Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 77

• 63 024
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Много съм доволна от червилото на НЛ аз, не бих го нарекла пресушаващо, добре си чувствам устните след цял ден с него. Нанася се равномерно, не се трансферира, изтрива се равномерно , само след като обядвах се наложи да подновя, а аз по цял ден пия нещо и пуша електронна цигара ( не ми я цапа).

В ринг мол имаше всички цветове вчера, аз се омазах цялата докато избера.

# 76
Явно идва времето и на коледните календари Grinning

# 77
  • Варна
Къде може да се намери този турски чеснов шампоан? За Варна питам. Благодаря предварително!

# 78
  • Пловдив
Еха, коледни календари, най-после. Много обичам коледните календари на Балеа - всичко е с приказни аромати на коледни лакомства и повечето продукти са хубави.

# 79
Къде може да се намери този турски чеснов шампоан? За Варна питам. Благодаря предварително!
Аз го взех от магазинчето за турски стоки  срещу Гардъна, малко по-нагоре, посока Гранд Мол:

# 80
За по голям ориентир бих казала, че магазина се намира в района на бивше лятно кино "Тракия", магазинчетата под блоковете на самия булевард (бул. Сливница 143) . Grinning

# 81
  • Варна
Е, то ми е супер близо. Мерси много! Понеже онзи ден си взех серията на Тианде този ще почака, но ще го пробвам със сигурност! Още веднъж благодаря!

# 82
Дами, знаете ли кое от червилата на Николета Лозанова е със студен подтон и да не оранжевее/кафенее? Днес си омацах стабилно ръката с тестери в Лили, обаче всичките ми се видяха едни топли оранжеви... А аз искам нещо по-студено.

# 83
  • София
Не съм доволна от балсама за устни на Био аптека, който купих от ДМ. Мирише ми на зехтин, бързо попива в устните... В момента устните ми са доста сухи и напукани в следствие на упойка, медикаменти. Докато мога да излизам да купя друг, май ще ползвам само мед.

# 84
Не съм доволна от балсама за устни на Био аптека, който купих от ДМ. Мирише ми на зехтин, бързо попива в устните... В момента устните ми са доста сухи и напукани в следствие на упойка, медикаменти. Докато мога да излизам да купя друг, май ще ползвам само мед.

и в хранителни магазини има от малките балсамчета - Bio Quiz, някой може да ти вземе , много са добри вечер се намазвам и сутринта устните са готови гладки, около 2 лв. са, тъмно синия/  прилича ми на нивеа/ е мъжкия вариант е по-твърд, докато плодовите са по-вазелинести, но и двата вида са идеални

# 85
Балсама на Алведе в жълта опаковка с невен беше ако не се лъжа е хубав.
Аз ползвам сега на Алтея с лавандула и съм много доволна. Но него го взех от Зоя на площад Гарибалди (8лв опаковката беше)

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 14:22 от Lale_Lili

# 86
Много ще съм благодарна ако ми препоръчате лак за коса, който не оставя бели следи и косата да не изглежда като бетонирана. Преди ползвах черния Тафт, но лак не ползвам от години вече и не знам какво е положението.

# 87
Много ще съм благодарна ако ми препоръчате лак за коса, който не оставя бели следи и косата да не изглежда като бетонирана. Преди ползвах черния Тафт, но лак не ползвам от години вече и не знам какво е положението.
Аз ползвам този на Schwarzkopf Got2b, не оставя бели следи, има добра фиксация и аромат.
Освен това ми стига за доста дълго време.

# 88
  • София
Дами, знаете ли кое от червилата на Николета Лозанова е със студен подтон и да не оранжевее/кафенее? Днес си омацах стабилно ръката с тестери в Лили, обаче всичките ми се видяха едни топли оранжеви... А аз искам нещо по-студено.
За кафенеене - кафенее, защото е кафяво но е студен подтон https://nlbeauty.bg/chocolate-milk-dylgotrajno-techno-matovo-che … lo-nude-nlbeauty/
Виж и капучино, на мен май много розовеещо ми се стори https://nlbeauty.bg/cappuccino-dylgotrajno-techno-matovo-chervilo-nude-nlbeauty/

Аз определено ще взема и един от тъмните цветове, но се чудя между DIRTY SECRETS и PARTNER IN CRIME.

А впечатления от гланцовете имате ли?

# 89

Ходих да си взема от Златна рибка сешоара и отскочих до ДМ ☺

Общи условия

Активация на акаунт