Hercai/Вятърничав по ATV/Diema Family и Нови проекти на актьорите Тема 14

• 44 314
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Относно предговора: сцената на летището бабане беше поставена в шах и мат. Тя много добре знаеше по кои струни в душата на Миран да натисне за да му въздейства, но в конкретната ситуация, беше тотално матирана и много трудно можеше вече да изчисти грешка си в съзнанието на Миран и съответните изводи, които пост фактум си е направил той, за постъпката й. Както се казва ореолчето й в очите на Миран падна. Каква комбина бяха двамата Айда и Акън, забелязах че тя продължава да отразява успехите му, лайкнала била негов пост.

Цвети беше направила сравнение в някакъв аспект м/у Легендата и Вятъра,  и понеже Дени коментира за прошката се замислих следното: Бащата на Рейян, зарязва майка й бременна, но след време съжалил, все пак се опитва да ги намери, стана ясно че е наблюдавал макар и от далеч какво се случва с Зехра и детето му. Той самия не създава свое семейство, продължил живота си напред и носейки товара и последиците от решението си, но съжалил, поинтересувал се за тях. Зехра не му прощаваше, но след смъртта на Хазар и след години видяхме че все пак м/у тях има приятелски отношения и взаимна подкрепа. А Рейян въпреки горчилката от наученото за биологичния си баща все пак прости, защото освен че такъв и беше характера, той се разкайва, а и е правил опити да ги намери, да е наясно как живеят. Докато в Съдбата - Джемал зарязва като страхливец семейството си в телефонен разговор, после създава ново семейство, живее в комфот. За момента ние зрителите виждаме, че той им е обърна гръб и хич не се е поинтересувал, за тях. Да градиш ново щастие на фона на нещастието на миналото си в лицето на Асие и Нергиз, без изобщо да се поинтересуваш за децата си, си е абсолютно безобразие. Да кажем Асие я зачеква и забравя за нея, но децата. Ако Асие има вероятност да му прости заради себе си , то заради децата си не мисля че би, а пък дъщеря му изобщо. Каквото и евентуално да опита да се оправдава пред нея, едва ли би могло да го реабилитира в очите на дъщеря му. Лесно се живее в комфорт и лукс, по лесно се преодоляват трудностите, но когато даваш гръмки обещания, и повлечени от бедното ви битие и отговорностите, обръщаш гръб и бягаш, оставяйки огромен товар и отговорностите на раменете на една жена, тогава каквото и да обясняваш е безмислено.
Аз предпочитам като бъдещо развитие, двойките да се запазят каквито са тоест Джемал с Хелен, а Асие с Махир. И дори след време Джемал да нормализира отношенията с дъщеря си и Асие, тя да остане с  този който я е оценил и й е подал ръка в трудния момент, пък защо не и да отвори сърцето си за него.

Излезе и втори трейлър на Легенда, Акъз продължава да се бунтува и прави опит да свети маслото на Алпагу хан, Туткун разбира че красавецът който набеляза всъщност не е наследника Кая, а сцената на края вероятно ще е сън на Баруга. Категорично Батуга ми е фаворит, много ми харесва образът който сценаристите са изградили за него, умен разсъдлив милостив, макар и с недъга си е по оправен от някой други, например Акъз. Тя е добра в бойните умения но се води от чувствата си Очертава се двамата взаимно допълвайки се и компенсирайки недостатъците си да напишат своята легенда.
https://www.youtube.com/watch?v=VnziT89T1AE

И на края огромни благодарности за преводачите на двата сериала, голям късмет е че можем да ги гледаме с роден превод.

# 571
Здравейте!

Миран и спомените му за грижите на баба му. Заради всичко това, на него му беше трудно да спре да й вярва, и постоянно търсеше оправдание за постъпките й, но вярата започна да се пропуква...

-   Миран?
-   Рейян, влизай, след малко идвам.

-   ‘’Направих грешка. Но каквото и да правех, беше, за да не те загубя. Помислих си, че ако те разделя, пак ще се върнеш при мен. Мислех, че тази любов те е отчуждила от мен…’’

-   Миран , чакай. Добре ли си?
-   …
-   Миран, добре. Ела. Ела да седнем тук.
-   ‘’…’’
-   По- добре ли си?
-   Всички, които обичах, останаха в миналото, Рейян. Само ти си в днешния ден. До мен си.

