Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 77

• 63 742
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Имам страничен въпрос - трябва ли ми сертификат за Лили/ДМ?

# 406
  • София
На мен в Мега МОЛ-а в София не ми искаха. Възрастна охранителна ме спря и попита къде ще ходя, обясних, каза спокойно да си върша работата. Тази сутрин ще ходя отново и може после да споделя.

# 407
Имам страничен въпрос - трябва ли ми сертификат за Лили/ДМ?

За ДМ, който е в МОЛ и, който е отделно от мол,но е над 300кв искат сертификат. Въпреки, че е дрогерия ето отговора от ДМ след запитване защо искат сертификат.
Здравейте,

Във връзка с постъпило от вас запитване за изискване на Зелен сертификат в един от нашите филиали, бих искал да ви информирам, че според българското законодателство, изискванията за регистрация като дрогерия са по-различни и ограничаващи от тези в останалите европейски държави, близки до тези за аптеки. Ние съблюдаваме еднакъв стандарт във всички европейски държави. Поради тази причина в България не сме регистрирани като дрогерия, въпреки че предлагаме над 16 000 дрогерийни стоки. Напълно разбираме неудобствата, които изпитвате с наложените изисквания. Ние също сме поставени в неудобната ситуацията да не можем да се възползваме от облекченията за допускане на клиенти, които важат за хранителни вериги, дрогерии, аптеки и други търговски обекти по време на пандемия.

Във всички останали държави dm магазините са включени като важен канал за снабдяване на населението с дрогерийни стоки от ежедневна необходимост и не подлежат на ограничения. От началото на пандемията нееднократно сме търсили съдействие от Министерство на здравеопазването по темата включително и сега, да разреши в нашите магазини клиентите да се допускат без зелен сертификат. Тъй като до момента молбата ни не е уважена, то ние сме задължени да спазваме закона, следвайки актуалните разпоредби за работата на магазини с площ над 300 кв. м според последната заповед на Министъра на здравеопазването от 03.11.2021.

Съгласно актуалната заповед, за 32 наши магазина, само тези над 300 кв. м, важи изискването за зелен сертификат. На приложения линк можете да се информирате, в кои dm магазини достъпът е без зелен сертификат и в кои се изисква.

# 408
Продуктите на Николета ги изтеглиха от моето Лили незнайно защо.

# 409
Благодаря за отговорите! Успях да вляза в Лили, добре,че не се разхождах до ДМ..

# 410
И от моето.
Продуктите на Николета ги изтеглиха от моето Лили незнайно защо.

# 411
  • София
Уважаеми клиенти, всички dm магазини остават отворени за Вас, работейки при спазване на противоепидемичните мерки и съгласно Заповед № РД-01-856/19.10.2021 г. на Министъра на здравеопазването. 

Заповядайте без изискване за зелен сертификат в следните dm магазини и градове:
Скрит текст:
Благоевград
Бургас – следните магазини: ж.к. Меден рудник; ул. Васил Левски 16;
Враца
Варна – следните магазини: бул. Вл. Варненчик 61; бул. "Христо Ботев“ 18 Д; ул. Студентска 1; ул. Константин и Фружин 481, кв. Владиславово; в ж.к. Чайка, бл. 202; бул. 8-ми Приморски полк 115; бул. Сливница №24;
Велико Търново – следните магазини: ул. Христо Ботев 1, до Пощата; ул. Магистрална 17 (Търговски парк CBA);
Велинград
Гоце Делчев
Добрич 
Казанлък
Костинброд
Монтана – следните магазини: бул. Трети Март 76; бул. Трети март 137 Б, Ритейл парк;
Пазарджик
Перник
Плевен - ж.к. Сторгозия, ул. Цар Самуил 81
Пловдив – следните магазини: ул. Кап. Райчо 52, Маркет Център; ул. Георги Икономов 2; ул. Васил Левски 4; на ул. Бетовен 1 - срещу пл. Съединение; ул. Македония 95, Ритейл Парк Юг;
Разград
Русе – следните магазини: ул. Христо Г. Данов 2; ул. Александровска 73;
Сандански
София – следните магазини: бул. Цар Освободител 22 - в подлеза на СУ; бул. Мария Луиза 75; бул. Стамболийски 51; ул. Тодорини кукли 4, кв. Сухата река; бул. Възкресение 132А, кв. Красна Поляна; пл. Славейков 2; ул. Атанас Москов 20, ж.к. Младост 3; бул. Джавахарлал Неру № 28, Силвър център; бул. Ломско шосе № 34, кв. Надежда; ул. Методи Андонов, Младост 1 Пазар; ул. Монтевидео 45, кв. Овча купел; бул. Княз Александър Дондуков 32; ул. Генерал Никола Жеков, кв. Свобода; ул. Съборна 5; Бизнес парк София, сграда 11; Подлеза на НДК, пл. България 1; ж.к. Дружба срещу бл.206; ул. Пиротска 5; ул. Николай Хайтов 2, кв. Изток; ул. Йордан Йосифов №6, ж.к. Студентски град; бул. Черни връх 47, ул. Хубча 2, кв. Красно село; бул. Цариградско шосе, бл.10, спирката на х-л Плиска; бул. Тодор Каблешков 30, кв. Гоце Делчев; бул. Джеймс Баучер 103, кв. Лозенец;
Стара Загора, ул. Цар Симеон Велики 32
Шумен – следните магазини: бул. Славянски 64; City Center Шумен;
Ямбол – следните магазини: ул. Търговска 34; ул. Битоля 37

