Пациентки на НЕОВИТРО / Д-р Ралица Сенкова

• 69 110
  • 868
  •   1
Отговори
# 660
Много харесвам доктор Стойчева но за втори път аз трябва да им пиша за резултати, предния път ме забрави, сега отсъства. А тази комуникация през рецепция изобщо не ми допада, и в случая не знам какво да правя.
При отсъствие на вашия си лекар как се процедира в клиниката. В моя случай чаках да ми се обадят за резултати от микробиология и прогестерон и да се разберем кога да ида на фолукуметрия, 3 дни нищо.Пратих им мейл да предадът на др.Стойчева да ми се обади, те ми върнаха да съм си погледна досието в сайта, др Сенкова е написала че прогестерона е в норма и дотам. Писах им пак обяснявайки им ситуацията и нищо. И сега в случай че Стойчева я няма и другата седмица и нямам идея за кога да си запиша час за фоликуметрия какво правя 😅

Sad това ми е тъжно да го чуя. По мое време, контактувахме директно по вайбър и тел. лично с д-р Сенкова. Това сега ми звучи ...малко като в Надежда.

Ти като нейна пациентка, нямаш ли нейн контакт? Всеки път ли комуникацията с нея става чрез рецепция? Това не ми звучи никак добре Disappointed

# 661
И да и не 😅 Имам номера и от АГ то при което си ходя попринцип, тя ме насочи към др Стойчева и ми даде номера и. Обаче аз реших да си запазя час през супер док, тъкмо бяха пуснали нов график и имаше мн часове, за което леко съжалявам. Реално тя не ми е давала лично номера си и за това  не мисля че е редно да я търся по него, но мисля при следващото ми посещение да повдигна въпроса. Посещавам клиниката от Ноември и винаги всичко се е случвало през регистратура.

# 662
И да и не 😅 Имам номера и от АГ то при което си ходя попринцип, тя ме насочи към др Стойчева и ми даде номера и. Обаче аз реших да си запазя час през супер док, тъкмо бяха пуснали нов график и имаше мн часове, за което леко съжалявам. Реално тя не ми е давала лично номера си и за това  не мисля че е редно да я търся по него, но мисля при следващото ми посещение да повдигна въпроса. Посещавам клиниката от Ноември и винаги всичко се е случвало през регистратура.

Абсолютно коректно от твоя страна!
Повдигни въпроса до толкова, че да помислят над комуникацията, иначе-да и това да им се пише и звъни на лични, при сериозен поток от хора не е ок. И за съжаление, хората бързо и много спекулират с това и е за щяло и нещяло, но и това да комуникираш трудно с рецепция е страшно изнервящо. Да те успокоя, че влезеш ли в сериозния етап- няма гафове. Вероятно и така приоритизират.

# 663
Здравейте! Записването на час за спермограма как става, през регистратура или може през сайта, виждам опция Андр. лаборатория, но не съм сигурна дали е правилното нещо?

# 664
Радвам се че преоритеризират дамите които вече имат назначени процедури, скоро и аз най вероятно ще съм в тази графа.  Факт е че някой хора злоупотребяват и звънят за щяло и нещяло. И все пак не ме притеснява толкова факта че не знам кога да си запиша час за фоликуметрия , да речем че ще нацеля кога да ида, по скоро ме притеснява лошата ми микробиология,
след като излезне  трябваше да ми се назначи лечение което да приложа докато съм в цикъл за да не пречи на опитите ни, само че цикъла ми предстои след два дни а няма кой да ми назначи лечение. А ако имах телефона на лекарката щяха да се случат много по лесно нещата.

Повдигни въпроса до толкова, че да помислят над комуникацията, иначе-да и това да им се пише и звъни на лични, при сериозен поток от хора не е ок. И за съжаление, хората бързо и много спекулират с това и е за щяло и нещяло, но и това да комуникираш трудно с рецепция е страшно изнервящо. Да те успокоя, че влезеш ли в сериозния етап- няма гафове. Вероятно и така приоритизират.

# 665
Радвам се че преоритеризират дамите които вече имат назначени процедури, скоро и аз най вероятно ще съм в тази графа.  Факт е че някой хора злоупотребяват и звънят за щяло и нещяло. И все пак не ме притеснява толкова факта че не знам кога да си запиша час за фоликуметрия , да речем че ще нацеля кога да ида, по скоро ме притеснява лошата ми микробиология,
след като излезне  трябваше да ми се назначи лечение което да приложа докато съм в цикъл за да не пречи на опитите ни, само че цикъла ми предстои след два дни а няма кой да ми назначи лечение. А ако имах телефона на лекарката щяха да се случат много по лесно нещата.