-   Бабо!
-   Миран? А, камъкът, който докосна тялото на моя смел син? Нека камъкът не докосва сърцето, внучето ми. Виж. Избърсах и всичко мина. И болката ще мине.

-   Но не минава, като го избършеш така. Бабо. Болката от камъка, който си поставила в сърцето ми, не минава толкова лесно.
-   Ако те помоля да не се разстройваш, нищо няма да се промени.
-   Знам, че не обичаш баба. И не мога да кажа, че не си права. И след това, което е направила, няма да мога, но… Но баба ми е! дори баба ми да ме е отгледала с приказки без щастлив край… Тя ме е отгледала! Когато падах, първа тя лекуваше моите рани. Когато времето се разваляше нощем, аз се страхувах от гръмотевиците. Не ми разрешаваше да легна до нея… Но не ме оставяше. Когато плачех, първа тя чуваше гласа ми. Може да не ме е галила по главата, но… Но ми отнемаше страха. Даваше ми да чуя гласа й. Кашлицата й, звуците на стъпките й … Звуците на майка Есма.
-   Постъпките на баба ти не променят това, което е направила за теб. Но човек, мислейки, че прави правилното за себе си, не вижда, че може да съсипе живота на другите хора.
-   Как ни направи това? Как го направи? Как го направи?

Много се радвам, че рейтинга на Съдбата се покачи. Никога не съм се интересувала от рейтинги, защото ми е достатъчно историята да ми харесва, но откакто спряха Думата на 4 епизод, заради нисък рейтинг започнах да ги поглеждам. Акън е много шик в новата си роля.

Батуга наистина е най- добрия герой в Легендата, изключително умен и хитър. Благодарение на ума си, успя да спаси Аккъз от поредната беда, в която я вкара голямата й уста и войнствен характер. Дотук и Темур ми е много симпатичен като човек и брат.

Ебру вчера е обновила ИГ си, пуснати са и в сторито й ето тези снимки, които са озаглавени - Friday / Петък. Направила съм ги в колаж, за да не заемат много място

# 572
Разочарованието на Миран е голямо, а така и не разбраха че тя заповяда да стрелят по колата му и по двамата с Рейян в новата къща, която беше купил, може би е за добро. Те греховете на Азизе и така не бяха малко. Паметен момент е и сцената с Азизе на скалата, където отиде след летището да ближе рани, осъзнавайки, последиците от заложеният капан в който сама падна - ловеца се оказа плячка.

Поствам китайката Мей - жената на Темур, атрактивна ми е, а ми се струва и по хитра от жената на Кая. Темур на пръв поглед има едно студено, свирепо да не кажа и варварско излъчване, не че и той не би искал да седне на трона, но в него има привързаност и сърдечно отношение към Батуга, докато у Кая не го забелязвам. Той дали от възпитание, дали защото майка му явно го толерира излъчва егоизъм и надменност.

# 573
За първи път ще споделя снимка тук с възможно най-голямото си отвръщение и неприязън.
Смятах, че тези игри са приключили и след интервюто на Акън в което той изказва мнение в полза на Сандра и връзката им, тя ще се спре. Ноооо, къде ти, тази овца продължава да дразни милионите по света.
Не знам дали го прави със знанието и позволението на Акън, но е противна до безобразие.

Не разбирам защо някой решава да дразни и предизвиква феновете? Добре, знаем, разбираме връзката му със Сандра. Но защо по-дяволите трябва да изкарват публично подобни снимки?
Имат си лични затворени лични акаунти. Да си споделят интимности в тях. Защо дразнят нарочно феновете?
Това показва лошо отношение към милиони фенове. Грозно и неуважително отношение към милионите, които издигнаха името на Акън до мястото на което е в момента.
Тази снимка е от онази сватба в Италия и явно беше оставена за подобни постове. Нов проект, ново начало, силна роля, погледите на всички са в Акън. Любовта на феновете го залива. Той е успешен и обичан. На фона на всичките му успехи, тази смотла излиза поства подобна снимка. Ако съм аз, направо я убивам.

