Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 91 587
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 1 185
Ре, май всички сме в серия, голямо гуш!
Панди, миличка, предполагам как се чувстваш, знам, че си права, но наистина не издържам. Аз я обичам толкова много, без да преувеличавам й се подчинявам безпрекословно, но понякога така изплисква легена... забравя, че съм на 100 години, а не на 5 и ме командори яко.Еми, писнА ми. Извадих демонстративно цигарите и пуша! Напрежението се реже с нож.
Марко  от другата мрежа ми припомня, че съм имала дни, в които се усмихвам. Струва ми се твърде илюзорно..

Последна редакция: чт, 14 окт 2021, 18:53 от Caramella

# 1 186
Ехее, то не било Карамелка, а Снежанка. Руса Снежанка Heart Eyes
Сега, отваряй прозореца. Широко. Не, не е баница, нито торта. Хубаво настроение, спешъли фор ю. Не, че прелива при мен, ама колкото толкова. Ще го поделим, че такава хубава жена без усмивка закъде е?

# 1 187
Елифче, ти си балсам за наранени очаквания! Винаги имаш необходимата доза позитивизъм, а съветите са ти право в десетката! Възхищавам се на добротата, която блика от цялото ти същество Heart Иска ми се да съм като теб, но за жалост не е дадено на всеки...
Не позволявай на нищо и никого да те промени, защото си прекрасна!

# 1 188
Благодаря за милите думи,дами! Беболина е моето съкровище! Тя ми е всичко❤️, колкото и да ме ядосва понякога !
Карамел 🥰,усмивката много ти отива! Родена си за да се усмихваш!

# 1 189
  • София
Кара Миа, и ти си прекрасна.

# 1 190
Карамел, надявай усмивката дори и да не ти идва отвътре, нали знаеш израза fake it till you make it, та и ти така, усмихваш се насила докато ти дойде отвътре.
Иди я прегърни майка ти и й кажи другия път да ти даде правилната хавлия, за такива неща не бива да се ядосва дълго човек.

# 1 191
Уж хвърлях по едно оЧо в темата днес, но изтървах всички фотки. Снощи успях само Скания да зърна. Бъдете щастливи, момичета прекрасни, наслаждавайте се на живота!

# 1 192
  • софия
И аз изтървах снимките. Ама съм сигурна, че всички са хубавици.
Ако знаете как преядох е сега. За първи път от 5-6 дни ми дойде апетитът и като се наплюсках,ама като истинско прасенце. После ще ви се жалвам, че съм се затопчила Grinning

# 1 193
Карамел, надявай усмивката дори и да не ти идва отвътре, нали знаеш израза fake it till you make it, та и ти така, усмихваш се насила докато ти дойде отвътре.
+1000
Аз точно така се научих.
Ако е истина, че мъдростта не е нищо друго, освен излекувана болка, то съм далееч от мъдра. Но виж, усмихната успях да стана. Даже себе си изненадах.
Карамелка, а ти тропни с тоя дълъг и красив крак, бе. Така, отрезвяващо и заявяващо и след това не го мисли.

# 1 194
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Не видях Скания, сега и карамелитката побърза да се изтрие...

Пускам нещо и няма да трия Simple Smile снимката е от днес около два чАса. И продължава.

# 1 195
Добри, това Шатото в Бг ли е?

# 1 196
Хм, ако не знаех по-добре, щях да кажа "сняК", ама дали? Пясък? Щото ако е сняг държавата сигурно ще затвори за месец.

# 1 197
И аз реших, че е сняг Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 198
Да ти кажа след твоето мнение се загледах по-внимателно, май си права, че е от тук снимката.

# 1 199
От камера е,значи е от БГ. Абе иде зимата,няма спор. 🥶😓

Общи условия

Активация на акаунт