Всичко ще е наред! Успокой се. В подобна ситуация ми назначиха лекарство с апликатор. Еднократно поставяне и всичко беше ок. Не знам за нещо по време на цикъл, ама да- то за това ти е нужна докторката. Тя си знае.
Явно...има някакъв хаос в момента. Пък...ако се налага- си настоявай. Понякога от много деликатност се поставяме в неприятни ситуации.
Скоро ще си на пистата, така че работи да си много дзен тогава! Важно е!😉пожелавам ти да имаш повод всичко да им простиш!

# 666
Аз съм пациентка на д-р. Сенкова от година и няколко месеца. Аз също нямам телефона на д-р. Сенкова и звъня на регистратурата и после тя ми връща обаждане. За сега това ми е било достатъчно. Пускала ми е електронни рецепти след направени изследвания, консултации за разни неща и др. Но все пак не са били за животоспасяващи неща. Когато пускам хормони винаги са ми звъняли без да се налага аз да ги търся.

Както са писали др. Стойчева е болна и не е на линия тази седмица. Д-р Пиперкова е на обучение, ако ме бъркам. Днес беше заедно с д-р Сенкова на прегледа ми. При първите ми прегледи д-р Стойчева е била с мен на прегледи, инсеминациии и тн. Не знам дали пак не бяха като тип обучение. И тя в много мила, но някак Сенкова в моята лекарка и не я сменям.

Не знаех, че търсят нова сграда, но наистина тази не е ок. Докато бях в стимулация и чаках по час пред кабинета имаше доста кашлящи и маска никой не носеше, освен мен. Сега ме подготвят за трансфер и ситуацията не е по-различна. Сума ти болни и с маска само аз. Кабинета им на 2я ет повече го харесвах макар и доста по-тесен. Трудно се намира място на паркинга, веднъж я оставих пред други коли и оставих ключовете на охраната и той я мести, за да мога да отида на преглед. Преди работеха със Синево, които много бавеха изследванията, а уж техните били приоритетни. Заради забавени хормони сме изпускали овулация, но за щастие тогава бях на имсеминации. Сега са ги сменили с Бодимед, които имат грижата да качват резултатите в приложението им. Преди Синево ги пускаха на НеоВитро и когато ги водят ги качват в профила, може и след ден да стане или да забравят. За сега Бодимед са доста бързи.

Била съм в Надежда преди това при Персенска. Да болницата е по-голяма, по-големи кабинети и пространства. Голямо предимство за мен беше и собствената лаборатория, защото доста бързо излизаха резултатите. Платените паркинги отсреща също са били плюс. Но всичко друго куцаше там. Лошо отношение,  лекарката не ми обясняваше почти нищо и ми се караше при въпроси. Изследвания освен вирусология не ми искаше, нито хормони пускаше. В НеоВитро обаче ми искат чиста микробиология и цитонамазка.

При Персенска редовно чаках по 2 часа  за преглед от 5 мин. Тук също има чакане и често в около 1 час, но никой не ми се кара, нито бързат да ме разкарат от кабинета.

# 667
  • гр. София
100% търсят нова сграда, и 100% имат проблем с организацията, водена от жените на регистратурата. Понеже има закъснения, които напълно разбирам/ на коя изненадващо и е дошъл цикъла, на коя е пораснал за два дни фоликула..., все неща, които не се планират и не търпят отлагане/ аз лично следя в сайта им "Реда за преглед", там чинно излиза колко е закъснението и така мога да не вися в клинниката, ами просто да отида по.късно. За жалост онзи ден, момичетата долу пак бяха сбъркали нещо, та изведнъж от 45 мин закъснение, излезе, че няма такова, звъннах им, имало 1 човек преди мен. Гааааз, отивам там, докторката в трансфер, преди мен трима, едната дама, от която я оставили да чака долу при тях, та я чакахме и нея, че беше преди всички, ама и казали да чака долу.
Но, аз други хора, лекари и екип, такива не съм виждала и не ги сменям за нищо!
Стойчева беше на обучение репродуктивно в началото, въпреки опита си в хирургичната гинекология, когато Гогова излезе в майчинство. Много е мила и доста внимателна. Заедно сме гледали фолукилите ми, когато трябваше да изчакваме Сенкова при забавяне. Но лично мнение - апаратурата, с която работи тя е една идея по-зле от другата. Предполагам, това ще се регулира като се преместят, което обаче не знам кога ще стане, едва ли много скоро, щото май не откриват подходящото място.  Пиперкова също е на обучение репродуктивно в момента. На мен много ми допада, много е усмихната и такава една земна... Просто смятам, че леко се притеснява и внимава да не обърка нещо при прегледи сега
И накрая - със сигурност всички случаи се обсъждат общо, повече глави, повече добри резултати Simple Smile
Уинтър, ако не ти отговарят, а са поели ангажимента, не бъди деликатна, настоявай си. Хората са много, хаосът е голям, а девойките на регистратура със сигурност пропускат и допускат грешки, за жалост