# 574

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 14:12 от Stella2021

# 575
Здравейте!

Добро утро в неделя! Усмихнете се и не обръщайте внимание на една несигурна в положението си жена, няма значение какво се каза в интервюто (всички знаем, че в тези среди интервютата са предварително нагласени с въпросите и отговорите, всичко е по точно определен сценарий, който трябва да се следва), тя си знае дали обувките й гледат навън... затова е и тази снимка, която си личи, че е направена нарочно от трето лице, както при фотосесията от годежа на Ебру.

Миран е наранен и не знае какво да каже и направи след постъпката на баба си. Рейян отново трябва да успокоява Миран, а този път и Еллиф. Бабане разклати доверието си във всички... Азат и Хазар са още по- притеснени за добруването на Рейян. А Султан, както винаги ръси бисери в най- напрегнатите моменти. На мен остана да повторя думите на Султан '' Обикновен ден в конака Асланбей''.

-   Миран, знам, наранен си, ядосан си… Но и аз имам какво да те попитам. Защо не ми каза?
-   Помислих си, че няма да го направи. Казах си: ‘’Тя няма да го направи”’ ‘’Баба ми няма да со направи”, си казах. Мислех, че ще се откаже. С всяка улика, с която се сблъсквах, си казвах ‘’По- далеч от това няма да отиде’’.
-   Но си грешал. Както и ние. Както и всички. Заради това не мога да ти се ядосвам, Миран. Но, когато баба ти, целуваше ръката ти, когато те е боляло, причинява болка на хората, не трябваше да мълчиш. Не трябваше да ме държиш в този капан, и батко Азат също. Миран, нито един от нас не е играчка на баба ти. Аз те разбирам, но утешение ли е това, да не признаеш пред себе си, че баба ти се е отказала. Ако ти беше попречил…
-   Сега нямаше да сме така разстроени.

-   Виж, ти си разстроен повече от мен. Твоята баба ми направи капан. На нас. Тя не можа да направи това, но успя да разбие сърцето ти, Миран. И знаеш ли кое е най- лошото? От сега нататък няма да вярваш на думите на любимите си хора. Ще мислиш, ще си казваш ‘’Възможно ли е?’’. така че ето това е най- голямото зло, което тя причини. Но ние ще минем и през това. Виж, заедно сме. Заедно сме. Заедно ще излекуваме раните си.

-   Ти не знаеше ли, че така ще стане, синко? Защо не ми каза? Тази жена е полудяла. Искала е да ни направи още по- големи врагове в очите на Миран. Рейян –като нецеломъдрена жена, теб, като безчестен…
-   Не чичо! Тя така е разказала. Бях сигурен преди разказа на Миран, сигурен съм и сега. Тази жена не би се спряла пред нищо. Би убила Рейян с моето оръжие и би прехвърлила вината на мен. Да беше видял очите й, когато говореше, че ще гния в затвора, а Рейян под земята. Миран мисли, че баба му иска само да го раздели с Рейян. Но тази жена би направила това, което каза, чичо. И всичко ще направи. Послушай ме, тя няма да се спре.
-   Няма да се спре.

-   Рейян не е в безопасност там. На Миран му провървя този път. Разбрал е всичко и го е спрял. А после? Чичо, ще оставиш ли Рейян в ръцете им?
-   Ще я изкарам оттам. Няма да оставя живота на дъщеря ми в ничии ръце.
-   Как ще направиш това, а? рейян, без значение от всичко, отиде с този човек. И теб няма да послуша.
-   Знам. Знам. Тя го обича. Знам, че няма да се върне само като я повикам. Но ако докажа и им покажа истината…
-   Каква истина? Какво ще доказваш? Играта и без това излезе наяве, какво ще доказваш?
-   Това, че Азизе няма да се спре!
-   Как ще го направиш това?

-   Нека да ги създаваме! Какво още може да стане, дъще? Не може, ще дойда и ще те отведа.
-   Татко, не идвай, моля те. Виж, аз ще дойда. Ще ти се обадя кога ще дойда, става ли?
-   Добре, дъще. Добре. Добре, нека да е както казваш. Обади ми се.

-   Чичо, ако отидеш да вземеш Рейян, аз ще дойда с теб.
-   Ти няма да идваш синко! Ти няма да идваш! Не ме карай да говоря! Азизе е замислила тази игра, знаейки за твоята любов към Рейян. Виж, ако искаш да помогнеш, бъди пред очите на родителите си. И пред никого не се издавай. Само така можеш да помогнеш на Рейян.
-   Нито съм поставил капана на Рейян, нито съм я оставил в този капан. Миран знаеше и ни остави в този капан. Той мислеше, че Азизе няма да направи това. Мислел си е, че аз лъжа. Но не беше така. Какво ще му докажеш? Иди, хвани Рейян за ръка и я доведи, чичо. Може повече да не ти провърви така.