С изискване за зелен сертификат съгласно Заповед № РД-01-856/19.10.2021 г. на Министъра на здравеопазването са следните dm магазини, които са над 300 кв. м и се намират в търговски центрове тип МОЛ: 
Скрит текст:
Бургас – следните магазини: ул. Тодор Александров 30 и в Burgas Plaza Mall
Варна – следните магазини: Delta Planet Mall и Varna Grand Mall
Видин
Габрово 
Кърджали 
Ловеч 
Плевен - Panorama Mall
Пловдив – следните магазини: Ритейл Парк, бул. България 115 А; ул. Менделеев 2 Б; Mall Plovdiv; ТЦ „Хали“;
Русе - Mall of Russe
Силистра 
Сливен
Стара Загора – Galleria Mall
София – следните магазини: Bulgaria Mall; Mall Sofia; бул. Братя Бъкстон; бул. Ботевградско шосе 525; Ring Mall; Paradise Center; Serdica Center; The Mall; Mega Mall; SkyCity Маll; San Stefano Plaza;
Търговище
Шумен – следните магазини: Ритейл Парк, бул. Цар Симеон Велики 37; 
Хасково
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/zaedno-edin-za-drug-148776

# 412
Здравейте, тази мицеларна вода щипе ли на очите?

# 413
Здравейте, някой ползвал ли е този крем и става ли за 40+ В момента е  намален в Лили

# 414
  • София
Днес си купих новият серум за растеж на мигли на Eveline от ДМ. Някой ползвал ли го е, отзиви?

Вчера доста добре напазарих в ДМ  и ми подариха крем за ръце. Намерих продукти, които щях да поръчвам он лайн, защото не се намираха  по магазините.
Много хубави лакове за нокти на Catrice за заредили от нюд серията. Купих и от тях.

# 415
Вчера купих за първи път молив за устни на Импала и съм възхитена, молив за 3лв бие моливите на никс по 8-12лв (знам, че в темата са споменавани). Искам да помоля, който ги използва и познава да ми препоръча цветове на Импала подобни на снимките долу. Нямат мостри и въобще не мога да се ориентирам в цветовете им. Много ще съм благодарна.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 416
  • Deutschland
Съвсем скоро се очакват Диснитата. Предполагам, че и тази година както миналата ще се изкупят за часове и даже няма и да ги видя. Мъжът ми вика когато ги заредят, да стоя сутринта в 7.00 пред ДМ, белким се доредя 😂

# 417
Фрау, тъкмо щях да пиша да ти заръчвам да ги видиш на живо и да кажеш дали си струват. Снощи в ютуб една германка каза, че си ги е купила от ДМ, значи са заредени някъде.

Ето и клипа, ако може да помогнеш с превод
https://www.youtube.com/watch?v=FdJHPJNTub8

# 418
  • София
Всичко ми хареса от Дисни!

# 419
Днес си купих новият серум за растеж на мигли на Eveline от ДМ. Някой ползвал ли го е, отзиви?

Вчера доста добре напазарих в ДМ  и ми подариха крем за ръце. Намерих продукти, които щях да поръчвам он лайн, защото не се намираха  по магазините.
Много хубави лакове за нокти на Catrice за заредили от нюд серията. Купих и от тях.

Коей е той? Може ли снимка

Общи условия

Активация на акаунт