# 668
Petufin, къде точно в сайта гледаш този ,,Ред за преглед" ? Аз нещо не мога да се ориентирам? Там където се запазват часове ли?

# 669
Pink_mamaMimii
Здравейте ,аз също съм пациент на д-р Стойчева. Наистина понякога отсъства, тъй като има малко детенце у дома. Но винаги са ме прехвърляли и съм била прегледана. На рецепция е малко хаос и понякога забравят да предадат обажданията ни на лекарите. Не съм ходила в други клиники ,но мои близки ходят по другите и съм запозната донякъде с обстановката.Не бих сменила екипа и клиниката дори ако бяха в мазе. Сърдечни,внимателни и с лично отношение. Имах страх от гинекологични прегледи ,заради лош опит. Те успяха да ме предразположат и вече не отивам със сълзи на очи на преглед. Имаме 11 замразени ембриончета с много високо качество и съм сигурна,че това се дължи и на професионализма на Нели . За всяко нещо ми се обаждаше и не ни остави неинформирани. Така че,опитайте . Аз също бях на преглед при д-р Пиперкова ,дори с мен направи първия си преглед в клиниката. Все още свиква и се притеснява,но е специалист с многогодишен опит.

# 670
  • гр. София
Petufin, къде точно в сайта гледаш този ,,Ред за преглед" ? Аз нещо не мога да се ориентирам? Там където се запазват часове ли?
Там където влизаш за да си провериш лабораторните изследвания, на сайта им цъкаш в дясно на онлайн резултати. Появявава се нова страница, където въвеждаш потр име и парола/ ако нямаш си го искай от регистратура/ и там вече като влезеш имаш големи активни бутони -един от тях е Ред за преглед

# 671

Тук в електронната им система:
Скрит текст:

Но много често не е верен. Обикновено показва някакво не малко закъснение и изведнъж пише, че е твой ред. А после на място се оказва, че има още 3 момичета преди теб. Но все пак е някакъв ориентир.

# 672
  • София
Хаусът на регистратурата с новите момичета е изнервяш, но и Сенкова не им се радва особенно.... Не я сменям, не съм ходила на други места, но тук се усещам добре. Аз започнах с Гогова, докато не излезе по майчинство, Стойчева ме е преглеждала два-три пъти, а може и повече, в началото ми беше по-странно да ме преглежда тя, но с времето свикнах и  с нея.

# 673
Момичета, тези които сте по фонд, за ЗЕТ г/д колко доплатихте. Ние сме одобрени за 5000лв за инвитро и 500лв за трансфер на размразени ембриони. Предполагам трябва да доплатим за размразяване и излюпване ? Знам, че ембриолепилото не се поема и ще си го доплащам.

# 674
Момичета, тези които сте по фонд, за ЗЕТ г/д колко доплатихте. Ние сме одобрени за 5000лв за инвитро и 500лв за трансфер на размразени ембриони. Предполагам трябва да доплатим за размразяване и излюпване ? Знам, че ембриолепилото не се поема и ще си го доплащам.

Все още не съм правила процедура и не мога да ти отговоря. Но наскоро се вдигна финансирането на 6000лв. и малко след това видях съобщение (май беше във фейсбук страницата на Неовитро), че цените се актуализират заради инфлацията (масово е, не само в нашата клиника). Та ми се струва, че е малко неприятно за хората, които са одобрени със стария бюджет, а цените вече са други.
С всичко по-горе исках да кажа, че май никой няма да може да ти даде актуален отговор относно стойността на самофинансиране, защото промените са от съвсем скоро.
Стискам ти палци за успех 🤞

Общи условия

Активация на акаунт