-   Бих попитала какво стана, но не мога. Обикновен ден у Асланбей. Кавги, нападения, престрелки… Ръцете и краката ми треперят, когато не се случва нещо такова.

И една прекрасна снимка от Легендата, качена от Селим Байрактар

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 09:51 от cvetansk

# 576

Джемал гори от любов към жена си  Joy
До този момент образът на този мъж е на истински подлец и изпозвач.
Мерзавец, който оправдава грешките си докато е готов да избяга отново, защото не може да понесе реалността

Логото на групата от която е линка го оставих умишлено на последната снимка.
Преводите също са от тази група.
Линк към втори епизод с български субтитри:
https://ok.ru/video/2951374965444

Безкрайни благодарности на екипа, който толкова бързо пусна епизода с превод.
Възхитена съм от работата им. Поздравления Flowers Hibiscus

# 577
Здравейте!

Добро утро във вторник!
Азизе на хълма, брулена от вятъра и мислите си за грешката, която направи, но пък по- късно ще видим, как много бързо се съвзе и отново вкара Миран в ''правия път''. А Хазар отново не успя да вземе дъщеря си със себе си. Рейян, че обичаше Миран го обичаше, но при този разговор с Хазар останах с впечатление, че тя е приела Миран като нейна мисия в живота.

-   Този път не се получи Азизе. Този път кинжала ти не се спря, а се заби по- дълбоко. Детето, което отглежда толкова години, тръгна след тридневната си любов. Ти не постъпи правилно, Азизе. Много неправилно. Ти добави отмъщение към любовта, но не успя да добавиш любовта към отмъщението. Откъсна и изхвърли сърцето си, но техните сърца не успя.

-   Добре ли си, дъще?
-   Добре съм, тате. А мама знае ли?
-   Не, не съм разказал на майка ти, за да не се разстройва. Дъще, чуй, тази жена не се спира. И Азат и теб е заплашила със смърт. Тази жена ще те убие, за да причини на всички ни болка.

-   Тате…
-   Абсолютно нищо не казвай, Рейян! Повече не мога да те оставям там, не мога така, дъще. Не бива. Добре, говорихме, знам, но не бива! Не бива така. Стига вече!
-   Тате, бате Азат от страх говори така. Ако г-жа Азизе искаше да ме убие, много отдавна би ме убила. Тя иска да ме изтръгне от сърцето на Миран. Точно, когато сърцето на Миран започва да се размеква, веднага започва играта си, за да накара Миран отново да повярва в нейната приказка!
-   Дъще, въпреки Азизе, ти не можеш да останеш там! Виж, и с Миран също не можеш да останеш!

-   Сега ми е нужно да остана там, тате. Не мога да оставя Миран сам. Трябва да го подкрепя.
-   А какво да правим ние, дъще?! А? ние какво да правим, когато всеки ден си в опасност, лице в лице със смъртта!
-   Помогни ми, тате, помогни ми. Виж, Миран видя тайните на днешния ден, помогни му да види тайните на миналото! Тогава ти ще помогнеш не само на мен, но и на осиротяло дете. Разкажи му истината! Тогава ще намери покой, тогава Миран ще се откаже от отмъщението!
-   Дъще, каквото и да разкажа на Миран, полза от това няма! Тази отрова веднъж вече е проникнала в него, вече нищо няма да изкара тази отрова от него. Дори любовта няма да може да я изкара, Рейян!

-   Тате, този път не е така, наистина! Аз видях как доверието на Миран в г-жа Азизе днес се разклати, след като се разбра за постъпките й. само да разбере истината, това му стига. Повярвай ми, тате. Майстор Габриел, който е направил този пръстен е умрял. Но има и някой друг, има и друг свидетел. Ако успеем да докажем, че всичко е лъжа, тогава той ще ни повярва.
-   Дъще, остави вече тази надежда. Сърцето му се е превърнало в камък, камък! Камъка размеква ли се? Той може само да се разбие на парчета! Рейян, защо все още не разбираш?!  Казвам ти, че животът ти е в опасност, живота! За никакъв Миран нищо няма да слушам! Хайде, свършено е с тази работа, Рейян! Сега ще дойдеш с мен в къщи, а после незабавно ще се разведеш с този Миран! Хайде! Рейян, хайде, дъще, хайде!

