Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2021 г.

• 121 158
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 1 470
  • Варна
Пускам няколко снимки от украсата у нас. Това за мен са най-хубавите празници и предпочитам да си бъда у дома. Украсявам задължително и много обичам да стоя и да гледам украсата, което е малко налудничаво. Simple Smile
Благодаря на всички за това, че със снимките си ме приехте в домовете си!  Уна, благодаря за идеята със стъклениците!

# 1 471
Още малко улична декорация 😊 Тази година има обявена награда за “Най-красива украса”, аз харесвам тази на малките градчета. Ако ви харесва може да споделям още 🤗
Сен сюр мер:

Ла Сиота:

# 1 472
  • Под Сините камъни
Еха, Ellinor* голяма красота
Я да ви пусна малко украса и от нашия град

И ледената ни пързалка

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 10:03 от Пепински

# 1 473
Интересни са и коледните селца, които традиционно се поставят в домовете, църквите и обществените пространства в Прованс💫

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 10:24 от Ellinor*

# 1 474
  • София
Нашата колекция от Лешникотрошачи. Simple Smile

# 1 475
Нашата колекция от Лешникотрошачи. Simple Smile

Мдаааа , супер колекция и темата съвпада с екшъна в който се вкарах от снощи ! От миналата година си набелязах зеления лешникотрошач от Юск . Тъкмо реших ,че отивам да го купя и повече няма да чакам да му намалят цената и ..... те го намалили , ама така го намалили , че вече изобщо го няма . Резервирах снощи , днес отивам - мън - мън нямат го . Направих още 4 резервации веднага , вкл. ей така за спорта - в Перник . И от черите магазина поред ми се обадиха да ми кажат , че имали един , но бил счупен , не знаели къде е .... все едно и също оправдание . Та така , народът яко граби . Купих друг по-скъп и бива горе-долу .

# 1 476
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
юск са най-мизерните евър.
поръчах си някакви възглавници, супер-дупер-био-еко, с вземане от магазин.
получих 100 имейла, че са налични, че са опаковани, че ме чакат да ги взема... обаждане по телефона, че не съм отишла (звъняха в 2, аз бях на работа до 5).
когато отидох, хъката-мъката, не знаели къде са.. нямали информация, че ще ги взема точно от техния магазин (в бланката се пише точно кой ще е)... човека, който знае къде са възглавниците е в почивка сега!!
накрая дойде един и каза, че са срязани и не могат да ми ги продадат.
лъжат като...
и не е до цената. толкова си могат.

# 1 477
От Jysk и на мен ми се случва, вече два пъти, да запазя нещо, да получа смс, че е подготвено в магазина и когато отида, да ми кажат, че го няма /счупено е. Били длъжни веднага да потвърждават, че поръчката е готова, независимо дали наистина е така.

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 22:59 от cvetinkka

# 1 478

За подарък са,но да ги споделя с вас 🤩
Много са ми красиви .

# 1 479
  • в сърцето на един мъж...
Ооо, страхотни са! Ти ли си ги правила?

# 1 480
Благодаря ,но не.
От една група във фейсбук на Майки на деца с увреждания  тази година поръчвам всички коледни подаръци и декорации.

# 1 481
Благодаря ,но не.
От една група във фейсбук на Майки на деца с увреждания  тази година поръчвам всички коледни подаръци и декорации.

Постоянно поръчвам от там и има страхотни неща и то с кауза. Simple Smile

# 1 482
Cucurbita pepo как си направила този синия гирлянд с играчки..много ми харесва идеята...и е много практично.
Бързо ще се украси елхата с две подобни красоти..😊

# 1 483
  • Варна
Cucurbita pepo как си направила този синия гирлянд с играчки..много ми харесва идеята...и е много практично.
Бързо ще се украси елхата с две подобни красоти..😊
Взех едно кълбо канап и една ролка корда, когато реших, че така ще бъде украсата тази година. За мен кордата не беше вариант, с очила съм и ме затрудняваше. Simple Smile Моите са нанизани на бял канап, като първо го омотах за проба около елхата, срязах си малко по-дълъг и една по една нанизах наличните играчки. Завързах единия край на едно клонче и позиционирах, както ми хареса. Нищо сложно!
Точно това си мислих- еха, ще прибера украсата за 5 минути! Simple Smile

# 1 484

Сен сюр Мер 🎄

След Коледния концерт

Авиньон

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 20:54 от Ellinor*

Общи условия

Активация на акаунт