Американски колеж - двадесет и четвърта тема

• 52 130
  • 776
  •   1
Отговори
# 525
Да. Май проблем с отоплението.
При нас от миналия петък има дете с положителна проба. Чудя се дали ще карантинират класа или ще разчитат на резултатите от тестовете днес.

# 526
  • софия
При нас от днес има с положителен бърз, още не се знае пср какъв е. Надявам се да не ги карантинират, предвид че е понеделник и не са имали контакт от петък.

# 527
Сестроооооо,
Пак сме в един кюп😄😄😄
Дано да ги оставят да учат до петък.
Аз още нямам мейл, че утре са online. Зверчето ми каза.

При нас от днес има с положителен бърз, още не се знае пср какъв е. Надявам се да не ги карантинират, предвид че е понеделник и не са имали контакт от петък.

# 528
  • софия
И аз нямам мейл, само мрън.
Тя най-накрая се изпълни с желание да ходи (тази седмица е последна и по история и английски щели да правят яки неща, това са най-любимите преподаватели тази година) и сега мрънка, че ще е ДО. Ейййй, няма почивка! Все от нещо е недоволна.

# 529
И при нас има от миналия петък и ни карантинираха. Тестът обаче не е от училищните явно, а пср, защото петък си е било на училище детето.

# 530
Дъждец,
За колко дни ви карантинираха класа?

quote author=Дъждец link=topic=1369394.msg43971630#msg43971630 date=1639408961]
И при нас има от миналия петък и ни карантинираха. Тестът обаче не е от училищните явно, а пср, защото петък си е било на училище детето.
[/quote]

# 531
И аз нямам мейл.

# 532
В крайна сметка как се отоплява АК?
Собствено отопление или ТЕЦ?

# 533
В крайна сметка как се отоплява АК?
Собствено отопление или ТЕЦ?
ТЕЦ

# 534
Рали, за 10дни.

# 535
  • софия
Няма да има карантина при нас 🙂 Само еднодневна дървена "ваканция" като за всички.

# 536
Zvanche,
Вие мейл ли получихте, че няма да карантинират децата.
Аз видях писмото на президента, че от утре са на училище с изключение на карантинираните класова.
На идея си нямам нашият карантиниран ли се води или не😄

# 537
  • софия
Детето, което е дало + бърз тест, е казало, че пср-ът е отрицателен.
Предполагам, че децата и родителите на карантинираните класове получават мейл.

# 538
Класът на синът ми беше под карантина. Получиха/получихме мейл в понеделник вечер, следващия понеделник всички бяха на училище. Реално карантината беше 4 учебни и 6 календарни дни.

# 539
Класът на синът ми беше под карантина. Получиха/получихме мейл в понеделник вечер, следващия понеделник всички бяха на училище. Реално карантината беше 4 учебни и 6 календарни дни.

Това се е получило, защото смятат карантината от последния ден, в който са имали контакт, което предполагам е било петък. Десет дни от петък се падат следващата неделя.

Общи условия

Активация на акаунт