-   Тате, пусни ме! Ти можа ли да оставиш г-жа Дилшах в онзи конак? Нима не си се опитвал с цената на живота си да я измъкнеш от онзи конак? И аз няма да оставя Миран. Аз ще изляза от този конак, но само с Миран. Няма да оставя Миран, тате. Тате, направи го заради нас. Виж, аз знам, че си невинен. Направи това не само заради Миран, но и за себе си. Направи го, за да покажеш на всички тези, които са вярвали в тази клевета.
-   Добре, дъще, добре.

Днес е вечерта на Destan

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 07:41 от cvetansk

# 578
  • София
Здравейте! Hands Wave
Записвам се в темата, за да следя новостите около новия сериал на Акън Акъньозю и Йойкю Карайел. Изгледах първите два епизода на един дъх и с нетърпение очаквам третия. Адмирации към целия екип! Страхотна актьорска игра, много добре подбран каст, добри режисура и сценарий. Пожелавам им успех и да продължават в същия дух, сериалът е страхотен. Flowers Four Leaf Clover

# 579
БРО, добре дошла в тази тема!
Следя и нея редовно.  Харесвам Акън и освен сериала "Вятърничав" сега се загледах и в новия, в който участва. Харесва ми сценария и макар и да е драма смятам да го следя.

Здравейте! Hands Wave
Записвам се в темата, за да следя новостите около новия сериал на Акън Акъньозю и Йойкю Карайел. Изгледах първите два епизода на един дъх и с нетърпение очаквам третия. Адмирации към целия екип! Страхотна актьорска игра, много добре подбран каст, добри режисура и сценарий. Пожелавам им успех и да продължават в същия дух, сериалът е страхотен. Flowers Four Leaf Clover

# 580
Здравейте! Hands Wave

Специален поздрав за Бърборанка с розови очила и всички останали прекрасни дами в темата Hug

Има ли разкаяние в това лице?
Джемал осъзнава ли грешката си?
Разбира ли каква душевна травма е нанесъл на дъщеря си, Асие, малкото си момче?
Съжалява ли Джемал за постъпката си преди 8 години?
Има ли прошка за грешката му?
Ще получили прошката на Асие, а на Нергиз?

Нямам търпение за епизод 3.....

# 581
  • София
Изключително впечатлена съм от играта и на Йойкю, и на Акън. И двамата правят много силни роли. Акън направо ме разби в сцената, в която Джемал издърпа Асие в онази стаичка, за да говорят. За 4 минути смени няколко настроения, показа ни палитра от емоции - разкаяние, болка, загриженост, гняв, ревност, дори се опита да бъде равнодушен, когато попита Асие: “Ето, ти също си устроила живота си. Омъжила си се отново. Предполагам, че не искаш да нарушаваш реда в живота си.” Но не можа да понесе нейния отговор: “Да. Не искам. Не се притеснявай, скоро ще заминем и няма да ни видиш повече.” Аз също си задавам много въпроси: “Забравил ли е Джемал - Асие? Влюбен ли е в новата си съпруга? Тази история може ли да има щатлив край? Асие обича ли все още Джемал?” Интересно ми е накъде ще се развие сценарият.

Златна Hug,
добре заварила!

Дени (надявам се, че може така на по-кратко) Flowers Hibiscus,
благодаря за поздрава! Ето един магнетичен актьор и от мен:

Изключително мъжествен, талантлив и магнетичен ми е Акън. Впечатлена съм. Heart Eyes

# 582

Кадри извън подготвените сцени.

whymenebellii
А: Брат Али, можеш ли да ни донесеш чай на мен и Ебру, ако нямаш нищо против.
Донесох първо един от тях.
А: Добре, давам моя на Ебру, другия можеш да ми го донесеш, след това.
А: Ебру, дай ми цигарата от там....
(спомен от снимачната площадка)
https://www.instagram.com/p/CXdzqndIN7S/?utm_source=ig_web_copy_link

Ох, бе, кажи му мъж и повече не го обиждай Joy
Каквото иска да говори на интервютата и онази да споделя по социалните мрежи тематични снимки.
Фактът е, че всички приказки за връзка между тях са самата истина и хората помнят.
Жалко е само, че Акън прояви малодушие и страх да се бори за връзката си.

