На небето зърнах падаща звездичка - ще ми донесе ли втората чертичка ? ~бебеправене 395~

• 32 433
  • 777
  •   1
Отговори
# 555
Кактус, успех!

Лютиче, теб много добре те разбирам. Тук няма как да си ходи човек в лаборатория и сам да си поиска изследване. Само ако лекар прецени ще вземе кръв и тн. И да и на мен само ми казват резултатите, не ми ги дават. Само фактури получавам ако нещо се плаща. Ако обаче изискаш копие ще ти дадат след консултацията.

И аз ходих вчера на профилактичен преглед при моя АГ. Ами не беше съгласен нищо, ама нищо да ми изследва, защото не го счита за нужно. Ако ми писнв да чакам да ида пак януари да ми вземе кръв и да види какво може да се направи. Та така... срещу вятърни мелници не може да се бори човек. Остава да пробваме и да чакаме.
Аз се обадих след това на личната лекарка и поисках една пълна кръвна картина да се проверя просто... Ами даде ми час за края на ноември. BlushSunglasses пием чайче и чакаме

# 556
Здравейте, момичета! Много благодаря за стиснатите палчета! ❤️ Писах вече в темата за ин витро, но няма как да не споделя и в моята любима темичка ❤️❤️❤️
Вдясно имам 8 фоликула, вляво 3 🥰 Около 11-12мм вървят, като са минали 4ри дни от началото на стимулацията. Надупчиха ме преди малко. 3 дни(включително днес) минавам на Гонал 100+Цетротид(той трябва да се приготвя, ама ми показаха как). При мен има голям риск от хиперстимулация и за това ми намали Гонала. За сега нещата са супер. Взеха ми кръв за LH, естрадиол и прогестерон. Каза днес или утре секс за обновяване на материала. Вторник сутринта ще ни чака 🥰🍀❤️

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 10:47 от Kactus

# 557
Кактусче, стискам палци и ти пращам цялата положителна енергия!

# 558
Кактусче, супер звучат нещата. Успех ти пожелавам и стискам палци за положителен резултат след трансфер.
Аз бях на същите лекарства, като си ги слагах сама, когато не ходех на преглед в клиниката.
Не се настройва за брой извадени яйцеклетки, важното е да се оплодят и развиват добре до трансфер. Вярвам, че до края на месеца ще ни се похвалиш с категорично положителен резултат.

# 559
Кактусче, супер звучат нещата. Успех ти пожелавам и стискам палци за положителен резултат след трансфер.
Аз бях на същите лекарства, като си ги слагах сама, когато не ходех на преглед в клиниката.
Не се настройва за брой извадени яйцеклетки, важното е да се оплодят и развиват добре до трансфер. Вярвам, че до края на месеца ще ни се похвалиш с категорично положителен резултат.
Много ти благодаря ❤️🥰❤️ Дай Боже!!! Аз също си ги слагам сама, защото живея в друг град, а и работя. Благодаря и за съвета. Важното е да има здрави бластоцистчета накрая, пък дори и по-малко на брой. Единствено се моля за положителен резултат накрая и да има какво да замразим, евентуално за след няколко години. ❤️❤️❤️

# 560
Кактусче, успех !!!
Успех и на всички останали.

Лютиче чета те от няколко дни, и хем от сегашната ми гледна точка си викам, абе какво толкова едно хапче ще пие, хем си спомням когато ми откриха ИР какъв шок ми беше че сладко цял живот няма да ям и хапчета ще пия до живот (че тогава ми бяха по три на ден отгоре на всичко...).

Маце и аз така, нямаше да мога да го кажа по-точно, даже като ми казваха в началото как добре ми отразява диетата аз бях - това не е диета, така ще се храня до живот Simple Smile. (то не, че не е истина, ама не е както го виждах в началото)
Преди някакво време някой пък за дуфастона се размрънка, как ще пие хормон. Викам си каква е тази драма, а то не беше много отдавна, като бях същата.

