Пациентки на НЕОВИТРО / Д-р Ралица Сенкова

• 70 039
  • 868
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Страхотен резултат!!! 👏👏👏 Браво! ❤️ Дай Боже да имате късмет, както и всички  ние, които все още очакваме нашето бебче...🙏🤞🍀❤️ Аз бих искала да попитам, ако е удобно, да споделите защо ще правите хистероскопия? В смисъл по препоръка на лекаря или се съмнявате за нещо? Благодаря предварително 🤗

# 541
Привет Ninfa. Решихме да направим хистероскопия, защото Д-р Сенкова се съмнява за малко полипче, при един от прегледите сякаш се видя нещо на екрана на ендометриума. Преди две години пак бях правила хистероскопия, но в Стара Загора и тогава махнахме няколко полипчета… та по принцип има шанс пак да се появяват. За това искаме да се застраховаме и докторката да огледа хубаво матката.

# 542
Здравейте!Дали д-р Сенкова е на работа, опитвам се да се свържа с нея, но по никакъв начин не мога, а ми трябва консултация!Неин пациент съм.

# 543
  • София
На работа е. Аз нямам нейн телефон, досега винаги през централата сме се чували.

# 544
Здравейте момичета! Честита нова година с най-топли пожелания тази да е нашата година и да сбъднем нашето пухкаво чудо съвсем скоро, желая ви го от сърце!🍀🍀🍀
Исках да ви попитам, знаете ли дали Неовитро и др. Сенкова са още отпуска и до кога?
Днес звънях няколко пъти за да си запиша час, но никой не отговоря и не връща обаждане както принципно правят.
Благодаря 🍀

# 545
Здравейте! Стана време да избирам репродуктивен лекар, понеже много се лутам и нещо хич не мога да взема решение, реших да попитам - има ли някой от вас  с нисък АМХ при д-р Сенкова? Стандартно колко време се чака след попълване на въпросника за да получите час?

# 546
  • София
Здравейте момичета! Честита нова година с най-топли пожелания тази да е нашата година и да сбъднем нашето пухкаво чудо съвсем скоро, желая ви го от сърце!🍀🍀🍀
Исках да ви попитам, знаете ли дали Неовитро и др. Сенкова са още отпуска и до кога?
Днес звънях няколко пъти за да си запиша час, но никой не отговоря и не връща обаждане както принципно правят.
Благодаря 🍀

Днес не работят. От утре са на линия да сбъдват мечтите ни. 🙂

# 547
Здравейте, аз съм с нисък амх и отскоро сме пациенти на др.Сенкова, още не сме имали процедури или стимулация, предстои ни надявам се скоро да стартираме.
За въпросника не знам, може би звъннете направо на телефона и попитайте за повече детайли или направо да ви запишат час.

Здравейте! Стана време да избирам репродуктивен лекар, понеже много се лутам и нещо хич не мога да взема решение, реших да попитам - има ли някой от вас  с нисък АМХ при д-р Сенкова? Стандартно колко време се чака след попълване на въпросника за да получите час?

# 548
Благодаря! Как мина първоначалният преглед и какво ви препоръча при вас като действие?

# 549
При нас протече за около час, разгледа всички досегашни изследвания, епикризи, инфо за ембриони и тн.. предложи да пробваме един опит по къс протокол с лека стимулация, ако не реагирам добре-минаваме на естествен цикъл. За начина на оплождане тя предложи да е стандартно инвитро, вместо дотогавашните иксита (нямаме мъжки фактор и за нея е по-правилно за е такъв методът). Не ни е назначила допълнителни нови изследвания, но ние имахме доста от предната клиника. Отговаря на въпроси, много е отзивчива, обяснява разбираемо и спокойно.
Стискам палци да я припознаете за вашия доктор и да имате успех с нея 🍀

Благодаря! Как мина първоначалният преглед и какво ви препоръча при вас като действие?

# 550
Здравейте, попрочетох доста от темата, но искам да питам какви са наблюденията ви от ембриолозите- добри ли са, тъй като ние сме с мъжки фактор? В Адела успяхме по времено на др. Калчев, но с др. Македонова не се разбираме и тъй като познавам др. Стойчева се решихме да пробваме за още 1 детенце.

# 551
Разполагат с повечето от съвременните опции за справяне с мъжкия фактор. Можете да видите в ценоразписа на клиниката всички методи. В края на миналата година закупиха и микроскоп за МАКС метод. Вероятно вече е в употреба. В крак са с нови проучвания и статистики и винаги подробно обясняват какво и как са преценили да приложат. За мен тези хора са страхотни! Познавам двойка с много тежък мъжки фактор успели в клиника, в която прилагат само ИКСИ. Както и други, които за съжаление минават през много неуспехи, въпреки че прилагат всевъзможни подходи. Искрено ви желая успех!

# 552
Здравейте, включвам се и аз с мнение за мъжкия фактор. Не сме успели още, но имаме 4 ембриона замразени в клиниката на стадий бластоцист. С онази прекрасната дълга диагноза сме олигоастенотератозооспермия, тръгнахме с много лош мъжки фактор, но с отпадане на някои вредни навици стана просто мъжки фактор. Понякога вади хубави резултати, понякога не чак. В предна клиника правиха пикси и имахме три ембриона, от които топ качество, средно и морула - от топ качеството БХ бременност, от другите два не излезе нищо. В Неовитро новото, което вкарахме беше зимот чип заради ДНК фрагментацията и смея да твърдя, че на броя на малкото ми яйцеклетки, които изкарват едва едва, да не кажа голяма дума, ама каквото е оплодено е изкарало до бластоцист, така че за мен ембриологията е ТОП и е с последни методи, единствено не съм чула да имат ембриоскоп и AI, които са наистина последните писъци на ембрио модата, но да кажем, че за едното не е и толкова нужно. Тоест подбирали са винаги хубав сперматозоид, в това им вярвам на 100 процента.

# 553
Нямат ембриоскоп, но е в списъка им за тази година. Наистина хората дерзаят и поддържат ниво. Все пак нека не забравяме, че клиниката е сравнително нова.

# 554
Нямат ембриоскоп, но е в списъка им за тази година. Наистина хората дерзаят и поддържат ниво. Все пак нека не забравяме, че клиниката е сравнително нова.

Интересна информация, дано не ни потрябва от тук нататък в личен план, замразени са вече Laughing

Но много хубаво за всички, на които предстои.

От ембриологията ли имате тази информация?

Общи условия

Активация на акаунт