Русата метла не се спира тези дни. Явно са имали разговор на високо равнище и тя се е почувствала изплашена.
Пускането на подобни стари снимки беше практика през лятото. Сега отново започнаха. Шматка, колко отчаяна трябва да си, за да се опитваш да задържиш един мъж с такава смотана стратегия - стари снимки в социлните мрежи и коментари със сърчица. На Сандра не й ли стана ясно, че каквото и да е имало между него и Ебру, колкото и дълго да е било, каквито и шансове да  има за продължение или пък не, врата за нея вече е отворена. Дори и никога повече Акън и Ебру да не се срещнат в този живот, Сандра е пътница. Жалка става с пускането на стари снимки или нагласени пози от някое събитие. Ясно е като бял ден, че цял аресенал хора работят за нея сред общите им приятели.

Тази снимка е от онази поредица пиянски кадри след сватбата през август.
Вижда се, че Акън е почерпен стабилно, а тя гледа като гъба мухоморка Joy

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 09:48 от DeniAra

# 583
Здравейте!

БРО, добре дошла, надявам се да се забавляваш при нас...

Дени, интересни неща си ни донесла. След тези спомени и тази снимка на Миран не му остана нищо друго освен да сънува кошмари... но със събуждането си разбира, че е било само лош сън и прегръща Рейян -жената, която обича...

-   Защо? Защо, когато мисля, че всичко е наред, нещо се разпада. Защо?

-   Рейян? Остави я. мамо! Пусни я! Мамо!

-   Миран! Миран, помогни ми, помогни! Миран, спаси ме, помогни ми!
-   Бабо!
-   Пусни ме! Миран, спаси ме!
-   Мамо!  Рейян!

-   Рейян, не си тръгвай!
-   Не съм си тръгнала, тук съм.

-   Тук си, до мен си. Не си ме оставила.
-   Не съм те оставила, Миран, няма да те оставя. Добре, добре, всичко мина. Мина. Всичко ще свърши, ние с всичко ще приключим. Заедно ще видим, че нищо не е така, както си мислиш. Ще видиш истината, Миран. И тогава също ще съм до теб, за да излекувам раните ти. Нашата любов ще ни излекува.
-   Няма къде да отида. Нямам дом. Нямам друг подслон, освен теб. Имам това… Освен това, нищо друго нямам.

-   Рейян! Рейян! Рейян!
-   Миран! Миран!
-   Пусни я!
-   Рейян!
-   Миран! Миран! Миран! Тате, за Бога, пусни ме, моля те!
-   Пусни я! рейян! Пусни я!
-   Тате, за Бога, пусни ме!

-   Не ми я отнемай! Не ми я отнемай! Рейян…

-   Рейян?
-   Знаех, че ще те намеря тук. Миран, какво е станало? Защо си в това състояние?
-   Нищо ми няма, сънувах лош сън. Когато те видях ми стана по- добре.
-   Мина…

Снощната серия на Легендата ми хареса и то много, но ще коментирам като го изгледам и с буквички, че да си попълня пропуските. Аккъз продължава да е обладана от омраза и да действа първосигнално. А Батуга продължава да изненадва с ума и уменията си, въпреки недъга си.

Хитростта на Аккъз успя да я вкара в покоите на Алпагу хан..., но опита й за убийство отново беше предотвратен... /През какво ли трябва да минава Ебру, за да направи ролята на Аккъз толкова убедителна. Дори не й трепва окото пред толкова много мишки, които са й дали/

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 07:55 от cvetansk

# 584

"Ben seni çok sevdim Asiye"
"Öyle söylemek ile olmuyor"

"Обичах те толкова много, Asiye"
"Не е добре да говориш така"

Здравейте момичета, надявам се имате прекрасна сряда Heart

Вторият фрагман от трети епизод вече е тук.
Гледайте и се удивлявайте на наглостта на Джемал.

Ден и нощ
Светлина и тъмнина

На Акън много му отива черен цвят.

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 12:01 от DeniAra

Общи условия

Активация на акаунт