ход и половина 21 кг бях 67 сега съм 94?

# 58
А в какво се съмнявате? В диагнозата, назначеното лечение?
Според мен няма грешка. Следвайте си дозата, хранете се без въглехидрати и с времето ще се подобрите.
Няма друг начин.

# 59
Ми съмнявам се да не е от б12 нещо не е инсулин само чувствам много слаби ръце или да ми липсва желязо възможно ли е?

Общи условия

Активация на акаунт