АА, мерси за уточнението за желязото и Б12, че в ноемврийската тема се спореше на 12 часа ли се пият, на 2 ли едно от друго, а аз виждам, че има много комбинирани препарати (желязо + Б12) и не мога да схвана как така. Flowers Hibiscus

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 12:19 от Одри ♡

# 561
Относно пиенето на хормони доживот смятам, че има основание да се притесняваме, защото в един момент тялото привиква към тях и спира да ги произвежда. Лично на мен ми предписват Дуфастон най-редовно за предизвикване на цикъл и неведнъж съм отказвала такъв тип "лечение".

# 562
  • Замък сред облаците
Одри, то има значение с какво друго се пият - хормони, микроелементи, други витамини. Едно от двете май трябваше далеч от хормон да се пие примерно.

Лизи, не е баш така. Въпрос на тесни взаимовръзки е, не на привикване.

# 563
Одри, то има значение с какво друго се пият - хормони, микроелементи, други витамини. Едно от двете май трябваше далеч от хормон да се пие примерно.

Лизи, не е баш така. Въпрос на тесни взаимовръзки е, не на привикване.

Въпросът е, че някой трябва да проследи тия взаимовръзки, а не да ти каже "На, пий тва и си готова".

# 564
Кактусче стискам палци, много скоро да се похвалиш. 🥰🌹🍀

# 565
Жените и по 10 години взимат противозачатъчни и после забременяват, та и аз не мога да се съглася.

АА, ставаше дума за тези двете само.

# 566
Да се включа първо за постоянното пиене на хормони. Когато преди година и половина ми откриха хашимото бях в ужас как ще пия хапче постоянно. Само след 2,3 месеца вече не ми правеше впечатление.  Оказах се и с голям дефицит на витамини и първоначално отказах да ги пия, само витамин д започнах. Мъчих се още няколко месеца, след това реших да пробвам с малки дози. Резултата е , че след оправяне на дефицитите  се чувствам доста по-добре,  без главоболие, отпадналост и не съм боледувала цяла година! Само за справка преди това , детето със сополи и аз, той оздравее , аз още не- по цяла зима ме държеше.  И тогава пиех витамини -1.2 седмици и ги спра. Трябва си постоянство.
Кактусче,  всички палци със стиснала ❤🍀🥰
Драсни ми на лично как ти е протекла стимулация до момента.  Събирам информация. Надявам се другия месец да стартираме и ние.

# 567
Кактусче стискам палци и на краката!🤞🍀
Спокойствие и вяра,друго не ти трябва! ❤️

Успех и на всички останали! 🍀

Аз мисля в Понеделник да си направя един тест,въпреки че нямам големи надежди,ама нали овулацията този месец беше с кървене 🤨 ..да видим 😁
Та ще го направя ей така за спорта ..

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 14:10 от Merryhristowa

# 568
Кактусче, стискам палци да извадите чудесни яйцеклетки и да ви се получат идеални ембриончета, че да си имате бебе (или две) и сега, и после едно-две братчета или сестричета! ❤

Мери, успех в понеделник с теста!

Момичета, мерите ли си базалната температура и разбирате ли по темата?
Аз този месец започнах да меря, хванах овулация на 05.10. След овулацията се покачи над 37. Обаче сега (четири дни след овулация) не нараства, а от два дни пада с по няколко стотни (на 07.10 беше 37,11; на 08.10 - 37,09, а днес - 37.02). Писах в темата за БТ, но да ви питам и вас: това значи ли, че прогестеронът ми пада и нещо не е наред с хормоните ми? Означава ли, че няма смисъл да се надявам този месец?

# 569
Щях да ти пиша в другата тема, но нямах време. Това изобщо не е спад. Спокойно и продължавай да мериш. По това време има втори пик на естрогените, и е обичайно да има дори доста по-голям спад. Понякога съвпада и с "имплантационен спад", но и него не винаги го има.

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 14:50 от Mandaria

Общи условия

Активация на акаунт