Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2021 г.

• 121 144
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 1 485
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря ,но не.
От една група във фейсбук на Майки на деца с увреждания  тази година поръчвам всички коледни подаръци и декорации.

До сега не съм мяркала никъде. Много са красиви.

# 1 486
Да включа и кадър от София

# 1 487
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
По света (Перник) Blush

И у нас

# 1 488
  • SF
Къде е това "у вас"?
Горния кадър от София не го разпознах.
София почти, почти не е украсена. Дори огромните молове са с пестелива украса отвън.
Аз работя в голяма компания, голяма сграда, на ключово място. Имаме някаква елха до рецепцията и това е всичко.
Вътре са донесли някакви найлонови венци от най-евтините - китайска пластмаса, не са красиви, сложили са ги тук-там. Нищо работа.

# 1 489
Настъпи ме по болното място, в София е такава мизерия, че няма равна. Единственото място, където общината се е опитала нещо хубаво да направи е площад Славейков, ама онази вечер половината не светеше, за разнотонието на лампичките дума не отварям.
Писах на контактен център на Столична община, ще видя в понеделник, дали са оправили нещо!
Снимки няма смисъл да пускам🙃

# 1 490
  • SF
Пусни и покажи! Ако имаш, пусни.
Вбесявам се, когато видя Фандъкова да се фандъчи по телевизията колко много е направено за столицата. Нищо не е направено! Нито полезно, нито декоративно. И да има нещо някъде, то е лишено от вкус, мисъл, идея... Просто ей така е нашляпано. Включително и плочките на Витошка!

# 1 491
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
"у нас" е в Кайро. Simple Smile
пернишките снимки са ми изпратени от приятели.

# 1 492
Малка част от коледния парад снощи
La Ciotat, France

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 13:32 от Ellinor*

# 1 493
  • SF
Хора, пишете от коя точка на света са снимките, които ни показвате. Не знаем или забравяме кой къде живее. Може и да сте на ваканция някъде.  Хубави украси, но не знаем какво гледаме.

# 1 494
Saint-Rémy-de-Provence
Това магазинче е винаги с разкошна украса

# 1 495

Тази година е много красива коледната украса на града ни.

Гр.Разград

# 1 496
  • Под сянката на разлистените кактуси
Лавандуловата тоалетна вече е коледна

И спалнята

Още не съм довършила, сигурно до 24-ти ще си украсявам тук-там, важното е за празника да сме готови Blush

# 1 497
  • София
Третата ми елха. И тя ми е любима. Ръчно правена. Както и стрелките на северния полюс...

# 1 498
  • Euskal Herria
Още не съм прегледала снимките, имам и за довършване. Ето нещо набързо, може и да претърпи промяна украсата:

Украсата от миналата година в града ни (Испания), тази все още не съм я виждала.
Скрит текст:

Има и карнавално шествие преди Коледа, с герои от тукашните фолклор и митология. Но и тази година го забраниха и вместо това желаещите могат да закупят пропуски (ограничен брой), за да се срещнат с любимците си в зала Арена тук. Ако мислите, че ще ви е интересно и няма да се приеме като спам, мога да пусна снимки от минали години.

# 1 499

Общи условия

Активация на акаунт