Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Документите Пандора и какво мислите по въпроса

 • 3 199
 • 88
 •   1
Отговори
# 15
 • Мнения: 10 214
Забавно е, че са разкрити имена само на източноевропейски, арабски и други от т.нар. трети свят политици. Единствено Тони Блеър (който иначе е социалист) фигурира в оповестените имена. Как пък ни един германски, френски, испански политик няма нищичко....
Да предимно такива изредиха+някакви африкански ръководители,за които не се съмняваме,че грабят и от свои и от чужди,западни помагачи.Иначе на простосмъртният европеец му се вменява вина за гладуващи,но развъждащите се с адски темпове,бедни африканци.Има и балъци,които се връзват. Joy
Не успях да чуя добре,късно се заслушах,а сега не ми се търси,но има и нидерландски политик. Smiling Imp Мисля,че на финансите.На всички в страната им свалят по сто кожи от гърба.Огромни данъци,такси,любимите им глоби,а той миличкият се спасявал от такива с офшорка.Много подлото в случая е,че тамошните политици,а и не само, го дават много почтенни,много принципни,много честни и всичко ''най-добро''.Айде ако е някой диктатор от третият свят-ок.Ако е източноевропеец,направо си е задължително.Виж западняк и особено нидерландец-''никога''.
Аз винаги съм адмирирала премиерът им не,защото ми е симпатичен,напротив,а защото си казваше,че страната ни е мафиотска и корумпирана.Време е да погледнат и своята,и да си признаят и вземат мерки,щом го играят честни.Рюте с охрана,пазят го от мафията.Защо не опазиха разследващият журналист,направил много разкрития срещу пране на пари и далавери на тлъсти бизнесмени?Разстреляха показно човека в центъра на красивата им столица това лято.
Действат какви ли не мафии:дрога,трафик на хора,перчачници,наци сборища.В уютните им тихи села,намират тонове амфетки в плевните на местните,силно консервативни християни.И като такива,някак несъвместимо с религията,ненавиждат чужденци.В кораб обурудван,звукоизолиран к-т със стол и уреди за жестоки издевателства,НО... българите не се грижели за циганите си.То и нидерландците не се грижат достатъчно за българските цигани там.Много е лесно само да се упреква.

# 16
 • Мнения: 4 148
Същите са и на запад. Просто са по-финни в краденето и не се набиват на очи пред плебеите.

# 17
 • Мнения: 10 941
Там има спечелени пари, които пак не можеш да влагаш дето ти падне и ти пада реномето ,като го направиш.
При нас и  трития свят са си крадени ,че нямаше време да се чисти, не можаха да ги изперат до сега.
Йорданците били подпомагани,  ние не сме ли с тези евро пари ,нали тях крадат, още нещо за укоряване и  разкриване пред света.Не напълно ,че ще пощурее западния данъкоплатец, като му кажат какво става с парите му., брекзит на куб ще стане.
То вица, че дето сме се присъединили сме го  развалили не е чак толкова виц.

# 18
 • Пловдив
 • Мнения: 19 388
Никога не съм се съмнявала, че мнозинството от световните лидери и политици са големи мошеници. От друга страна - идва някой и хвърля една неприятна информация, има агенции специализирани в черен пиар.

# 19
 • Мнения: 4 148
Кой визираш, Янтра?

Вчера загледах, има над 300 офшорни компании, които са от САЩ.

# 20
 • Мнения: 206
При нас в UK излязоха данни за бившия Азербайджански президент, който купил имоти чрез дъщеря си в Лондон на стойност не знам си колко милиона (не помня точната сума). Също и доста от донорите на сегашните управляващи са свързани с тия офшорки и дори искат от консерваторите да върнат даренията.
Имаше статия миналия ден, че Лондон е рай за пране на пари и че реално целта на Брекзит е да се избегнат европейски регулации.

# 21
 • Мнения: 6 478
Нямам нищо против да оповестяват неща за Делян Пеевски, но съм против да пишат "и още един политик". Разбирам за тези още към 200 българи - не политици да не могат да ги изброят поименно, но още единият политик? Как така Д.П. може, а г-н Неизвестен - не?

# 22
 • Мнения: 14 149
Пеевски бил извикан на разпит в ДАНС.

# 23
 • Мнения: 4 148
Като в Англия и в САЩ. Някои имена на някои политици и милиардери няма да стигнат до медиите. Все още за определена сума медиите си мълчат.

# 24
 • Пловдив
 • Мнения: 19 388
Никой поименно.

# 25
 • онче бонче бонбонче
 • Мнения: 2 788
Тамън се чудех защо  пак побутват Панама след като тя беше полегнала в забвение, а то било друго, Пандора този път 🤣 Все тая, ще подуха малко вятър, ще попишат вестниците и до нова година ще се забрави и пак нищо.

# 26
 • Galaxy 13197853088
 • Мнения: 2 401
Тези са като предните,
-активно мероприятие
на нашите "партньори"
отвъд атлантика.

# 27
 • Мнения: 5 194
Доста бях изненадана, че Николай Младенов е другият бивш политик. Много народ направи офшорки, въпросът е в декларирането. Не зная за него знае ли се, дали е декларирал точно, или не?

# 28
 • Мнения: 16 896
Доста бях изненадана, че Николай Младенов е другият бивш политик. Много народ направи офшорки, въпросът е в декларирането. Не зная за него знае ли се, дали е декларирал точно, или не?
Фирмата му никога не е упражнявала дейност, нито през нея са минавали парични потоци, само е плащана такса за поддръжка. Създадена е, след като е напуснал политиката в България. Не е сигурно дали е бил длъжен да я декларира в ООН, след като няма дейност. От 2018 не е активна.

# 29
 • Мнения: 5 194
Това всички го чухме, така каза по ТВ.  Но какво е реалното положение? За него питам. Има ли вече някакви коментари?
Той и Пеевски каза, че били дъщерни, декларирал фирмата -майка и дрън, дрън, дрън.

Общи условия

Активация на акаунт